Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

aman canım bir sıkıntı olmasında...bugün bat günü ff ye göre ama...yarında test gösteriyorda...ateş son dakka oyun etmezse...cumayı beklerim test için canım ya...geçen ayda uzamıştı o yüzden..hayırlısı bakalım..sen duanı eksik etme canımcım...

Hadi gelmis gecmis olsun .. Rahimde perde neye engelmis peki sordun mu ?
Agrin oldumu cekilirken ..

0 ağrı..
Çok memnun kaldım , echomar da çekildim..
Engel değil, ama düşüklere erken doğumlara sebepmiş..

ilk defamı çekildin canım hsgyi...?daha önce hamile kalmıştın ama..sonradan mı oluşmuş ki perde?

İlk ablacım, gebeliğe engel değil,
doğumda sorunlar çıkaran bir durummuş..

Geçmiş olsun canım,en azından sorunun ne olduğu saptandı. Histeroskopimi yapacak doktor

Sağolasın canım, evet doktorumla gorüşeceğim,
bakalım..

Geçmiş olsun canım...

Hadi bakalım güzel şeylere vesile olsun inşallah. Ben hissediyorum yakındır senden de güzel haberlerin gelmesi:)

Geçmiş olsun canım...

Saol ablacım şu an bende neyle karşılaştığımın pek bilincinde değilim.
Şok olduk eşimle.
Biri bitiyor biri başlıyor.
Rabbim yardımcımız olsun,
ameliyat olacağım sanırım. .

(perdenin alınması gerekmiş)

Hadi bakalım güzel şeylere vesile olsun inşallah. Ben hissediyorum yakındır senden de güzel haberlerin gelmesi:)

İnşallah deranım, hayırlısı RABBİM'DEN...
Eltim geldi, ne yaptın geçmiş olsun diye soruyor.
Dedim, rahimde perde çıkmış..
Ay o ne hep değişik şeylerde sen çıkıyor!
Ben de araştırınca üstünde durunca çıkar
niye çıkmasın dedim,
Rabbim anlayışlı insanlar düşürsün,,
en önemlisi o.

korkma canım...doktor histeroskopi yapar..zaten onu bayıltarak aneztesi ile yapıyorlar...duymazsın bile...kısa bir işlem sanırım...bununla gelmiş geçmiş olsun ablacım...tez vakitte gebe kalırsın inşallah...

Al_pi bizde soylicez sanırım artık
Çarşamba doktora gidim geleyim ondan sonra insaAllah..sırf küslük olmasın diye

_Verda_ canım çok şükür insaAllah vesilendir olacak canım ben inanıyorum..
O sorununuzda ortadan kalktı mı herşey yoluna girecek.
Çok tuhaf insanlar var bir okadarda anlayissiz nefret ediyorum oylelerinden.. boşver takma biri seni kiniyorsa oda başına gelmeden olmezmis..istemeyiz tabiki ama Rabbim iste.
ben daha gebeligimi soyleyemedim kimselere.
Sırf geçmişteki gebeligimle kiyaslayip kötü şeyler söylerler diye..ama artık soylicez sanırım
Hakikaten duygusal bir insansin

_Verda_ cnm bununla geçmiş olsun, ne gzl sorunun ne olduğu çıkmış bak bnmde miyomlar sorun yarattı denildi ameliyatımı oldum arkasından gebe kaldım.. tabi Yaradan bilir vakti zmnı...inşallah bu operasyondan sana bebişinide getirecek... Rabbim çözümsüz dert vermesin...

Saol kar tanem,
inşallah bakalım araştırma halindeyim,
perdeyi aldırmak gerekmiş,
kimi yerlerde gebeliğe engel değil,
diyor, kimi yerlerde engel diyor.
Ben de anlamış değilim..
Nasip artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…