- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin,umarım o değişik şeyler onda çıkmaz. Hayat bu bugün sana yarın ona boşver patavatsız işte.valla elti ve kaynana diyince bile artık tüylerim diken diken oluyor benim. 7 ayım bitti kaynanam gelip evimde kavga çıkardı bir kere sormadı,eltim desen hasedinden çatlayacak ki bir oğlu var. Doğum yapıncada yüzsüz yüzsüz gelip oturacaklarİnşallah deranım, hayırlısı RABBİM'DEN...
Eltim geldi, ne yaptın geçmiş olsun diye soruyor.
Dedim, rahimde perde çıkmış..
Ay o ne hep değişik şeylerde sen çıkıyor!
Ben de araştırınca üstünde durunca çıkar
niye çıkmasın dedim,
Rabbim anlayışlı insanlar düşürsün,,
en önemlisi o.
Perde mi varmış canim ? gecmis olsun . bence Aldir kafan rahat etsin canim pco gecmis mi peki ?Saol kar tanem,
inşallah bakalım araştırma halindeyim,
perdeyi aldırmak gerekmiş,
kimi yerlerde gebeliğe engel değil,
diyor, kimi yerlerde engel diyor.
Ben de anlamış değilim..
Nasip artık..
doğum yaklaşmış derancım...sağlıkla doğsun inşallah miniğin ...Canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin,umarım o değişik şeyler onda çıkmaz. Hayat bu bugün sana yarın ona boşver patavatsız işte.valla elti ve kaynana diyince bile artık tüylerim diken diken oluyor benim. 7 ayım bitti kaynanam gelip evimde kavga çıkardı bir kere sormadı,eltim desen hasedinden çatlayacak ki bir oğlu var. Doğum yapıncada yüzsüz yüzsüz gelip oturacaklar
Sağol leylam. Ben doğurana kadar sizden de güzel haberler gelecek inşallah. En büyük isteğim tüm topiğin hamilelik takviminin olması:) Hayırlısıyladoğum yaklaşmış derancım...sağlıkla doğsun inşallah miniğin ...
Ahh o eltilerrrrrİnşallah deranım, hayırlısı RABBİM'DEN...
Eltim geldi, ne yaptın geçmiş olsun diye soruyor.
Dedim, rahimde perde çıkmış..
Ay o ne hep değişik şeylerde sen çıkıyor!
Ben de araştırınca üstünde durunca çıkar
niye çıkmasın dedim,
Rabbim anlayışlı insanlar düşürsün,,
en önemlisi o.
Cnm bnm tavsiyem iyi bir dr kesin görün bu sonucunu göster aklındaki tüm soruları sor İnan konu rahim içiyse daha özenli olmamız gerekiyor mümkünse bir prof dr dan destek Alman seni çok rahatlayacaktır... hakkında hayırlısı olsun Cnm bnmmSaol kar tanem,
inşallah bakalım araştırma halindeyim,
perdeyi aldırmak gerekmiş,
kimi yerlerde gebeliğe engel değil,
diyor, kimi yerlerde engel diyor.
Ben de anlamış değilim..
Nasip artık..
Perde mi varmış canim ? gecmis olsun . bence Aldir kafan rahat etsin canim pco gecmis mi peki ?
Ahh o eltilerrrrr
Sen söylenenlere kulaklarını tıka en iyisi başına gelmeyen ne anlasın boşver
En azından sorunu gördün tedaviden sonra güzel haberler alıcaz senden de inanıyorum
Sagol canim haber verdigin icin cok merak ediyordum .. Rabbim yardimcisi olsun ne diyecegimi bilemiyorum :-/
Bu arada benim de karnım çıktı baya baya :) annem diyor AA büyümüş e herhalde küçük mu kalacak dedim :) hala şaşkınlar bizim gibi onlarda hala inanamıyor galiba :))Bu arada net sorunum çözüldü çok şükür kızlaaaar
Semra24 cnm ben d vitamini kullanmadım... ayy bu haplarla başım dertte ztn
Onlar en yakinin soyle tabi canim dualarini alirsin hemdeKartanesi_26 ay ayy çok tatlı olmuştur simdi..masaAllah masaAllah..
Bizde soylicez artik
Al_pi dilime kadar geliyor soylicem bisey durduruyor soyleyemiyorumm.
Çarşambadab sonra artık bakalım..
Ya devletteki doktorada gidim diyorum idrar testi falan yaptırmak icin.yanma kaşıntı falan yok ama içim rahat etmiyor.
Pembe akıntimda arada yokluyor bizi ikinci bir doktor içimi dahada rahatlamak sanifim
Tam tersi D vitaminini kullanmasan sıkıntı yaratir .. Erken doguma bile sebep d vitamini dusuklugu mutlaka kullan ihmal etme ..Bu arada benim de karnım çıktı baya baya :) annem diyor AA büyümüş e herhalde küçük mu kalacak dedim :) hala şaşkınlar bizim gibi onlarda hala inanamıyor galiba :))
gerek varmiydi bilmiyorum ama bakalım D vitamini kullanmak sıkıntı yaratır mi bilmiyorum canim :) bende omega 3 kullanamıyorum çok yanma yapıyor
Ne demek canım aynen öyle hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah..Sagol canim haber verdigin icin cok merak ediyordum .. Rabbim yardimcisi olsun ne diyecegimi bilemiyorum :-/
Aa bilmiyordum vallahi :S sadece doktor verirken biraz tereddüt etti vereyim mi gibi sonrasında vereyim dedi hanı mutlaka içmen lazım diye birşey demediği icin biraz tereddüt ettim aslında :) 21 cikmistiTam tersi D vitaminini kullanmasan sıkıntı yaratir .. Erken doguma bile sebep d vitamini dusuklugu mutlaka kullan ihmal etme ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?