- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Kısa 5 dakka bile değil ben o kadar korkuttum kendimi boş yere.İnşallah canim
Hsg çok uzun zamandır aklımdaydı
Bakalim kisacik sürüyor diyolar
Sen nasılsın kızın nsl
Canm hamile misin cok sevindimm gozun aydinKararlastiralim isteyenler ilk sayfaya baksin okumadigimiz dualardan hangisini isterseniz pazartesi sali baslariz ..
Hamd olsun iyi deranım, her şey yolunda şükür sadece telaşemiz var işte.Canım bizde seni çok özledikÇok belli yokluğun umarım herşey yolundadır elifimiz iyidir :) çok öpüyorum
Aşk olsun Büşram pas vermez olurmuyum kız hiç, hemen girip yazdım. Nasılsın bakalım taze anneAmin canim insallah .. Ebrum bize pas vermiyor ama eklemis bizi sagolsun :)
Sağol ebrucum 39 da bitti sağ salim kucağıma alayım ben de, dualarınızı bekliyorum.TaeYang allah bir avazda kurtarsın gülüm sayılı günlerin kalmış, sağ salim kavuşursun inşallah kuzuna
Sagol canim Allah razi olsun.. Darisi bekleyen herkese insallah ❤P
Canm hamile misin cok sevindimm gozun aydin
Ne fenasin yahu ☺ Hic bir msji görmüyor arkasından konustugumu görüyorHamd olsun iyi deranım, her şey yolunda şükür sadece telaşemiz var işte.
Bebişin ismi belli mi gülüm? Şaka maka seninde az kalmış, zaman su gibi akıp gidiyor.
Aşk olsun Büşram pas vermez olurmuyum kız hiç, hemen girip yazdım. Nasılsın bakalım taze anne
Boyut degistiyor zamanla hersey buda onlardan biri .. ☺ @Ters Lale kiz ben tartismamak icin o özel gunlerde ayri bi caba sarfediyordum.. Yumurtlama gunu gecince devamini getirmiyordum halbuki belki yumurtlama gec oldu ama isteBu fıkı fıkı da yeni mi çıktı kızlar :))))
Dualarımız seninle canımSağol ebrucum 39 da bitti sağ salim kucağıma alayım ben de, dualarınızı bekliyorum.
Allah iyilik versin kuzumNe fenasin yahu ☺ Hic bir msji görmüyor arkasından konustugumu görüyorAma msjlarin devaminida okumaliydin hersey elif icin demistim
Iyiyim canimmmm ❤ Ne guzel.seni görmek gelip senin evi tasiyalim da sende bi rahata kavus ..
Günaydın canlar
Keyifli,huzurlu bir gün olsun hepimiz için... dün gece rüyamda bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu gördüm ultrason cihazında dr pipisini gösteriyorduŞimdi düşünüyorum gerçek mi çıkacak tersi mi çıkacak diye hiç önemli değil diyordum ama çok merak ediyor insan ya... hayırlısı olsun hepimiz için...
Hayır olsun canlarım, Allah gönlünüze göre versin inşallahGünaydın canlar...
Musmutlu birgün olsun insaAllah..
Esimde kız bebek gormus rüyasında saçı falan yok keldi diyor..
İnsan hakikaten merak ediyor ya.
Sana az kaldı ogrenecenKartanesi_26
ne zaman giceksin doktora canım..
Hayır olsun canım güzel bir rüya görmüşsün. Rüyada bebek görmek her zaman iyiye yorulmaktadır, mutluluğun habercisidir :) rüyada görülen bebek neşenin, huzurun sembolüdür senin gördüğün iki bebek çift kat huzura işaret :) her şey çok güzel olacak inşallahGünaydın kızlar :) bol rüyalı bir gün geçirmişiz anlaşılan zaten hamile kaldığım günden itibaren sürekli rüya görüyorum :) ben de Doğum yapmıştım ama bir kızım bir oğlum olmuş şaşkınlık içindeydim. Doğumu hatırlamıyorum diyorum doktora normal yaptın diyor:) sonrada surekli bebekleri emzirirken görüyorum kendimi ilk başta emzirmekten korkuyorum ama sonrasında hoşuma gidiyor :) güzeldi yanı
Evet canim çıktı :) ama zaten göbekli biriydim dışardan anlaşılmıyor tanıyanlar farkediyor sadece :)
İnsallah canim benim:) rüya o kadar hoşuma gitti ki kalktım yine yattım devamını gördüm :) insallah herşey güzel olacak allah herkesin günlüne göre versin :)Hayır olsun canım güzel bir rüya görmüşsün. Rüyada bebek görmek her zaman iyiye yorulmaktadır, mutluluğun habercisidir :) rüyada görülen bebek neşenin, huzurun sembolüdür senin gördüğün iki bebek çift kat huzura işaret :) her şey çok güzel olacak inşallah
Bendede canım aynen 10kilo aldım 4yildaEvet canim çıktı :) ama zaten göbekli biriydim dışardan anlaşılmıyor tanıyanlar farkediyor sadece :)
2 yıllık tedavi sonucu hiç olmayan bir göbek oluştu bende ne yazik ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?