aman canım bir sıkıntı olmasında...bugün bat günü ff ye göre ama...yarında test gösteriyorda...ateş son dakka oyun etmezse...cumayı beklerim test için canım ya...geçen ayda uzamıştı o yüzden..hayırlısı bakalım..sen duanı eksik etme canımcım...Bilmiyorum ki canım içerde neler oluyorSadece ilk günkü değerimi biliyorum. Dün mide bulantım ve yanmam vardı, bu gün hiçbir şey yok... Sen nasılsın canım testi ne zaman yapacaksın. Ateş güzel gidiyor maşallah
ilk defamı çekildin canım hsgyi...?daha önce hamile kalmıştın ama..sonradan mı oluşmuş ki perde?Merhaba hanımlar,
bu sabah rahim filmi çekildim,
tüpler açık,
yalnız bir sorun var
rahimde perde çıktı..
Geçmiş olsun canım,en azından sorunun ne olduğu saptandı. Histeroskopimi yapacak doktorMerhaba hanımlar,
bu sabah rahim filmi çekildim,
tüpler açık,
yalnız bir sorun var
rahimde perde çıktı..
çok teşekkürler kuzum amin inşallahInsallah güzel haberler alalım ikimiz de
Merhaba canım. Hamileymişsin. Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inş
amin canım :) Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhamaratcann hamileymişsin Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz
Darısı tüm topiğin başına
Hadi gelmis gecmis olsun .. Rahimde perde neye engelmis peki sordun mu ?
Agrin oldumu cekilirken ..
ilk defamı çekildin canım hsgyi...?daha önce hamile kalmıştın ama..sonradan mı oluşmuş ki perde?
Geçmiş olsun canım,en azından sorunun ne olduğu saptandı. Histeroskopimi yapacak doktor
Geçmiş olsun canım...0 ağrı..
Çok memnun kaldım , echomar da çekildim..
Engel değil, ama düşüklere erken doğumlara sebepmiş..
İlk ablacım, gebeliğe engel değil,
doğumda sorunlar çıkaran bir durummuş..
Sağolasın canım, evet doktorumla görüşeceğim,
bakalım..
Hadi bakalım güzel şeylere vesile olsun inşallah. Ben hissediyorum yakındır senden de güzel haberlerin gelmesi:)0 ağrı..
Çok memnun kaldım , echomar da çekildim..
Engel değil, ama düşüklere erken doğumlara sebepmiş..
İlk ablacım, gebeliğe engel değil,
doğumda sorunlar çıkaran bir durummuş..
Sağolasın canım, evet doktorumla gorüşeceğim,
bakalım..
Geçmiş olsun canım...
Hadi bakalım güzel şeylere vesile olsun inşallah. Ben hissediyorum yakındır senden de güzel haberlerin gelmesi:)
korkma canım...doktor histeroskopi yapar..zaten onu bayıltarak aneztesi ile yapıyorlar...duymazsın bile...kısa bir işlem sanırım...bununla gelmiş geçmiş olsun ablacım...tez vakitte gebe kalırsın inşallah...Saol ablacım şu an bende neyle karşılaştığımın pek bilincinde değilim.
Şok olduk eşimle.
Biri bitiyor biri başlıyor.
Rabbim yardımcımız olsun,
ameliyat olacağım sanırım. .
(perdenin alınması gerekmiş)
hamaratcan bizde tebrik ettik seni tatlım..bize cevap yok mu?çok teşekkürler kuzum amin inşallah
_Verda_ cnm bununla geçmiş olsun, ne gzl sorunun ne olduğu çıkmış bak bnmde miyomlar sorun yarattı denildi ameliyatımı oldum arkasından gebe kaldım.. tabi Yaradan bilir vakti zmnı...inşallah bu operasyondan sana bebişinide getirecek... Rabbim çözümsüz dert vermesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?