- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 36
Normal cnm oral döneme girdi her seyi agzina almaya baslar diş icin erken bence..uyku yapmioda benimkisi sekerli ya cnmn ondan damlatip emzigini veriyorum emerken daliyorlar4.5 aykik canim damaklari kabarmiz asiri salyasi akiyo tuttugunu agzina goturme mevsimindeyiz bisey bukamazsa parmaklarini yetmezse yumrugunu sokuyo agzinayarin aile hek goturup sorucam cnm jel alicam gaz ilacimda bitti nurse harways kullaniyordum seninkindenmi alsam acaba uyku yapiysa ondan alayim
Canim normal ama benimde bas dönmem falan olmazdi kasik agrisi olurdu 3 aylik olunca kusmalar basladi cok fena oldum 1 ay araliksiz kustum son lokmami alirdim hic bisey yokmus gibi ayaga kalkar kalkmaz hoop lavaboya aninda cikardi kolayca:)) bence tadini cikar iyi gunlerin :))Ayyy walla rahat olamiyorum elimde degil ne guzel belirti aramiyordum belirtim olmasada olur diyorum bel agrisi bugun beni mahvetti ..
Demekki sizinkiler anne aşıgı bırakmak istemiyorLisanin daha kucukmus 50 gunluk sen kendi derdine yan
Senin kiz butun isleri biliyor yapmiyor ama annesinede yaptirmiyor :)
Tatlim emzik kullanimi iyi degil cocuk emzik emdikce damak yapisi gelismekte oldugundan emzigin basi ufak ya damak darligi olusuyor damak dar olunca dişler sıkışık ciktigindan yamuk cikiyor 2 yasina kadar damak gelisimi oluyor 1 yasinda falan en gec biraktirmak lazim.. emzik tabiki olacak bende mecbur veriyorum ama zamaninda biraktirmak lazim aklında olsun cnm insallah bebisin tez zamanda gelir de tek sıkıntın emzik olur :))Ben bebeklere emzik çok yakıştırıyom ya neden vermek istemiyon ki. Hep emzik bakarım görünce çocuğum olursa model model alcam derim hep
Deme kiz öyle ben ortodontistte calistim hamile olunca ayrildim simdiki cocuklarin damaklari hep dar diş teli tedavisi icin gelirlerdi ve tedavi sureci de çok acili damak genisletme olmadan tel takmiyordu dr.. kullanin kullanin ama 2 yasindan önce biraksin kuzular@Ters Lale ay canım bende hep emzik bakardım emziksiz bebek mi olur derdim çevre baskısı ondada var malesef yok damağı şöyle olur yok dişleri böyle olur o komşunun kızı çalıştığı halde vermemiş falan filan burda bile yetiyorlar
Kizmayiz sana canim yaa.. Sende 4 cocuklu kadinsin o yasli teyzeler gibi konusuyorsunCanim normal ama benimde bas dönmem falan olmazdi kasik agrisi olurdu 3 aylik olunca kusmalar basladi cok fena oldum 1 ay araliksiz kustum son lokmami alirdim hic bisey yokmus gibi ayaga kalkar kalkmaz hoop lavaboya aninda cikardi kolayca:)) bence tadini cikar iyi gunlerin :))
Yani anneler uyumaz biliyorum
Aaa ben cok severim cocuklar gibi unutttugum kiyafetimi bulurum ayy ben bunu almistim buda varmis diye sanki biri hediye etmis gibi acar yerlestiririm ..Günaydıııııın, ben uyandııııım bugün kışlıklarımı cıkartacam cooook işim var coooook... en sevmediğim iş yaaatabi herkes bu saate mi kaldın diyecek eeee Adana olunca kışta geç geliyor
Ablam ile yapacaz Cnm hep bazaların altında hurclarda ztn çıkaramam... ayyy evet Alp'i biz elimizden geldiği kadar koruyalımda gerisi Allah'ın kalsın... hep olumlu düşünün tamam mıAaa ben cok severim cocuklar gibi unutttugum kiyafetimi bulurum ayy ben bunu almistim buda varmis diye sanki biri hediye etmis gibi acar yerlestiririm ..
Bende isime yarayan bi iki parcayi cikarttim hafta sonu esimle yapariz digerlerini artik sende uzanma dikkat et agirda kaldirmaCok ugrastik
Kiyafet bakmak miAblam ile yapacaz Cnm hep bazaların altında hurclarda ztn çıkaramam... ayyy evet Alp'i biz elimizden geldiği kadar koruyalımda gerisi Allah'ın kalsın... hep olumlu düşünün tamam mıgecen kıyafet baktım nasıl heyacanlandım almadım ama olsun moral olsun... çektiklerimiz bize yeteeeer
Eskiden avent mi vardi bakkaldan alirlardi emzigiEvet pahaliAman emzik emziktir kucukken biz avent mi emdik
Uyusun diye degil oyalansin diye emzik verilir memede kalmasin diye
Meraketme cok merakli kimsu teyzeler var kimse yoksa onlar geliyoYürü alpi kim tutar seniherşey güzel olacak
He demek aynı emzikten bahsediyoruzolsun almak isterim ben çok beğendim onu çocuk olunca karışan çok olur ayyy yakınında çok kimse yok ama sanırım karışacak
Ne zamana kadar korunacaksin canim ? Aa iyi cnm masallah az kalmis senin bende 3 ve 4. Sinif . Ben insanlarla sohbet etmeyi dinlemeyi severim cnm ark sevmedigim biri degil ama takıntılı huylari cok kiyaslama falan cok yapiyo her konuda aklima gelecek en sacma sey onun icin sorun olabiliyo bana geçen manti ne aliyosun hangi marka dedi bende almiyorum kv veriyo dedim o daha diyoki onceden hangi marka alirdin hiçmi almazsin arada almissindir marka soyle bana manti diye 2 gun beynimi yediEvet kuzum mecbur korunuyorumben 3. sınıftayım gülüm Aynen eskiden en azından doğru cevapları götürme yoktu. Aynen benim eşimde diyor bari çalış iki sayfa çalışıyorum uykum geliyor ya da anlamıyorum :)
Valla cnm ne zaman cikar biomiyirumda görünüyo bir cift dis yazik ya cok uzuluyorum haline . Oral dönem evet o kadar oral bi dönemki herseyi agzina götürüyorNormal cnm oral döneme girdi her seyi agzina almaya baslar diş icin erken bence..uyku yapmioda benimkisi sekerli ya cnmn ondan damlatip emzigini veriyorum emerken daliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?