- Emoji Skoru
- 15.830
- Puanlar
- 498
Nasıl yapılıyor ki canım?Ablacım nasılsın, ben de bu ay maydonoz kürü yapıcam,
keramet var maydonoz küründe bence =)
Sen de dene istersen. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yapılıyor ki canım?Ablacım nasılsın, ben de bu ay maydonoz kürü yapıcam,
keramet var maydonoz küründe bence =)
Sen de dene istersen. .
Kisisel bilgileriniz var ya oraya gel asagi dogru in orada hamilelik takvimi var muhtemel dogum tarihini yaz kaydet yinedr yapamazsan fotografli anlatirim..
Beni etiketleyin böyle güzel haberlerde diyorsun ya o yuzden aklima hemen sen geldinAl_pi 'm tatlı hamişim benim satusunu hic unutmazmis yerim ben onuda bebisini de :))))
Bende gruptayim cnm biliyordum ama senin vesilenle bir kez daha tebrik edeyim haticemi
Saye- canim sorunsuz bir gebelik geçir inşallah saglikla kucagina aldigin gunleri de gorelim inşallah canim benim
Darisi tum isteyen bekleyen arkadaslara..rabbim gonlunuze gore olani hayirli eylesin kucaginiz bos kalmasin inşallah
Nasıl yapılıyor ki canım?
Amin canım inşallah kuzum..LeYLa_21 ablacim çok teşekkür ederim inşallah sizlerin haberleriylede seviniriz
Anladım canım sağolasın. inşallah gerek kalmaz bu ay.. 4-5 gün sonra belli olur..Adetten sonra oluyo ablacım
1 kilo süt ve maydonoz gerekiyor.
Buharına oturuyosun
Öyle yapılıyormus
O arabulucu da gelsee keşkeeeeAa senin haberin yok muSenide katsinlar Kizlar lisayida ekleyin
Bende arabulucu gibiyim @umutLatahzen
Ebush_354