Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İnşallah ablacım ya , RABBİM görüyor çektiklerimi,
iki gün öncesi bebek görmesine gittik,
nasıl içim yandı,
sevdim kokladım,
Rabbim bana da nasip et dedim,
Allahtan anlayışlı insanlardı da
bebek konusu açmadılar
yani bana soru sorup durmadılar,,
inşallah pozitif olur bu ay senin için,
kızın nsl?
eltimde ikinciyi düşünüyor,
2 ay oldu
negatif
hemen olur sandım diyoo
ben ona hep diyodum
kendini öyle proglamlama
nasip,
olacağı zaman zaten yazılmış alnımıza. . .​

Canım nasılsın pek giremedim
yoğundum, gebe bölümüne geçtin mi?
Bebiş nsl?

Canım iyi diyelim iyi olsun bugün gece kırmızı bir lekelenmem oldu peceteye silince..sabah kalktim bisey yoktu.biraz endiseliyim onun icin
Bugün kontrolüm var.gecen hafta herşey yolundaydı kanama alani falan görünmüyor demişti.
Bakalım insaAllah herşey yolundadır canim..

Dua edin ..

Allah yardımcın olsun canim benim insallah herşey yolundadır. Yorma kendini fazla is yapma dinlen bol bol belki tahriş falan olduysa ondandır iyi düşün iyi olsun

Allah yardımcın olsun canim benim insallah herşey yolundadır. Yorma kendini fazla is yapma dinlen bol bol belki tahriş falan olduysa ondandır iyi düşün iyi olsun
Amin canım İnsaAllah Rabbime emanetiz..
Yok fazla yorucu işler yapmiyorum zaten.
Dort yıl sonra gelince dikkat ediyorum..
Hayırlısı bakalım iki bucukta randevum..
Dua beklerim..

Canım dınlen,
kaçta gidiceksın doktora?
Progestana başladın mı
başlamadıysan başlamanı tavsiye ederim,
benim de hamileyken lekelenmelerim çok oluyodu

Insallah hersey yolundadir canim .. Hic aklina kötü bisey getirme guzel haberlerle gel insallah ❤

@deeploneliness ve soran iyi dilekte bulunan arkadaslar bugun gittim ben kontrole Cok sukur hersey yolunda
Ordan arkadasima gectigim icin yeni geldim eve ancak girebildim topige duamida okuyamadim yarina okuyacagim ikisini artik
Çok sevindim kuzum minnak yavrunu sevsinler ♥♥♥

Kızlar bir kaç gündür rahatsızdım dualarınızı okuyamadım bugün okuyacagim inşallah hakkınızı helal edin lütfen

Kızlar bir kaç gündür rahatsızdım dualarınızı okuyamadım bugün okuyacagim inşallah hakkınızı helal edin lütfen
Neyin vardı canım geçmiş olsun,
ben bu ay katılamadım,
gelecek ay inşallah katılacağım duaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…