Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Acil cikislar serbest sana Ben 3 ay anne sutu almisim hic emmemisim ☺ Ondan zayifim kilo almiyorum iste ☺☺

Acil cikislar serbest sana Ben 3 ay anne sutu almisim hic emmemisim ☺ Ondan zayifim kilo almiyorum iste ☺☺
Bende 2 ay emmisim :) annem biberonun ucinu kesmis yavas gidiyo diye bende cok çok akilliyimya memeylemi ugrascaktim Allah allah . Alpi artik alacaksin kilo gobuste bebek var 10 kilo almıştım hepsi gitti eski halime döndüm ama yinede 2 kilo versem iyi olurda ac duramiyrum

Toplamda 10 kilo mu aldin sen iyi cok kilo almamissin ki zaten kizin yurumeye baslasin iki kilo degil 12 kilo verirsin merak etme Senin kiz kosturup duracak heryere sen arkasinda

u-mutlu lale Allah razı olsun canım Rabbim en yakın zamanda sanada tattirsin insaAllah.
Tedavin olumlu sonuçlanır insaAllah kuzum
Aminnn canım Allah razı olsun tüm isteyene nasip etsin..

Aminn canım ya sorma daha bebek yok ortada emzik filan konuşuyoruz hamile ve bebekli arkadaşlar konuşuyodu bende dahil oldum muhabbete bende küçükken seviyorum canım ilerleyince diş yapısı bozulan bebek görüyorum üzülüyorum dediğin gibi 1 yaş iyi ya da sadece uyurken
La gece gece geldim herkese bisey dedim iyi mi yarin bir suru bir suru kizcaklar bana :))
Kızarmıyız canım ne demek engin tecrübeleriniz paylaşıyosun
u-mutlu lale çevre hiç susmaz yani canım hep konuşup duracaklar
Ayyy o insanlar insana hayatı zindan ediyo
Aynı ben unuttuğum kıyafetimi bulduğumda ya da sezan sonu alıp giyemediğim şeyi bulduğumdaki sevincim
acil çıkışmı çok alemsin yaa
Meraketme cok merakli kimsu teyzeler var kimse yoksa onlar geliyo ayy ben onemzige bayiliyorum ama gercekten bu Allahin kucuk memleketinde hic bisey yok yeni emzik alicam ankaradan alayimda bulurum ondan
Olsun canısı sende bebek var avent emzik yok bizde heryer emzik ama bebek yok bu arada sabah tahlil yaptırdım dr un isteğine göre prolaktin yüksek çıktı moralim bozuk güldüğüme bakma
Ayyy o ne yaa hiç gelemem öle kişilere
selam kizlar nasilisniz ne var ne yok ben geldim
Hoşgeldin canım nerelerdesin..bu aradaduanı okudum bildirim yapamamıştım

Günaydın hanımlar...

Saye- nerdesin kız ne kadar uzun sürdü konferans :)
TaeYang canım nasılsın ne yapiyosun nerelerdesin :)
İyiyim kuzucum sen nasılsın?
Artık beklemedeyim bakalım bizimkinin canı ne Zaman gelmek isteyecek :)
Pıt pıtları görmüşsün sanırım gözümüz aydın geri kalan 33 haftayı da sağlıkla geçirin inşallah

Allah razı olsun canım kocaman aminnn diyorum insaAllah.sen ne zaman gidecen doktora

Canım o otla ilgili bildigimi söylemek isterim. Doktor artık sana normal olacak derse iki uç gün önceden koyuyormussun suya genis kaba.iciyormussun suyu ara ara.zaten açılıyormus o ot iyice.
Kendi gelinine öyle yapmış 40 haftayi geçirmiş açılma olmuş 2cm, doktor normal olacak demiş göndermiş iki gün sonra sancısı başlamış doğuma gitmis sonra normal doğum olmuş..

Toplamda 10 kilo mu aldin sen iyi cok kilo almamissin ki zaten kizin yurumeye baslasin iki kilo degil 12 kilo verirsin merak etme Senin kiz kosturup duracak heryere sen arkasinda
Evet cnm 10 almıştım ne guzel yuruyecek yaa hoşuma gitti böyle demen .

Bu sekilde kullanımı ilk defa duydum 2 cm acilma ile eve göndermezler canim . Enn azindan benim doğum yaptığım yer göndermiyordu

Ivet acil cikis yaptim yangin merdiveninden ciktim . Emzik olan yerde bebekte olur bak oldu bile . Aaa cnm ama sen denitin dr a zaten ilaci var canim hic kafaya takma bence ilcla hallolur. Bide ne dicem dr a gideceksen dr a desene hocam bu ay direk igne verseniz diye ? moralini bozma canimm. Benim su ark konusundada offff biliyomusun o kv sine gidince kv si oglumla bugun ben yaticam diyomus bide gerdekte bayilmis azcik keyfin geldimi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…