Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin,umarım o değişik şeyler onda çıkmaz. Hayat bu bugün sana yarın ona boşver patavatsız işte.valla elti ve kaynana diyince bile artık tüylerim diken diken oluyor benim. 7 ayım bitti kaynanam gelip evimde kavga çıkardı bir kere sormadı,eltim desen hasedinden çatlayacak ki bir oğlu var. Doğum yapıncada yüzsüz yüzsüz gelip oturacaklar

Son düzenleme:
Saol kar tanem,
inşallah bakalım araştırma halindeyim,
perdeyi aldırmak gerekmiş,
kimi yerlerde gebeliğe engel değil,
diyor, kimi yerlerde engel diyor.
Ben de anlamış değilim..
Nasip artık..
Perde mi varmış canim ? gecmis olsun . bence Aldir kafan rahat etsin canim pco gecmis mi peki ?

doğum yaklaşmış derancım...sağlıkla doğsun inşallah miniğin ...

Ahh o eltilerrrrr
Sen söylenenlere kulaklarını tıka en iyisi başına gelmeyen ne anlasın boşver
En azından sorunu gördün tedaviden sonra güzel haberler alıcaz senden de inanıyorum

Saol kar tanem,
inşallah bakalım araştırma halindeyim,
perdeyi aldırmak gerekmiş,
kimi yerlerde gebeliğe engel değil,
diyor, kimi yerlerde engel diyor.
Ben de anlamış değilim..
Nasip artık..
Cnm bnm tavsiyem iyi bir dr kesin görün bu sonucunu göster aklındaki tüm soruları sor İnan konu rahim içiyse daha özenli olmamız gerekiyor mümkünse bir prof dr dan destek Alman seni çok rahatlayacaktır... hakkında hayırlısı olsun Cnm bnmm

Perde mi varmış canim ? gecmis olsun . bence Aldir kafan rahat etsin canim pco gecmis mi peki ?

Evet canım sağolasın ben de doğumdan sonra pko gorunumu kalmadı,
sadece geçtğimiz 2 ay adet olmadım o da anneme üzüldüm stresten,
yumurtalık ve tüplerde herhangi bir sorun yok yalnız,
rahimde perde var ve alınması gerekmiş,
erken doğum düşük sebebiymiş.
Benim biliyosun ilk 3 ay kanamalı geçmişti,
ondanmış...
Kanamanın sebebi..

Ahh o eltilerrrrr
Sen söylenenlere kulaklarını tıka en iyisi başına gelmeyen ne anlasın boşver
En azından sorunu gördün tedaviden sonra güzel haberler alıcaz senden de inanıyorum

İnşallah canım benim, sağolasın
2 aydır deniyor, olmuyo
bugünde kan vermiş sonucu
alacakmış..
Bir oğlu var 5 yaşında,
Rabbim hayırlısını nasip etsin. .

Sagol canim haber verdigin icin cok merak ediyordum .. Rabbim yardimcisi olsun ne diyecegimi bilemiyorum :-/

Kartanesi_26 ay ayy çok tatlı olmuştur simdi..masaAllah masaAllah..
Bizde soylicez artik

Al_pi dilime kadar geliyor soylicem bisey durduruyor soyleyemiyorumm.
Çarşambadab sonra artık bakalım..
Ya devletteki doktorada gidim diyorum idrar testi falan yaptırmak icin.yanma kaşıntı falan yok ama içim rahat etmiyor.
Pembe akıntimda arada yokluyor bizi ikinci bir doktor içimi dahada rahatlamak sanifim

Bu arada net sorunum çözüldü çok şükür kızlaaaar
Semra24 cnm ben d vitamini kullanmadım... ayy bu haplarla başım dertte ztn
Bu arada benim de karnım çıktı baya baya :) annem diyor AA büyümüş e herhalde küçük mu kalacak dedim :) hala şaşkınlar bizim gibi onlarda hala inanamıyor galiba :))
gerek varmiydi bilmiyorum ama bakalım D vitamini kullanmak sıkıntı yaratır mi bilmiyorum canim :) bende omega 3 kullanamıyorum çok yanma yapıyor

Onlar en yakinin soyle tabi canim dualarini alirsin hemde
Git bakalim benimde akintim cok tahlilde verdim ama doktor ilac vermedi demekki bisi yok .. Zaten kasinti koku varsa dikkatli olun diyorlar cok sukur öyle birsey yok .

Tam tersi D vitaminini kullanmasan sıkıntı yaratir .. Erken doguma bile sebep d vitamini dusuklugu mutlaka kullan ihmal etme ..

Tam tersi D vitaminini kullanmasan sıkıntı yaratir .. Erken doguma bile sebep d vitamini dusuklugu mutlaka kullan ihmal etme ..
Aa bilmiyordum vallahi :S sadece doktor verirken biraz tereddüt etti vereyim mi gibi sonrasında vereyim dedi hanı mutlaka içmen lazım diye birşey demediği icin biraz tereddüt ettim aslında :) 21 cikmisti
Sağlık ocağında ücretsiz veriyorlar hatta ebe 2 sise verdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…