Tesekkurler ederim canim benim bakalım eşimle de konuştum onun da içine sindi şimdilik cinsiyet değişmezse nefeste karar kıldık :)Aminn inşallah canım..
Ay parasına tükürim onun yaa bana maaşımı veriyo o yeter de sadece bunaltmasınnn
Benm dr da öle tatlı ama bakalım güzel haberleri vercek mi
Zararı olcağını sanmıyorum canım ama bakalım bi düşünim ben bu durumu
Canım yaa neden erken olsun kucağına aldığın günleri de görceksin inşallah.. isimler harika bu arada nefes tam sevdiğim tarz bi isim defne isminde kız çocuğu var tanıdığım doğduğundan beri çok tatlı sakin bi çocuk oldu.. sende içine en çok sinen ismi koy bebeğine.. hak ettin bunu çooktan..
leyla abla nasilsin..hamaratcann @Enyalios Melissa81 kızlar dualarınızı okudum. hayırlı evlat nasip etsin Rabbim inşallah...
bakalim bi deneyecegim canim insallah alabilirim.Benim ilk gittigim.hastane oyleydi rapor vermedi bana hic .. Hep bi bahane uydurdu vermemek icin sonra baska hastaneye gectim doktor ilk isi rapor cikartmak olmustu .. Simdiki gittigim doktorum iste ..
Dene bencede sansini belli olur ..
Sağol canım iyiyim çok şükür...sen nasılsın?leyla abla nasilsin..
bakalim bi deneyecegim canim insallah alabilirim.
Amin ebusum insallah .. Darisi bekleyenlere
Sağolasın canım Allah razı olsunAmin ebusum insallah .. Darisi bekleyenlereDualarim hep sizinle
Sagol canim darisi sizlere olsun insallah ..Al_pi cimm gözün aydın daha ne mutlu haberler paylaşıcaz inşallah sağ salim kucağına aldığın günleri de görelim
Adet bitimi daha iyi olur diye dusunuyorum ama yinede yapmak istersen bir demet maydanoz yarim litre sütü kaynat maydanozlar hemen eriyor zaten bir iki kere kaynayinca kapat sonra etrafina bi carsaf dola onuda bir kaba aktar ilk buhari ciksin otur ustune soguyana kadar kal ustunde o kadar canim..Şu maydanozu bende deneyim diyorumAl_pi illa adeti mi beklemem lazım şuan yumurtlama dönemimdeyim hafta sonu denesem olur mu acaba. Geçen annem de söyledi sen hiç dikkat etmezdin kesin üşütmekten olmuyo diye o da üşütünce iltihabı falan söküyomuş nasıl yaptın anlatır mısın
Sagol canim ❤ Cok guzel ses rabbim daim etsin insallah .. Belirti de gogus hassasiyetim var ve midem bulanmiyor ama hep havada bisi yiyip icmesem cok kotu oluyor ..
Agzina saglik canim evet bitti sanirim ☺
Allah kolaylik versin canimm . Iyiyim cnm bende ayni rutin seylergecen hafta kongre vardi canim bu haftada nöbetler egitimler havada ucusuyor. nasilsin bakalim
Iyi canim masallahh beybüsune . 7 haftalikken hareket ediyolarmis cnm6 haftayla uyumlu dedi su andada 6+2 dedi hesaplarima gore bende 6+3diyordum tuttu yani
Tesekkurler teyzesiMasaAllah defneyee o halleri bile tatlı oluyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?