Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Allah razı olsun :)

Özlemim gülüm tebrikler o kadar sevindim ki anlatamam Rabbim devamini getirsin inşallah ♥♥♥

Gülüm duygusal anne çok dua et sizin dualarınıza bebişlerinizin de duası ekleniyor

Slm gülüm iyiyim şükür kardeşimin düğünü var koşturmaca valla sen nasilsin

Allah mesut etsin canım kardeşine bir ömür boyu mutluluklar. .
Ben de iyiyim çok şükür..
Pazartesi rahim filmi çektireceğim. .

Nur_hasret canım duani okudum Rabbim kabul etsin insaAllah..
Tez zamanda seninde ve diğer arkadaşlarimizinda yüzünü güldürsün..
Hep duamdasiniz

C cornella ayni dedigin gibi kizina kavustugun aydi kasim ayi simdide baskalarina ugur getiriyor insallah boyle devam edecek ve herkes sirayla anne olacak insallah .. Opüyorum kizini seni ❤
M M_atruska etmem mi sizlere dua sürekli ediyorum inanki o kadar cok istiyorum diliyorum ki su topikte sadece bebeklerimizin gelisimi konusuyor olalim artik .. Ama inaniyorum olacak ❤

Selam kızlar 1 gün gelemedim maiallah yine çook güzel bi haber gelmiş. Çok şükür Rabbime buarada alıntılar biraz çok oldu kusura bakmayın tüm günün özeti:)

Canım benim nasıl sevindim anlatamam Allahım sağlıklı bir gebelik hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah bu arada dr sonucunu merak ediyoruz
Evet canım öyleymiş çok sevindim çok şükür bir arkadaşımız daha hayallerine kavuşuyor Allahın izniyle
u-mutlu lale canım sıra sende insALLAH çift çizgiyi görürsün su cuma gününde duamizi kabul etsin insAllah
Canıım Allah razı olsun tüm isteyenlere de bana da nasip etsin en yakın zamanda.. bende bekliyorum bakalım dün olmalıydım olmadım bugün de yok henüz giden gelen test aldım eğer hala olmadıysam yarın sabah yapcam bakalım
Ayy ne kadar duygulandım yaa Allah tüm isteyenlere nasip etsin
u-mutlu lale seni merak ettim durumlar ne yanlış hatırlamıyosam ayın 2si diyodun
Haberler arka arkaya gelince sıra sendeymiş gibi hissettim :)
Ayy canım benim ya ne kadar tatlısın günümü bile hatırlıyosun evet dün ya da bugün olmam lazımdı henüz olmadım. inşallah dediğin gibi sıra bendedir bat sırası gelen biri olarak

Sağol alpimm Allah razi olsun inşallah bende inanıyorum hemde çok ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…