Acil cikislar serbest sanaEskiden avent mi vardi bakkaldan alirlardi emzigi. Anneme senn kesin ek gidayi bana erken basladin ondan ben böyle bi tuhafim diyorumda gülüyo . Yok ben sadece uyuturken veriyorum cnim agzinda tipa gibi gun icinde gezmiyo oyle kendide cok sevmiyo mirildaniyo kiziyo . Bu arada gunaydin dun acil cikis yaptım cnm .
Bende 2 ay emmisim :) annem biberonun ucinu kesmis yavas gidiyo diye bende cok çok akilliyimya memeylemi ugrascaktim Allah allahAcil cikislar serbest sanaBen 3 ay anne sutu almisim hic emmemisim ☺ Ondan zayifim kilo almiyorum iste ☺☺
Toplamda 10 kilo mu aldin senBende 2 ay emmisim :) annem biberonun ucinu kesmis yavas gidiyo diye bende cok çok akilliyimya memeylemi ugrascaktim Allah allah. Alpi artik alacaksin kilo gobuste bebek var 10 kilo almıştım hepsi gitti eski halime döndüm ama yinede 2 kilo versem iyi olurda ac duramiyrum
Nerdesin sen yahuselam kizlar nasilisniz ne var ne yok ben geldim
Insallah canim insallahhhh amin
Aminnn canım Allah razı olsun tüm isteyene nasip etsin..u-mutlu lale Allah razı olsun canım Rabbim en yakın zamanda sanada tattirsin insaAllah.
Tedavin olumlu sonuçlanır insaAllah kuzum
Aminn canım ya sorma daha bebek yok ortada emzik filan konuşuyoruz hamile ve bebekli arkadaşlar konuşuyodu bende dahil oldum muhabbeteTatlim emzik kullanimi iyi degil cocuk emzik emdikce damak yapisi gelismekte oldugundan emzigin basi ufak ya damak darligi olusuyor damak dar olunca dişler sıkışık ciktigindan yamuk cikiyor 2 yasina kadar damak gelisimi oluyor 1 yasinda falan en gec biraktirmak lazim.. emzik tabiki olacak bende mecbur veriyorum ama zamaninda biraktirmak lazim aklında olsun cnm insallah bebisin tez zamanda gelir de tek sıkıntın emzik olur :))
Kızarmıyız canım ne demek engin tecrübeleriniz paylaşıyosunLa gece gece geldim herkese bisey dedim iyi mi yarin bir suru bir suru kizcaklar bana :))
Ayyy o insanlar insana hayatı zindan ediyou-mutlu lale çevre hiç susmaz yani canım hep konuşup duracaklar
Aynı ben unuttuğum kıyafetimi bulduğumda ya da sezan sonu alıp giyemediğim şeyi bulduğumdaki sevincimAaa ben cok severim cocuklar gibi unutttugum kiyafetimi bulurum ayy ben bunu almistim buda varmis diye sanki biri hediye etmis gibi acar yerlestiririm ..
Bende isime yarayan bi iki parcayi cikarttim hafta sonu esimle yapariz digerlerini artik sende uzanma dikkat et agirda kaldirmaCok ugrastik
Eskiden avent mi vardi bakkaldan alirlardi emzigi. Anneme senn kesin ek gidayi bana erken basladin ondan ben böyle bi tuhafim diyorumda gülüyo . Yok ben sadece uyuturken veriyorum cnim agzinda tipa gibi gun icinde gezmiyo oyle kendide cok sevmiyo mirildaniyo kiziyo . Bu arada gunaydin dun acil cikis yaptım cnm .
Olsun canısı sende bebek var avent emzik yok bizde heryer emzik ama bebek yokMeraketme cok merakli kimsu teyzeler var kimse yoksa onlar geliyoayy ben onemzige bayiliyorum ama gercekten bu Allahin kucuk memleketinde hic bisey yok yeni emzik alicam ankaradan alayimda bulurum ondan
Ayyy o ne yaa hiç gelemem öle kişilereNe zamana kadar korunacaksin canim ? Aa iyi cnm masallah az kalmis senin bende 3 ve 4. Sinif . Ben insanlarla sohbet etmeyi dinlemeyi severim cnm ark sevmedigim biri degil ama takıntılı huylari cok kiyaslama falan cok yapiyo her konuda aklima gelecek en sacma sey onun icin sorun olabiliyo bana geçen manti ne aliyosun hangi marka dedi bende almiyorum kv veriyo dedim o daha diyoki onceden hangi marka alirdin hiçmi almazsin arada almissindir marka soyle bana manti diye 2 gun beynimi yedi
Hoşgeldin canım nerelerdesin..bu aradaduanı okudum bildirim yapamamıştımselam kizlar nasilisniz ne var ne yok ben geldim
İyiyim kuzucum sen nasılsın?
Allah razı olsun canım kocaman aminnn diyorum insaAllah.sen ne zaman gidecen doktoraİyiyim kuzucum sen nasılsın?
Artık beklemedeyim bakalım bizimkinin canı ne Zaman gelmek isteyecek :)
Pıt pıtları görmüşsün sanırım gözümüz aydıngeri kalan 33 haftayı da sağlıkla geçirin inşallah
Evet cnm 10 almıştımToplamda 10 kilo mu aldin seniyi cok kilo almamissin ki zaten kizin yurumeye baslasin iki kilo degil 12 kilo verirsin merak etme Senin kiz kosturup duracak heryere sen arkasinda
Bu sekilde kullanımı ilk defa duydumAllah razı olsun canım kocaman aminnn diyorum insaAllah.sen ne zaman gidecen doktora
Canım o otla ilgili bildigimi söylemek isterim. Doktor artık sana normal olacak derse iki uç gün önceden koyuyormussun suya genis kaba.iciyormussun suyu ara ara.zaten açılıyormus o ot iyice.
Kendi gelinine öyle yapmış 40 haftayi geçirmiş açılma olmuş 2cm, doktor normal olacak demiş göndermiş iki gün sonra sancısı başlamış doğuma gitmis sonra normal doğum olmuş..
Ivet acil cikis yaptim yangin merdiveninden ciktimAminnn canım Allah razı olsun tüm isteyene nasip etsin..
Aminn canım ya sorma daha bebek yok ortada emzik filan konuşuyoruz hamile ve bebekli arkadaşlar konuşuyodu bende dahil oldum muhabbetebende küçükken seviyorum canım ilerleyince diş yapısı bozulan bebek görüyorum üzülüyorum dediğin gibi 1 yaş iyi ya da sadece uyurken
Kızarmıyız canım ne demek engin tecrübeleriniz paylaşıyosun
Ayyy o insanlar insana hayatı zindan ediyo
Aynı ben unuttuğum kıyafetimi bulduğumda ya da sezan sonu alıp giyemediğim şeyi bulduğumdaki sevincim
acil çıkışmı çok alemsin yaa
Olsun canısı sende bebek var avent emzik yok bizde heryer emzik ama bebek yokbu arada sabah tahlil yaptırdım dr un isteğine göre prolaktin yüksek çıktı moralim bozuk güldüğüme bakma
Ayyy o ne yaa hiç gelemem öle kişilere
Hoşgeldin canım nerelerdesin..bu aradaduanı okudum bildirim yapamamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?