- Emoji Skoru
- 542
- Puanlar
- 53
Allah razı olsun :)Peygamber efendimiz, (Allahü teâlâya günah işlemeyen dille dua edin) buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, (Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir) buyurdu.
Bunu okudum az önce Duaları bitirdim Rabbim kabul etsin inşallah
Al_pi Ebush_354 Kartanesi_26 Nur_hasret
İnşallah canım hayırlı zamanda hayırla sağlıkla :)@hsevdau-mutlu lale Al_pi Ebush_354 Kartanesi_26 ve Nur_hasret kızlar dualarınızı okudum. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah... dualarımı bitirdim Al_pi duyurulur canım....
Slm gülüm iyiyim şükür kardeşimin düğünü var koşturmaca valla sen nasilsinGunaydın şekercim,
nasılsın iyi misin,
Özlemim gülüm tebrikler o kadar sevindim ki anlatamam Rabbim devamini getirsin inşallah ♥♥♥Günaydın hanımlar ♥
Gece test yaptim dayanamayip çok şükür Rabbim tekrar bu duyguyu yaşamayı nasip etti. Akşama kontrolüm var dualarınızı eksik etmeyin olur muUmarım bu sefer sağlıklı bir gebeliktir...
Gülüm duygusal anne çok dua et sizin dualarınıza bebişlerinizin de duası ekleniyorGeçen sene kasım ayı bu topigin ilk hamile ayiydi 5 kisiydi sanirim ard arda hamile haberi vermisti .. Bu kasim ayi da bereketiyle geldi .. Ben ayagimi sürdüm sürerkende hep dua ettim topikte hamile olmayan kalmasin 2017de herkes anne olsun diye ..
Dun @hsevda dan bugun @deeploneliness den haber aldik insallah saglikla devam eder gebeliginiz umarim hepimizde sag salim kucagimiza aliriz ..
Sanirim biraz duygulandimDarisi tüm dua kardeslerime olsun insallah ❤
Slm gülüm iyiyim şükür kardeşimin düğünü var koşturmaca valla sen nasilsin
Canım benim nasıl sevindim anlatamam Allahım sağlıklı bir gebelik hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallahGünaydın hanımlar ♥
Gece test yaptim dayanamayip çok şükür Rabbim tekrar bu duyguyu yaşamayı nasip etti. Akşama kontrolüm var dualarınızı eksik etmeyin olur muUmarım bu sefer sağlıklı bir gebeliktir...
Evet canım öyleymiş çok sevindim çok şükür bir arkadaşımız daha hayallerine kavuşuyor Allahın izniyleCanım dualarımız seninle,
hatice'yle aynı dönem anneleri olacaksınız,
Allah'ın izniyle. .
Al_pi
vesselam_
@derandiren
u-mutlu lale
E-brulim
@Hira love
Kızlar bir minik daha geliyor =)
Canıım Allah razı olsun tüm isteyenlere de bana da nasip etsin en yakın zamanda.. bende bekliyorum bakalım dün olmalıydım olmadım bugün de yok henüz giden gelen test aldım eğer hala olmadıysam yarın sabah yapcam bakalımu-mutlu lale canım sıra sende insALLAH çift çizgiyi görürsün su cuma gününde duamizi kabul etsin insAllah
Ayy ne kadar duygulandım yaaKızlar selamm.nasılsınız. gebelerimiz iyidir inşallah.
Kk ya çok az girer oldum ama girdiğim zaman da böyle güzel haberlerle karşılaşmak çok mutlu ediyor beni.
@hsevda @deeploneliness kızlar çok sevindim Rabbim sonunu getirsin. Çok güzel bir hamilelik geçirin inşallah.Al_pi yazını okudum . geçen seneyi tekrar hatırlattın bana. Kasım ayı... nelere gebe kaldı değil mi:)
minik mucizelerimiz Kasım ayında teşrif ettiler.
Dünya da belki de en zor işlerden biri annelikmis yeri geliyor kaygılı yeri geliyor senin sinirin zıplamıs ama bir gülüşüyle kalbini pamuk gibi yapan minik mucizelerimiz .
Allahım bize bu duyguyu tarttirdı.
bu mübarek cuma gününde rabbim den dileğimdir Allah olmayanlara da nasip etsin.
Sizler benim kader arkadaşlarımsiniz . hepinizi özledim gelemesem de yoklamaya devam edeceğim. opuldunuz.
bu arada koregunesi cnm @TaeYang hayırlı olsun. Güle güle. büyüt minik paşayı.
Ayy canım benim ya ne kadar tatlısın günümü bile hatırlıyosun evet dün ya da bugün olmam lazımdı henüz olmadım.u-mutlu lale seni merak ettim durumlar ne yanlış hatırlamıyosam ayın 2si diyodun
Haberler arka arkaya gelince sıra sendeymiş gibi hissettim :)
Sağol alpimm Allah razi olsun inşallah bende inanıyorum hemde çok ♥C cornella ayni dedigin gibi kizina kavustugun aydi kasim ayi simdide baskalarina ugur getiriyor insallah boyle devam edecek ve herkes sirayla anne olacak insallah .. Opüyorum kizini seni ❤
M M_atruska etmem mi sizlere dua sürekli ediyorum inanki o kadar cok istiyorum diliyorum ki su topikte sadece bebeklerimizin gelisimi konusuyor olalim artik .. Ama inaniyorum olacak ❤
Ben varimNur_hasret canim duani okudum .. Rabbim kabul etsin insallah ..
Duamiz bitti siradaki duaya katilmak isteyenler isimlerini yazdirsin listeye basvuru alpi
Nur_hasret canim duani okudum .. Rabbim kabul etsin insallah ..
Duamiz bitti siradaki duaya katilmak isteyenler isimlerini yazdirsin listeye basvuru alpi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?