Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Sevmediğim bi yerde çalışmak cok zor canim Allah kolaylik versin (aman bi andada ciddilestim ) sen dersine guzel calisirsan bunlari yaparsan dr sana der

Al_pi canım maşallahh gözünaydın duymuşsun pıtpıtlarıRabbim sağ salim kucağımıza alacağımız günleride göstersin,herkese bu duyguyu yaşatsın inşaallah
Amin deranim insallah o gunleride görürüz .. Bizim dualarimizla insallah dua kardeslerimizde bu duygulari yasayacak en kisa zamanda ..

37de doguracagim sanirim ☺ 38 iyidir sezeryanda 38de aliyorlar Yol uzun daha basindayiz yahu ..
Senin kizin napiyo uyuyo mu ayaginda mi kucaginda mi
37dennsonra istediginn zaman çıkarttir alpi bana38de aliriz bebegi diyolardi dr lar vermedim 36 da gittim kendim cikardim . Alpicim yikadim artik kuvetine sigmiyo bide cok usuyo titriyo bende banyida kucagimda yikadim biraz korktu yazik emzirdim uyuttum suan ayagumda birakirsam uyaniyo bende byle bekliyorum . Cam sildik tulleri yikadik her is geliyo elinden

Bi tane kanguru al tak arkana gez dunyayi ☺ Seninki aceleciydi canim cok sukur ki 30da gelmedi Kucaginda yikamak daha guzel olur ama oyyyş yerim onu ya buyumuste kuvetine sigamiyormus ..

Kızlar yoğunluk var giremedim.
Telden girdiğim için alıntı yapamadim.
H.sonu şehir dışından misafirimiz var..
Simdiden onun stresi sardı ne yapsam diye..

Sizler nasılsıniz
Hepinizi öpüyorum. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…