- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Benimki 4aylikken tuttu emzigi uyusun diye verdim gene uyumuyo :))) suanda uyanik ama ben uyuyorum yuregim uyuyo enazindsn :) awent pahali kaka :)))) burda awent yok cok aradim bulamadim hep wee babby var dandikmidir nedir marketler ecz hep wee babyKiz ver emzigi gitsin bosver :) Su aventin yeni doganlar icin emzigi var agir bisi cok emmesin diye yapmislar guzel ama ..
Bari bi sure oyalanir
Insallah lalem insallahhh .. Heyecan doluyum bugun benimle ayni tarihte gebe kalan iki kisi kalp atimini duymamis bende tirstim biraz =)
Iste bak netten aventin emzigi 50-60lira ortasi delik resmen bogazi gorunuyor gibi cok tatli benim ilk is emzik vermek olur agzinaŞimdi bi emzik çıkmış şeffaf emerken dili görünüyo ayy bayılıyom yaa çok tatlı oluyolarbenm de olursa kesin emmez he hevesliyim ya
Sabah akşam canım demi içtim etkisini göstermeye başladı işte. İş yerinde içtim bitanede ruha döndümAgir ilac tabiki carpar gece alip uyusan gec mi olur saati sordun mu hic ?
Progestani icende carpiliyor ya normal yani klomen gibi zehir gibi mi tadi var ..
Evet pahaliBenimki 4aylikken tuttu emzigi uyusun diye verdim gene uyumuyo :))) suanda uyanik ama ben uyuyorum yuregim uyuyo enazindsn :) awent pahali kaka :)))) burda awent yok cok aradim bulamadim hep wee babby var dandikmidir nedir marketler ecz hep wee baby
Yürü alpi kim tutar seniKorkmuyorum yaa korkmayacagim da ne olacaksa hayirli olan olacak zaten
Carsamba ola hayrola
He demek aynı emzikten bahsediyoruzIste bak netten aventin emzigi 50-60lira ortasi delik resmen bogazi gorunuyor gibi cok tatli benim ilk is emzik vermek olur agzinaVerme damagi duser alir memeyi almaz
Çevredekilerin ağzını bantlamak lazımm.. o çocukları yapcaz diye biz ne kadar uğraşıyoruz.. sanki bizden daha çok düşünüyolar onca zaman uğraştığımız çocuklarımız.. sanki o dönemlerde yanımızdalar ne çektiğimizi biliyolaru-mutlu lale ay canım bende hep emzik bakardım emziksiz bebek mi olur derdim çevre baskısı ondada var malesef yok damağı şöyle olur yok dişleri böyle olur o komşunun kızı çalıştığı halde vermemiş falan filan burda bile yetiyorlar
Hiiiic kimse yokYürü alpi kim tutar seniherşey güzel olacak
He demek aynı emzikten bahsediyoruzolsun almak isterim ben çok beğendim onu çocuk olunca karışan çok olur ayyy yakınında çok kimse yok ama sanırım karışacak
Ohh alpi ne rahatsın yaa en azından tek bebeğinle uğraşırsın bide koca koca insanlarla uğraşmazsın.. esra erolun 2. Çocuğunda görmüştüm ben o emziği ilk bayılmıştım. O kadar duygu bastırdım ki şu süreçte Allah nasip ederse içimde kalanları yapmak isterim..Hiiiic kimse yokRahatim telefonda karisan olursada gel bak derim
Kimse bisi diyemez bana korkarlar o yuzden istedigimi yaparim bebek benim degil mi ne olacaksa yine zarari bana
Seyy sanirim bende alirim o emzigi cok tatli
Kız Alp'i şimdi baktım evet liste bitmemiş, ayyy kendime şaşıyorum nerden çıkardıysam onuGünaydin herkese ..
vesselam_ canim güzel haberlerle geleceksin insallah inaniyorum dualarim seninle ..
Kartanesi_26 canim elcankiden sonrakileridemi okudun hepsimi bitti ..
Rabbim sanada nasip edecek hayirli zamanda ve istedigin gibi buyuteceksin ❤ Hadi uyu sen uykuya ihtiyacin var bebis icin zemin hazirliklari icin Huzurla uyu insallah Rabbim hakkinda hayirli oldugu ay mucizeni nasip edecek ..Ohh alpi ne rahatsın yaa en azından tek bebeğinle uğraşırsın bide koca koca insanlarla uğraşmazsın.. esra erolun 2. Çocuğunda görmüştüm ben o emziği ilk bayılmıştım. O kadar duygu bastırdım ki şu süreçte Allah nasip ederse içimde kalanları yapmak isterim..
Tahmin ettim altina kalanlarin ismini yazmadigin icin canim .. Baskasi olsa soylemezdim de yalnis anlasilir diye sana soyledimKız Alp'i şimdi baktım evet liste bitmemiş, ayyy kendime şaşıyorum nerden çıkardıysam onuiyi ki uyardın... ben gerçekten artık balık yemeye başlasam iyi olacak 2 gr aklım vardı onada el koymuş bnmki anlaşılan
Ayyy canım benm yaa bende tam uyuyim diyodum kalp kalbe karşıymış söyledikkeein sonrası daha huzurlu uyucam inşallahRabbim sanada nasip edecek hayirli zamanda ve istedigin gibi buyuteceksin ❤ Hadi uyu sen uykuya ihtiyacin var bebis icin zemin hazirliklari icin Huzurla uyu insallah Rabbim hakkinda hayirli oldugu ay mucizeni nasip edecek ..
Amin gülüm Allah razı olsun kuzum.. bakalım inşallah yarın değerlerim güzel çıkar. doktor ne diyecek.. adetim bugün iyi söküldü çok şükür. Adet olmak bile bir nimet. bunu hep söylerim ve kıymetini de iyi bilirim... Yarın kızımında kan diğerlerine baktıracaz.. inşallah kan alınırken çok ağlamaz. kendimden çok onun için Endişe ediyorum... kıyamıyorum kuzuma hiçSon adet agrin olur abla insaAllah.dikkat et kendine ..
Evet kuzum mecbur korunuyorumOlcak tabi canim neden olmasin suan sen korunuyomusun ? Rabbim ol derde olmazmi hic sen icini ferah tut canim benim. Evet yaa cok zor bnm görümcede o bolumu okuyo 2.sinif seviyo baya başarılıda. Ay sistemide degistirdiler nasil gececeksek valla bende yarin bakicam ins derslere. Biraksam toolam 6 dersim kaldi birakmasam çalışamiyorim her dönem bosuna para oduyo esim millet cocugunu okutuyo ben karimi okutuyorum diyo
Yakın arkadaşın mı kuzum. eşine nazı geçmiyorsa senden istiyor ilgi herhaldeKizlar bi ark tartistim canim sıkıldı ya. Manyakmidir nedir? Biseynsoruyo musait olmuykrum cvbi sonra yazıyorum benisikbogaz ediyo cvp vermedin diye. Her konusmamiszda geriyo beni cvp yazmadiysam diye korkuyom o dereceye geldi olay . Simdi resim atmis bende gordum tel sarjda diye yazmadim mutfagimi toplamayı tercih ettim yine soylenmis yazmiyosun diye bende cemkirdim tartisma cikardimcok bencil aninda cvp gelecek sanki ben kocasiyim bana tripleniyo beni o sumsuk kocanla bir tutma dicem en sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?