Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ya kızlar testi laboratuvar da yaptırdım onlar direk dr mail attılar dr a açtım sordum o direk gamzecm maşallah çok olumlu şuanda böyle bir riskimiz yok deyip başka bir konuya geçti laboratuvar da çok uzak eşim malum 8-9 da işten çıkıyor bnmki yine belirsizlik içindeeee hayır severken bir tuhaf oluyorum çocuğun adı miniğim kaldı
vesselam_ ben tok karnına verdim kanı, 12.hafta bugün vermen şart dedi hmn gittik laboratuvara,hatta gecen hafta bugündü...

Ayyyy kızlar resmen kanıma girdiniz, laboratuvarı aradım banada mail atarmısınız die, mail yoluyla değil grafik çizimleri mevcut olduğu için fax numarası vermeniz lagZım dedi eşimde hala iş yerindekikere söylemedi malum yaşadığımız olumsuzluklardan dolayı... wayyy arkadaş hep sürpriz tam sürpriz bu Bebek bana

neyse cnim tek derdin bu olsun . Baska cinsiyet testi yapalımmi sana

Bisi olmaz ya supriz olsun ne olacak doktorun dedigi gibi bebek istemiyormuydun al sana bebek ☺ Pink sana lahana tarifi verecek kesin
Olumsuzluklari da unutun yahu hersey guzel olacak

Canim sen ne icin test yaptırdın :) en son bende ikili test yaptırmıştım o da doktora gitti doktor aradı iyi sonuçlar dedi sonradan kağıda baktım hiç bisi anlamadım :)) cinsiyeti de net olmamakla beraber daha yeni soyledi bana da 14. Haftada :)

Sevmediğim bi yerde çalışmak cok zor canim Allah kolaylik versin (aman bi andada ciddilestim ) sen dersine guzel calisirsan bunlari yaparsan dr sana der
İş konusunu boşver canım hakkımda hayırlısı orası demek bi türlü kopamadım ders konusuna da gelirsek dha yeni bitti bakalım bundan sonra bakalom çalışcaz inşallah
Bak seninki inatci cikti 40.haftayi bekliyor ☺ Bu sene erkek bebekler annelerinin karnindan cikmak istemiyor doktorlar zorla aliyorlar ☺
Erkekler anneci olurmuş ya ondan gelmek istemiyolar olabilir mi acaba@TaeYang hayırlısıyla gelsin kolayca dopur inşallah.. bugün hastanedeydim bi doğum geldi kız ağlıyo çok acıyo diye Allah yardım etsin dedim içimden.. bi oraya gelsinler diye uğraşıyoz bi çıksınlar diye
Kızlar yoğunluk var giremedim.
Telden girdiğim için alıntı yapamadim.
H.sonu şehir dışından misafirimiz var..
Simdiden onun stresi sardı ne yapsam diye..

Sizler nasılsıniz
Hepinizi öpüyorum. .
Canım özlettin kendini.. Maşallah evin hiç misafirsiz kalmıyo büyüklü ev gibi

Aynen valla zorla kendime ciger geliştirici igne yaptırmıştım evet benimncok hosuma gitti :) . Buyudu teyzosu :). Senin bebeğinin ablasi burda birsürü kardesi olacak sirada ters lale teyzesi var :)
İnşallah Allah söyletiyodur bitanem yaa gelsin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…