- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Aynen valla zorla kendime ciger geliştirici igne yaptırmıştımBi tane kanguru al tak arkana gez dunyayi ☺ Seninki aceleciydi canim cok sukur ki 30da gelmediKucaginda yikamak daha guzel olur ama oyyyş yerim onu ya buyumuste kuvetine sigamiyormus ..
Amin canim Allah dua okuyan herkesden razi olsun rabbim tum dualarimizi kabul etsin..
Prarik güzel tariflerin vardir illakiii onlardan yap canimKızlar yoğunluk var giremedim.
Telden girdiğim için alıntı yapamadim.
H.sonu şehir dışından misafirimiz var..
Simdiden onun stresi sardı ne yapsam diye..
Sizler nasılsıniz
Hepinizi öpüyorum. .
Insallah kimin bat'ı yakinsa sirayla bize guzel guzel haberler versinler insallah ..Aynen valla zorla kendime ciger geliştirici igne yaptırmıştımevet benimncok hosuma gitti :) . Buyudu teyzosu :). Senin bebeğinin ablasi burda birsürü kardesi olacak sirada ters lale teyzesi var :)
Evet galiba o yuzden sira onda insallahh. Bat bekleyenlerin bati gecsinInsallah kimin bat'ı yakinsa sirayla bize guzel guzel haberler versinler insallah ..
Sanirim bu ay tedavide olan ters lale baska kimse yok ..
Aynen canım yapacagimPrarik güzel tariflerin vardir illakiii onlardan yap canimfirin yemekleri her zmaan kurtarıcı bide
Iyiyim cnm cok sukur .öperim teyzesi. Dogum gunusunuz nasil gectiAynen canım yapacagim
Birseyler..
Sen nasılsın
Prenses nsl
Op benim için. .
Evet kasim ayiydi ögrendiginde onu hatirliyorum.. Bak geldi kasim bebisin kucaginda ☺ Internet paketin bitmisti de bize kizlar test yaptim silik cikti yarin kan verecem yazarim demistin .. Bizde senin doktora saydiriyorduk bu siralarEvet galiba o yuzden sira onda insallahh. Bat bekleyenlerin bati gecsin.alpi biliyomusun ben gecen sene bugun kan testi yaptırmıştım 80 çıkmıştı gecen sene dunde hamile old ogrenmistim silik bir testle .
Iyiyim cnm cok sukur .öperim teyzesi. Dogum gunusunuz nasil gectisen nasilsin neler yapıyorsun misafir hazırlığı disinda
Evet kasim ayiydi ögrendiginde onu hatirliyorum.. Bak geldi kasim bebisin kucaginda ☺ Internet paketin bitmisti de bize kizlar test yaptim silik cikti yarin kan verecem yazarim demistin .. Bizde senin doktora saydiriyorduk bu siralar
Ayin 18miydi yoksa 18.gune mi cagirmisti ne saydirmistik adama yahu ☺ Adam isi biliyormusalpi unutmaz alpi hatirlar . Aynende böyle omustu vallahi. Dr uma cik kizmistik ama yaa igne vermedi kontrollere normalinden farkli zamanda cagirdi diye kiziyorduk canim dr um .
Guzel bi kutlama olmus bence canim zaten cokta simartmamak lazimMinik küçük 2 kişilik pasta aldım
Canim kına vardı o akşam dönüşü çaktırmadan pastayi sakladım=)
Neyse eve geldik masayı filan habersiz hazırladım 00:00 da.. Doğum gününün ilk saatinde kutladım.. malum kış olduğu için kazak aldim.. Minik bir kutlamaydi. Mutlu oldu..
Bu ay rahim filmi çekileceğim
Onun dışında 1 sey yok cicim. .
♡♡♡
18.gune çağırmışti helal bunu bile hatirliyosun demekki beni seviyosun :)))) . Evet sende böyle hayirlayacaksin alpicimmAyin 18miydi yoksa 18.gune mi cagirmisti ne saydirmistik adama yahu ☺ Adam isi biliyormusInsallah seneye bende boyle guzel hatirlarim ekim ayini
Seviyorum tabikiiii ❤ Sende beni seviyorsun biliyorum18.gune çağırmışti helal bunu bile hatirliyosun demekki beni seviyosun :)))) . Evet sende böyle hayirlayacaksin alpicimm
Seviyorum tabikiiii ❤ Sende beni seviyorsun biliyoruminsallah canim
Guzel bi kutlama olmus bence canim zaten cokta simartmamak lazimins guzel cikar canim filmin sonra gelsin bebiss. Pco noldu cnm adetin duzenlimi
Canim benim 40 cikti binlc gun temiz kaldim tekrar kanama oldu yani hemen adet oldum kontrole gittim dr parcakalmis onkanama yapiyo olabilir adette olabikir dedi 3 ay kanamam oldu cnm 1 hafta kanamali bi hafta temizdim kurtaj olacaktim risk aldim beklemeyi tercih ettim. Dr daha fazla bekleyemeyiz dedi son kez kontrole cagirdi kontrolden 1 gun omce plesanta parçası dustu canimm sonra yine bi ara kanama oldu daha sonra duzenli olmaya daha bu ay basladim pco varmi diye sordum dr a simdi belli olmaz 6. Ayda belli olur dedi canim .Canim doğumdan sonra pko görüntüsü yok dedi doktor.. gayet düzenli adet oluyodum bu 2 aydır stres yaptım sanırım düzensiz oldu
Senin adetlerin nsl
Evet canim dun duyduk cok sukurSagol ebrum darisi sizlere olsun
Evet gzlim yapıldı, çok şükür herşey normalmiş... darısı sana,test yaptıracaklara olsun inşallah...Kartanesi_26 canım ben pazartesi gordum kalp atışini ama dinletmediler :)
İyiyiz şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür,iki hafta sonra özele gidecem o muhteşem sesi duymak için
Bende bir belirti yok mide bulantısı,kusma falan..
Sadece göğüslerim agriyor arada bir baş dönmesi..
Sen nasılsın ikili tarama testi yapıldı mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?