evet canım...hep kafaya takıyoruz elde değilki...bende bu ay ki çalışmaları dün bitirdim...bu ay erken çatlattım yumoşu inşallah buda bir işarettir gülüm ya...bu ay çok istiyorum Rabbim bilir inşallah umudumuzu yitirmeyelim...rahim filmin temiz çıkacak emin ol....arada bende umutsuzluğa kapılıyorum ama Rabbimden asla ümidimi kesmiyorum...sende rahat ol...inşallah Rabbim nasip edecek...evet hepimiz büyük üzüntüler yaşadık...seninde hepimizden dahada kat kat büyük biliyorum inşallah Rabbim yerini dolduracak ve çok mutlu olacaksın zeynepcim...Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün ablacım....
TaeYang canım gözün aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insaAllah
Canım iyi diyelim iyi olsun bugün gece kırmızı bir lekelenmem oldu peceteye silince..sabah kalktim bisey yoktu.biraz endiseliyim onun icinCanım nasılsın pek giremedim
yoğundum, gebe bölümüne geçtin mi?
Bebiş nsl?
Allah yardımcın olsun canim benim insallah herşey yolundadır. Yorma kendini fazla is yapma dinlen bol bol belki tahriş falan olduysa ondandır iyi düşün iyi olsunCanım iyi diyelim iyi olsun bugün gece kırmızı bir lekelenmem oldu peceteye silince..sabah kalktim bisey yoktu.biraz endiseliyim onun icin
Bugün kontrolüm var.gecen hafta herşey yolundaydı kanama alani falan görünmüyor demişti.
Bakalım insaAllah herşey yolundadır canim..
Dua edin ..
Amin canım İnsaAllah Rabbime emanetiz..Allah yardımcın olsun canim benim insallah herşey yolundadır. Yorma kendini fazla is yapma dinlen bol bol belki tahriş falan olduysa ondandır iyi düşün iyi olsun
Canım iyi diyelim iyi olsun bugün gece kırmızı bir lekelenmem oldu peceteye silince..sabah kalktim bisey yoktu.biraz endiseliyim onun icin
Bugün kontrolüm var.gecen hafta herşey yolundaydı kanama alani falan görünmüyor demişti.
Dua edin ..
Insallah hersey yolundadir canim .. Hic aklina kötü bisey getirme guzel haberlerle gel insallah ❤Canım iyi diyelim iyi olsun bugün gece kırmızı bir lekelenmem oldu peceteye silince..sabah kalktim bisey yoktu.biraz endiseliyim onun icin
Dua edin ..
Çok sevindim kuzum minnak yavrunu sevsinler ♥♥♥@deeploneliness ve soran iyi dilekte bulunan arkadaslar bugun gittim ben kontrole Cok sukur hersey yolunda
Ordan arkadasima gectigim icin yeni geldim eve ancak girebildim topige duamida okuyamadim yarina okuyacagim ikisini artik
Neyin vardı canım geçmiş olsun,Kızlar bir kaç gündür rahatsızdım dualarınızı okuyamadım bugün okuyacagim inşallah hakkınızı helal edin lütfen
Ağzına yüreğini sağlık gülüm...ALLAH RAZI OLSUN..AMİNNNNNNNNNNNNN....LeYLa_21 okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Canım bademciklerim şişmiş sorma kaç iğne yaptım valla. sen nasilsinNeyin vardı canım geçmiş olsun,
ben bu ay katılamadım,
gelecek ay inşallah katılacağım duaya.
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin havalar çok fenaa dikkat etCanım bademciklerim şişmiş sorma kaç iğne yaptım valla. sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?