Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Benimki 4aylikken tuttu emzigi uyusun diye verdim gene uyumuyo :))) suanda uyanik ama ben uyuyorum yuregim uyuyo enazindsn :) awent pahali kaka :)))) burda awent yok cok aradim bulamadim hep wee babby var dandikmidir nedir marketler ecz hep wee baby

Şimdi bi emzik çıkmış şeffaf emerken dili görünüyo ayy bayılıyom yaa çok tatlı oluyolar benm de olursa kesin emmez he hevesliyim ya
Iste bak netten aventin emzigi 50-60lira ortasi delik resmen bogazi gorunuyor gibi cok tatli benim ilk is emzik vermek olur agzina Verme damagi duser alir memeyi almaz

Agir ilac tabiki carpar gece alip uyusan gec mi olur saati sordun mu hic ?
Progestani icende carpiliyor ya normal yani klomen gibi zehir gibi mi tadi var ..
Sabah akşam canım demi içtim etkisini göstermeye başladı işte. İş yerinde içtim bitanede ruha döndüm zehir gibi değil anlaşılmıyo mercimekten küçük bi hap zaten de sonrası

Benimki 4aylikken tuttu emzigi uyusun diye verdim gene uyumuyo :))) suanda uyanik ama ben uyuyorum yuregim uyuyo enazindsn :) awent pahali kaka :)))) burda awent yok cok aradim bulamadim hep wee babby var dandikmidir nedir marketler ecz hep wee baby
Evet pahali Aman emzik emziktir kucukken biz avent mi emdik
Uyusun diye degil oyalansin diye emzik verilir memede kalmasin diye

Korkmuyorum yaa korkmayacagim da ne olacaksa hayirli olan olacak zaten
Carsamba ola hayrola
Yürü alpi kim tutar seni herşey güzel olacak
Iste bak netten aventin emzigi 50-60lira ortasi delik resmen bogazi gorunuyor gibi cok tatli benim ilk is emzik vermek olur agzina Verme damagi duser alir memeyi almaz
He demek aynı emzikten bahsediyoruz olsun almak isterim ben çok beğendim onu çocuk olunca karışan çok olur ayyy yakınında çok kimse yok ama sanırım karışacak

Çevredekilerin ağzını bantlamak lazımm.. o çocukları yapcaz diye biz ne kadar uğraşıyoruz.. sanki bizden daha çok düşünüyolar onca zaman uğraştığımız çocuklarımız.. sanki o dönemlerde yanımızdalar ne çektiğimizi biliyolar

Hiiiic kimse yok Rahatim telefonda karisan olursada gel bak derim
Kimse bisi diyemez bana korkarlar o yuzden istedigimi yaparim bebek benim degil mi ne olacaksa yine zarari bana
Seyy sanirim bende alirim o emzigi cok tatli

Hiiiic kimse yok Rahatim telefonda karisan olursada gel bak derim
Kimse bisi diyemez bana korkarlar o yuzden istedigimi yaparim bebek benim degil mi ne olacaksa yine zarari bana
Seyy sanirim bende alirim o emzigi cok tatli
Ohh alpi ne rahatsın yaa en azından tek bebeğinle uğraşırsın bide koca koca insanlarla uğraşmazsın.. esra erolun 2. Çocuğunda görmüştüm ben o emziği ilk bayılmıştım. O kadar duygu bastırdım ki şu süreçte Allah nasip ederse içimde kalanları yapmak isterim..

Günaydin herkese ..
vesselam_ canim güzel haberlerle geleceksin insallah inaniyorum dualarim seninle ..
Kartanesi_26 canim elcankiden sonrakileridemi okudun hepsimi bitti ..
Kız Alp'i şimdi baktım evet liste bitmemiş, ayyy kendime şaşıyorum nerden çıkardıysam onu iyi ki uyardın... ben gerçekten artık balık yemeye başlasam iyi olacak 2 gr aklım vardı onada el koymuş bnmki anlaşılan

Rabbim sanada nasip edecek hayirli zamanda ve istedigin gibi buyuteceksin ❤ Hadi uyu sen uykuya ihtiyacin var bebis icin zemin hazirliklari icin Huzurla uyu insallah Rabbim hakkinda hayirli oldugu ay mucizeni nasip edecek ..

Tahmin ettim altina kalanlarin ismini yazmadigin icin canim .. Baskasi olsa soylemezdim de yalnis anlasilir diye sana soyledim Balik ye balik tam mevsimi ..

Hadi iyi geceler herkese ben kactim gec bile kaldim :)

Rabbim sanada nasip edecek hayirli zamanda ve istedigin gibi buyuteceksin ❤ Hadi uyu sen uykuya ihtiyacin var bebis icin zemin hazirliklari icin Huzurla uyu insallah Rabbim hakkinda hayirli oldugu ay mucizeni nasip edecek ..
Ayyy canım benm yaa bende tam uyuyim diyodum kalp kalbe karşıymış söyledikkeein sonrası daha huzurlu uyucam inşallah

Son adet agrin olur abla insaAllah.dikkat et kendine ..
Amin gülüm Allah razı olsun kuzum.. bakalım inşallah yarın değerlerim güzel çıkar. doktor ne diyecek.. adetim bugün iyi söküldü çok şükür. Adet olmak bile bir nimet. bunu hep söylerim ve kıymetini de iyi bilirim... Yarın kızımında kan diğerlerine baktıracaz.. inşallah kan alınırken çok ağlamaz. kendimden çok onun için Endişe ediyorum... kıyamıyorum kuzuma hiç
..

Evet kuzum mecbur korunuyorum ben 3. sınıftayım gülüm Aynen eskiden en azından doğru cevapları götürme yoktu. Aynen benim eşimde diyor bari çalış iki sayfa çalışıyorum uykum geliyor ya da anlamıyorum :)

Yakın arkadaşın mı kuzum. eşine nazı geçmiyorsa senden istiyor ilgi herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…