Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Amin canım inşallah tüm duamız oo

İyi etmişsin canım

Iyiyim şukur hic bir belirtim yok diye kendi kendimi yiyorum bende
Senin pasada gelsin yeter kocaman oldu icerde cikaramayacaklar artik :)
korkma canım benim, hamile arkadaşlarımın hiç belirtisi olmadı benim, şu anda hala gayet sağlıklı devam ediyorlar maşallah.
demek ki senin de güzel geçecek maşallah.
bence de şu haftasonunu da atlatalım da gelsin artık sıpa :)

Canım hiç endişelenme bende seviniyordum belirtim yok diye 10. Haftadan sonra başladı:) ama yakın arkadaşımında hiç belirtisi olmadı takma kafana. Umarım rahat geçer hamileliğin

Kız alpi demek ki bence o zaman sen büyük konuşmamışsın yeter ki hamile kalayım da kusmaya razıyım gibi vs.. Eğer ki günün birinde kalırsam ben de yandığımı hissediyorum.. Vah bana vahlar bana

Canım hiç endişelenme bende seviniyordum belirtim yok diye 10. Haftadan sonra başladı:) ama yakın arkadaşımında hiç belirtisi olmadı takma kafana. Umarım rahat geçer hamileliğin
Kız alpi demek ki bence o zaman sen büyük konuşmamışsın yeter ki hamile kalayım da kusmaya razıyım gibi vs.. Eğer ki günün birinde kalırsam ben de yandığımı hissediyorum.. Vah bana vahlar bana
Midem bulaniyordu goguslerim cok agriyordu ama bugun ne olduysa hepsi birden yok oldu ... Ama zaten yapacagim bisi yok Allaha emanet kotü bisi olsada yapacak biseyim yok cunku tum ilaclarimi aliyorum zaten ..
Ebrucum hic demedim yeterki hamile kalayim kusayim diye ☺ Biliyordum kusmanin ne kotu bisi oldugunu cunku ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…