Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ayy amin amin canım inşallah.. yarın annem umreye gidiyo Allahın izniyle.. gitmeden ona güzel bi haber versem çok güzel olur
Yaaa Rabbim Hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin insaAllah.ne güzel.
Rabbim bizlerede nasip etsin :)

Yarinda senden guzel haber alalim insallah ard arda 3gun ust uste Allahim ne guzel olur Sonrada bati gelenlere sirayla dua ederiz bize gununu söylesinler yeter u-mutlu lale
Aminnn alpim ağzından bal damlıyo..
Birbirimize ettiğimiz dualarla destekle nasip olacak hepimize inşallah

Amin canım Allah tüm isteyenlere nasip etsin.. Nasıl sevinçli bi bilsen bende onun adına çok mutluyum
Giderken bir bebek kiyafeti alip ver senin icin kabeye sursun getirsin canim ..
Benim var Kokusu ayri guzel maneviyati ayri guzel insallah rabbim nasip ederse bebegime giydirecegim ❤
Hayirlisiyla gidip gelsin insallah

Giderken bir bebek kiyafeti alip ver senin icin kabeye sursun getirsin canim ..
Benim var Kokusu ayri guzel maneviyati ayri guzel insallah rabbim nasip ederse bebegime giydirecegim ❤
Hayirlisiyla gidip gelsin insallah
Aa o aklıma gelmemişti benim ve eşimin atletimizi vercem anneme zemzemle yıkasın diye hediye patik almıştı bi arkadaş onu vereyim bari

Aa o aklıma gelmemişti benim ve eşimin atletimizi vercem anneme zemzemle yıkasın diye hediye patik almıştı bi arkadaş onu vereyim bari
Yika kurusun öyle ver ki zemzemle yikayip kabeye surerse posete koyar öylece sende saklarsin rabbim nasip ederse bebegine hic yikamadan giydirirsin

Semra24 eline saglik ne guzel olmus .. Senin bebisede yaparsin artik Biraz buyuk yap kişa kadar buyuyecek seninki cunku

Iyi akşamlar hanımlar. Allah razi olsun. Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu♥ Dr dan geldik. Her sey yolunda ama daha bebegi goremedik. Dr 0.4 kan sulandirici igne yazdi. Ilk dozunu bu gun vurdum. Cok yakiyormus. Beta 550, progesteron 18 cikti. Inşallah saglikla devam eder. En yakin tarihte u-mutlu lale var sanırım. Güzel haberlerini bekliyoruz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…