Pztesi evlendim canımYokmu arttiran ☺ sen sali gunumu evlendin kiz ☺
Iyiyim gülüm sen nasilsin bu aralar ders çalışıyorum soramadım seni ♥Hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzum :*
Saadetim nasılsın?
Çok güzelmiş gülüm Rabbim o minnoşu öyle sarmayı nasip etsin battaniye ileEki Görüntüle 1912818vesselam_ kızlar buda bnm çift cinsiyetli battaniyem kesme şeker modeliymiş,yarısıda altında annem azıcık büyük olsun dedi.. Cnm istedikçe örüyorum işte
Masallah kuzum size ♥ şuan teneke yılındayız demekGünaydın kızlar
Bizde 2009 da evlendik :)
Evliliğin Evreleri
5 yıl: teneke yılı
10 yıl: Bronz yılı
25 yıl: Gümüş yılı
50 yıl: Altın yılı
70 yıl: Platin yılı
80 yıl: henüz bir karşılığı yok
Gözün aydın canım Rabbim böyle devam ettirsin güzel güzel büyüsün doğuma kadar prensesinŞimdi çıktım doktordan :) Allah'a şükür herşey yolunda minigim büyüyor :) kız olduğu kesinleşti bu sefer :)
Doktorum 4 lu test zamanı dedi ama şart değil istersen yaptırma ama nöral diye bi test var onu yaptır dedi kanımı verdim çıktım :)) darısı basınıza
Merhaba hanımlar,12.000 la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin - Ya Rabbi! Senden başka ilah yoktur. Seni noksanlıklardan uzak tutarım. Ben şüphesiz ki zalimlerden biri oldum
4444 salat-i tefriciye
10.000 El-Kadir - Dilediğini dilediği gibi yaratmaya muktedir olan
41 Felak suresi - nazara karsi
21 Nas suresi - nazara karsi
1000 Nasr suresi - Her muradın hali için
100 Kevser suresi - muradına nail olmak icin
100 Salavat-i fatih - hayirli isteklerimiz icin
1000 salaten tüncina - Arzuların kolay olmasi, muradı hasıl olmasi icin..
Ilk sayfadaki kalan dualarimiz bunlar katilmak isteyenler ve ne okumak istedigini de söylesin..
@deeplonelinessKartanesi_26 Ebush_354 umutLatahzen @hsevda LeYLa_21 vesselam_ Semra24 M M_atruska @Enyalios @Ters Lale aklima gelmeyen varsa kusura bakmasin..
Ben varim kuzumKatilmak isteyenler yazsin kararlastiralim canim .. Olur baslayalim..
Bence sırayla okuyalım kuzum12.000 la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin - Ya Rabbi! Senden başka ilah yoktur. Seni noksanlıklardan uzak tutarım. Ben şüphesiz ki zalimlerden biri oldum
4444 salat-i tefriciye
Ilk sayfadaki kalan dualarimiz bunlar katilmak isteyenler ve ne okumak istedigini de söylesin..
@deeplonelinessKartanesi_26 Ebush_354 umutLatahzen @hsevda LeYLa_21 vesselam_ Semra24 M M_atruska @Enyalios @Ters Lale aklima gelmeyen varsa kusura bakmasin..
Ben kendi gunumu unuttum iyimi 15 cumartesiyse tabiki 17 pazartesi olacak ☺Pztesi evlendim canımhakikaten herkes 2012 de evlenmiş
Bencede siradan gittik hep ama bakalim katilanlar ne diyecek ..Bence sırayla okuyalım kuzum
Hayir ismimi degistirmedim. Tesekkur ederim.Hoş geldin canım güzel haberlerle gelmişsin..
İnsaAllah bu vesileniz olur mucizenizi hemen gönderir Rabbim..
Bu arada ismini değiştirdin sanırım umudunu kaybetmeydu değil mi
Tesekkur ederim. Ben umutluyum. Umarim mutlu haberler hayırlısıyla devam eder.Çektigimiz sıkıntıları evladımızla unuturuz.Tedaviniz hayirli olsun .. Umarim kisa zamanda hayirli haberler verirsin bizlere..
Cok tesekkur ederim.Çok geçmiş olsun, Rabbim şifasını versin inşallah en yakın zmnda mucizene kavuşursun Cnm
Nasılsın cnm hsg Çekildi mi?
BEN VARIM...10.000 EL-KADİR OKUYALIM...SİZ NE DERSİNİZ BİLEMEM...12.000 la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin - Ya Rabbi! Senden başka ilah yoktur. Seni noksanlıklardan uzak tutarım. Ben şüphesiz ki zalimlerden biri oldum
4444 salat-i tefriciye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?