Hergün girip bakmaya çalışıyorum sana doğurdunmu diye:)) vala gelmeye niyeti yok paşamızın sağlıkla doğsun bir avazda inşallah.derandiren yok canım hala beklemedeyim :) bizimki yerini çok sevdi sanırım :)
Kızınla siz nasılsınız :)
Benimki hala aşağı da inmedi artık çok zorluyor Bi de beni düşün :) karpuz kadar oldu veledim :)Hergün girip bakmaya çalışıyorum sana doğurdunmu diye:)) vala gelmeye niyeti yok paşamızın sağlıkla doğsun bir avazda inşallah.
İyiyiz şükürler olsun ayaklarını kaburgalarıma dayamasa çok daha iyi olacağım ama :))
Hahah ay yerimm ne tatlılar maşallah ya:) Darısı tüm arkadaşlarımızın başına.zamanını bekliyor paşa doğmak için,geç olsun güç olmasın canım:)Benimki hala aşağı da inmedi artık çok zorluyor Bi de beni düşün :) karpuz kadar oldu veledim :)
Oyyy yerim o göbegı ben yaa.. Saka yapiyorum tabiki canim ebru hamileligi boyunca birgun bizi birakmadi o kadar evde yatti yinede hep yazdi simdi yoksa kesin cok önemli birsey icindir ki zaten sebep ortada minik elifimizUnutmayız tabiki canım:) ama hani yoğun oluyorlar ya o anlamda dedim ki şimdi bile ben mayışıyorum akşamları kafamı kaldıramıyorum gecede sabaha kadar uyanığım bu göbek yüzünden
Bende senin fasulyeyi yerim yerimm:) karpuz gibi olacağı günlerde gelsin inşallah.Oyyy yerim o göbegı ben yaa.. Saka yapiyorum tabiki canim ebru hamileligi boyunca birgun bizi birakmadi o kadar evde yatti yinede hep yazdi simdi yoksa kesin cok önemli birsey icindir ki zaten sebep ortada minik elifimiz
Sen naptin isim dusundun mu ?TaeYang gibi doguncami koyacaksin yoksa .. Dogurdun mu kiz ismini ne koydun
Amannnn bee insanin hevesini kursaginda koyuyorlar böylede .. Neyse isim cok Rabbim.hayirli isimler nasip etsin kuzucuga insallah .. ☝Bende senin fasulyeyi yerim yerimm:) karpuz gibi olacağı günlerde gelsin inşallah.
İsim karar vermiştim güya siyasi dediler geleceğiyle oynama dediler hala düşünmekteyim bende:))
Amin canım,hepimizinki hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.Amannnn bee insanin hevesini kursaginda koyuyorlar böylede .. Neyse isim cok Rabbim.hayirli isimler nasip etsin kuzucuga insallah .. ☝
Amin canim.insallah hayali bile guzel suan doktora gidince hersey yolunda diyecekmi diye dusunuyorum..
Insallah o gunleri gorurum aminn ☺ Cok zor bi surec her gun korkarak tedirginlikle geciyor walla.. Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin olmayanlarada en kisa zamanda nasip etsin insallah ❤Amin canım,hepimizinki hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
Bende senin gibiydim korka korka giderdim taaki tekmeleyene kadar:) şimdi daha çok rahatladım sende gönlünü ferah tut hissettiğin zaman dahada rahatlayacaksın canım
İyi geceler canım nasılsın? Nasıl gidiyor okudum rahim filmi çekileceksin hadi sıra sende:) sanada bana olduğu gibi şifa olur inşallah canımİyi geceler şekerler.
Yazışmaları okuyordum da :) ayni sıkıntı hepimizde var desenize :) ben hala hissedemiyorum 4 aylık oldum ama tık Yok hala korkuyorum sanıyorum ki kilonun da etkisi varAmin canım,hepimizinki hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
Bende senin gibiydim korka korka giderdim taaki tekmeleyene kadar:) şimdi daha çok rahatladım sende gönlünü ferah tut hissettiğin zaman dahada rahatlayacaksın canım
Daha önce kayip yaşadiğimiz için oluyor bu evhamlar doğal olarak:) ben 5 ayın sonu gibi 17 18 haftalıkken çok az hissettim ama ilk gebeliklerde 22 haftaya kadar hissetmeyende var,o günlerde gelecek inşallah sağlıklı olsunlardaYazışmaları okuyordum da :) ayni sıkıntı hepimizde var desenize :) ben hala hissedemiyorum 4 aylık oldum ama tık Yok hala korkuyorum sanıyorum ki kilonun da etkisi var
Sen ne zaman hissettin canim hatırlıyor Musun
Aynen kayıplar bizi mahvettiDaha önce kayip yaşadiğimiz için oluyor bu evhamlar doğal olarak:) ben 5 ayın sonu gibi 17 18 haftalıkken çok az hissettim ama ilk gebeliklerde 22 haftaya kadar hissetmeyende var,o günlerde gelecek inşallah sağlıklı olsunlarda
Rabbim birdaha yaşatmasın ne bize nede başkasına. Vesveseler bitmezki bizde:) anca hayırlısıyla kucağımıza alınca bir nebze olsada rahatlarızAynen kayıplar bizi mahvettiinsallah sonumuz iyi olacak. Desene daha zaman var o zamana kadar vesvese yapacağız :)
Hoşgeldin canım.. Allah kolaylık versin ya misafir berekettir ama çok da yorgunluk oluyo valla.. artık misafire ara ver çalışmalara başlayınSelam kızlar nasılsınız, yahu misafirlerden başımı kaldıramadım..
Memleketten misafirler geldi
sonra görümcem 3 cocuğuyla kalmaya geldi,
ondan sonra eşimin arkadaşları iki aile birlikte geldi
baya yoğunluk vardı anlayacağınız,
bu ay inşallah rahim filmi çekileceğim..
Ağrısız olanından,
sonra çalışmalara devam =)
Maydonoz kürü aklımda,
birde bazı ilaçlar varmış @hsevda dedi
onları da doktoruma sorup kullanmayı düşünüyorum...
Evet bende bozuldum biraz morali bozuktu kocasıyla kavga mı etmiş kim bilirSalak dr insan bi guler he der hu der demi ama. Vallahi düşüncem k.bkma yani aklima gelir ters lale fiki fiki yapsın pink bebek sallasin ins sende bebek sallarsin 9ay sonra hemde 2 tanem bebek sallarsinda fiki fiki yapamazsin . Bende anneme geldim canim .
İnşallah canimİyi geceler canım nasılsın? Nasıl gidiyor okudum rahim filmi çekileceksin hadi sıra sende:) sanada bana olduğu gibi şifa olur inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?