- Emoji Skoru
- 4.157
- Puanlar
- 83
Ayy amin amin canım inşallah.. yarın annem umreye gidiyo Allahın izniyle.. gitmeden ona güzel bi haber versem çok güzel olur
Yaaa Rabbim Hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin insaAllah.ne güzel.Ayy amin amin canım inşallah.. yarın annem umreye gidiyo Allahın izniyle.. gitmeden ona güzel bi haber versem çok güzel olur
Aminnn alpim ağzından bal damlıyo..Yarinda senden guzel haber alalim insallah ard arda 3gun ust uste Allahim ne guzel olurSonrada bati gelenlere sirayla dua ederiz bize gununu söylesinler yeter u-mutlu lale
Amin canım Allah tüm isteyenlere nasip etsin.. Nasıl sevinçli bi bilsen bende onun adına çok mutluyumYaaa Rabbim Hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin insaAllah.ne güzel.
Rabbim bizlerede nasip etsin :)
Bende merak ettim onu simdi etiketliyeyim dedim .. Kiziyorum kendini merak ettirenlere icimden sorma onlari diyorum ama dayanamiyorum
Giderken bir bebek kiyafeti alip ver senin icin kabeye sursun getirsin canim ..Amin canım Allah tüm isteyenlere nasip etsin.. Nasıl sevinçli bi bilsen bende onun adına çok mutluyum
Aa o aklıma gelmemişti benim ve eşimin atletimizi vercem anneme zemzemle yıkasın diye hediye patik almıştı bi arkadaş onu vereyim bariGiderken bir bebek kiyafeti alip ver senin icin kabeye sursun getirsin canim ..
Benim var Kokusu ayri guzel maneviyati ayri guzel insallah rabbim nasip ederse bebegime giydirecegim ❤
Hayirlisiyla gidip gelsin insallah
Yika kurusun öyle ver ki zemzemle yikayip kabeye surerse posete koyar öylece sende saklarsin rabbim nasip ederse bebegine hic yikamadan giydirirsinAa o aklıma gelmemişti benim ve eşimin atletimizi vercem anneme zemzemle yıkasın diye hediye patik almıştı bi arkadaş onu vereyim bari
Öyle yapayım canım sağol fikrin için:)Yika kurusun öyle ver ki zemzemle yikayip kabeye surerse posete koyar öylece sende saklarsin rabbim nasip ederse bebegine hic yikamadan giydirirsin
Ay çok güzel olmuuş ne hamarat hatunsun canım ya eline sağlıkEki Görüntüle 1920249 İyi akşamlar kızlar bakın yeğenime yaptım çokta güzel oldu :)
Tesekkurler canim benim internet sagolsun :)Ay çok güzel olmuuş ne hamarat hatunsun canım ya eline sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?