Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

neyse cnim tek derdin bu olsun . Baska cinsiyet testi yapalımmi sana
Biliyorum Al_pi bu lahanaya işetecek beni dimiiiii yok arkadaş nimete yazık günah şurda 2 hafta sonra görürüz herhalde pipi var mı,yok mu yaaa senin kız inşallah sana ceker huyu suyu... böle bol neşeli olsun en sosyalinden

Cnm bende işte 2 li test yaptırdım,aynen tlfonda olumlu sonuçların dedi daha kağıtlarımı almadım.. nedense dün yine kasık ağrım oldu ne gzl o yoğun belirtiler hafifledi derken yine oldu... hep uzandım... Rabbim korusun onları... siz şimdi kaç haftalıksınız? Hiç hareketlerini hissetmeye başladın mı? Bnm için dahaaaa çok etkenmiş duydukların bagırsak hareketleridir dedi ya

Günaydıııııın bu arada herkeseee, sabah yine erkenciyim dünde düzgün uyumadım hep yarı uyanıktım...
E-brulim cnm çok özlettin kendini, kesin evinide taşımışındır bu arada sen.. gelmediğini ilk sayfaya bakınca anlıyorum bak ne gzl gebe hbrlerimiz var, geldiğinde çok mutlu olacaksın... kocaman öpüldün sen ve o minik kızın

Elcanki
gzm43
hamaratcann
@Enyalios
Melissa81

Kızlaaar dualarınızı okudum bitirdim hakkınızı helal edin olur mu biraz gec oldu
Rabbim ne muradimiz varsa ne duamiz varsa kabul etsin insallah hayirli zamanda hayilisiyla saglikli hayirli evlatlar nasip etsin bize insallah..

Günaydin Herkese
Dualarimizi bitirmis bulunmaktayiz .. Bildirim yapmayanlar var tabiki ama bu duayi biz bildirimsiz okumaya niyetlendik .. Okumayan olsa bile biz onlara da okuyacagiz dedik Rabbim kabul etsin Cuma günü yüzü suyu hürmetine evlatlarimizi korusun bizlere bagislasin.. Evladi olmayanlarada insallah en kisa sürede nasip etsin..

Dualarimizin karsiligini er yada geç alacagimiza inaniyorum ..

HAYIRLI CUMALAR

Canım ben biraz geride kalmıştım üstüne bir de adet olunca öyle okumak istemedim bugün bitti temizlendim hepsini okuyup bildirim yaparım bugğn geç okuduklarım hakkınızı helal edin..

Guzelce çalış bak dediklerimi unutma ampullerini acarak calisacaksin olacak canım cok inaniyorum

Aaaa bozuldum simdi ne var iki damla iseseydin .kizimda benim gibi ota boka guluyo mizirdaniyo teli gösteriyorum hemen guluyo resmini çekiyorum saniyo

Aaaa bozuldum simdi ne var iki damla iseseydin .kizimda benim gibi ota boka guluyo mizirdaniyo teli gösteriyorum hemen guluyo resmini çekiyorum saniyo
Ayyyyy maşallah yaaaa o gülen suratını yerim ya desene tam koklayarak öpmelik senin kız cek annesi bol bol fotosunu cek sende, 1 arkadaşım kızına Doğum günü hediyesi o eski fotolarını nevresim takımına bastırmış yatağına sermişti çok gzl olmuştu hep aklımda,içimde kalmıştır o görüntü... belki ilerde sende yaparsın

Aaaa be guzel bi dikir canim gercekten benimde hosuma gitti. Bende aylik foto cekiyorum cnm Allahim herkese hayalini yasatsin aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…