- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Sevmediğim bi yerde çalışmak cok zor canim Allah kolaylik versin (aman bi andada ciddilestimAminn inşallah canım..
Ay parasına tükürim onun yaa bana maaşımı veriyo o yeter de sadece bunaltmasınnn
Benm dr da öle tatlı ama bakalım güzel haberleri vercek mi
Zararı olcağını sanmıyorum canım ama bakalım bi düşünim ben bu durumu
Canım yaa neden erken olsun kucağına aldığın günleri de görceksin inşallah.. isimler harika bu arada nefes tam sevdiğim tarz bi isim defne isminde kız çocuğu var tanıdığım doğduğundan beri çok tatlı sakin bi çocuk oldu.. sende içine en çok sinen ismi koy bebeğine.. hak ettin bunu çooktan..
Dogum belirtileriSelam kızlar nabersiniz?
Ben hala beklemedeyim.
Bulantı-kusma-ishalle geceyi fena bir şekilde geçirdim ama biraz daha iyi gibiyim şimdi.
İyiyiz canım biz cok şükür aman dikkat et kendine gelmek için hazırlanıyor paşaSelam kızlar nabersiniz?
Ben hala beklemedeyim.
Bulantı-kusma-ishalle geceyi fena bir şekilde geçirdim ama biraz daha iyi gibiyim şimdi.
Dogum belirtileriallah yardimcin olsun canim yaa
İyiyiz canım biz cok şükür aman dikkat et kendine gelmek için hazırlanıyor paşa
7yi atlatirsam bende biraz daha sevinecegim zaten o yuzden 7.hafta onemliIyi canim masallahh beybüsune . 7 haftalikken hareket ediyolarmis cnm
Bak seninki inatci cikti 40.haftayi bekliyor ☺ Bu sene erkek bebekler annelerinin karnindan cikmak istemiyor doktorlar zorla aliyorlar ☺Selam kızlar nabersiniz?
Ben hala beklemedeyim.
Geçmiş olsun canım umarım ciddi bişeySelam kızlar nabersiniz?
Ben hala beklemedeyim.
Amin deranim insallah o gunleride görürüz .. Bizim dualarimizla insallah dua kardeslerimizde bu duygulari yasayacak en kisa zamanda ..Al_pi canım maşallahh gözünaydın duymuşsun pıtpıtları Rabbim sağ salim kucağımıza alacağımız günleride göstersin,herkese bu duyguyu yaşatsın inşaallah
Oyle canim öyleİniallah öyledir kızlar çektiğim eziyet bişeye değsin bari :)
7 17 27 37 ve finall7yi atlatirsam bende biraz daha sevinecegim zaten o yuzden 7.hafta onemli
MarabaAl_pi kuzum sen pıt pıtları mı duydun bugüün :) hadi gozun aydin kuzucum
Evet canim dun duyduk cok sukurAl_pi kuzum sen pıt pıtları mı duydun bugüün :) hadi gozun aydin kuzucum
37de doguracagim sanirim ☺ 38 iyidir sezeryanda 38de aliyorlar7 17 27 37 ve finall. Alpicim ablan nasil onun bebisi oldumu
37dennsonra istediginn zaman çıkarttir alpi37de doguracagim sanirim ☺ 38 iyidir sezeryanda 38de aliyorlarYol uzun daha basindayiz yahu ..
Senin kizin napiyo uyuyo mu ayaginda mi kucaginda mi
Bi tane kanguru al tak arkana gez dunyayi ☺ Seninki aceleciydi canim cok sukur ki 30da gelmedi37dennsonra istediginn zaman çıkarttir alpibana38de aliriz bebegi diyolardi dr lar vermedim 36 da gittim kendim cikardim . Alpicim yikadim artik kuvetine sigmiyo bide cok usuyo titriyo bende banyida kucagimda yikadim biraz korktu yazik emzirdim uyuttum suan ayagumda birakirsam uyaniyo bende byle bekliyorum . Cam sildik tulleri yikadik her is geliyo elinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?