Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Tesekkurler ederim canim benim bakalım eşimle de konuştum onun da içine sindi şimdilik cinsiyet değişmezse nefeste karar kıldık :)

hamaratcann @Enyalios Melissa81 kızlar dualarınızı okudum. hayırlı evlat nasip etsin Rabbim inşallah...
leyla abla nasilsin..
Benim ilk gittigim.hastane oyleydi rapor vermedi bana hic .. Hep bi bahane uydurdu vermemek icin sonra baska hastaneye gectim doktor ilk isi rapor cikartmak olmustu .. Simdiki gittigim doktorum iste ..
Dene bencede sansini belli olur ..
bakalim bi deneyecegim canim insallah alabilirim.

Merhaba herkese.aranıza yeni katildim. 20 aydır bebek istiyoruz. 3 yaşında bi kızim var ama oda bizi çok bekletmişti. yine beklemedeyiz. benim için de dua edin inşallah.
Burada insanların birbirine destek olması çok güzel. umarım iyi haberler alırız. ve tabi ben de size iyi haberler verebilirim. klomen ve ovitrelle kullandım bu ay. hamile olup olmadigim 8 gün sonra belli olacak. hayırlısı olsun.

Ne gelirse yahşidir, çünkü yaradanin bahşidır .

Selam ve dua ile...

Al_pi gözün aydın canım kalp atışlarını duymuşsun darısı sağ sağlim kucağına almaya inşallah..

Şu maydanozu bende deneyim diyorum Al_pi illa adeti mi beklemem lazım şuan yumurtlama dönemimdeyim hafta sonu denesem olur mu acaba. Geçen annem de söyledi sen hiç dikkat etmezdin kesin üşütmekten olmuyo diye o da üşütünce iltihabı falan söküyomuş nasıl yaptın anlatır mısın

Günaydın güzeller
Al_pi Cnm bnm çok sevindim, en gzl sesi duymuşsun nasıl gümbür gümbür geliyor dimiiii, Yaradana kurban olurum... Cnm sorunsuz sıkıntısız geçsin inşallah bından sonraki aylarımızda
Nasıl başladı mı varlığını belli etmeye
Sen de durumlar nasıl vesselam_ ?

Al_pi cimm gözün aydın daha ne mutlu haberler paylaşıcaz inşallah sağ salim kucağına aldığın günleri de görelim
Sagol canim darisi sizlere olsun insallah ..
Adet bitimi daha iyi olur diye dusunuyorum ama yinede yapmak istersen bir demet maydanoz yarim litre sütü kaynat maydanozlar hemen eriyor zaten bir iki kere kaynayinca kapat sonra etrafina bi carsaf dola onuda bir kaba aktar ilk buhari ciksin otur ustune soguyana kadar kal ustunde o kadar canim..

Sagol canim ❤ Cok guzel ses rabbim daim etsin insallah .. Belirti de gogus hassasiyetim var ve midem bulanmiyor ama hep havada bisi yiyip icmesem cok kotu oluyor ..
@Enyalios Melissa81 kızlar duanızı okudum,Rabbim kabul etsin inşallah en kısa zmnda hayırlı hbrlerinizi alırız

Al_pi sanırım bu sefer listeyi bitirdiiiiiiim
Agzina saglik canim evet bitti sanirim ☺

Kartanesi_26 canım ben pazartesi gordum kalp atışini ama dinletmediler :)

İyiyiz şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür,iki hafta sonra özele gidecem o muhteşem sesi duymak için
Bende bir belirti yok mide bulantısı,kusma falan..
Sadece göğüslerim agriyor arada bir baş dönmesi..
Sen nasılsın ikili tarama testi yapıldı mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…