• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

o zaman sen o günleri yakalamaya calis canim bende pco var zaten ne kadar kovalasamda olmuyor yakalayamiyorum o günleri. güya benim takvim 23-26 arasini gösteriyordu ovulasyon testi yaptim bi cacik yok.
Canım elimizden geldiğince çalışıyoruz yakalamaya inşallah denk gelir ya da gelmiştir:dua: sizde spontane olarak devam edin o zaman inşallah tutar:dua:

Kızlar merhaba herkese
Uzun zamandır yoktum önce projelerim vardı pek uğrayamıyordum. Ama girmeden ara sıra takip ediyordum.

Şimdi size güzel bir haber vermek için geldim.
Şu an hamileyim.
12 ekimde öğrendim hamile olduğumu.
Bebeğimin kalp atışlarını duyup öyle yazmak istedim.
İlk bebeğimi duyamadan kaybetmiştim.
Çok şükür dün duymak nasip oldu.

Vesselam ve alpi de hamileymiş çok sevindim.
32 yaşındayım çarşamba doğum günümdü Rabbim bu yıl doğum günümde bana Susamı mı verdi.
Allahım hepinizin gönlüne göre versin benim hiç istemediğim bi aydı hamile kalmak için hiç kafamda yoktu oldu. Eşimle aşılamada anlaşamamıştık ve ben çok yorulmuştum. Rabbim böylesini nasip etti. İnşallah sonuna kadar gideriz.

Şu an coraspin ve iğne kullanıyorum. Karnım ağrıyor sürekli okula gidip geliyorum. Allah yardımcı oluyor bi şekilde.

@deeploneliness @Ters Lale canım sizleri çok özledim. @TaeYang canım beni merak etmişsin hatırladığın için çok teşekkür ederim.
Umarım iyisindir bebiş geldi mi bilmiyorum. Rabbim sana güç kuvvet versin.
@umutLatahzen canım beni merak etmişsin sende çok teşekkür ederim güzelim. İnşallah sende iyisindir.
Hepinizi öpüyorum.
Canıım inanamıyorum seni gördüğüme ve böyle bi haberle geldiğine çok sevindim etiketlemiştim hatta seni nerelerdesin diye ama baya vakit geçti merak etmiştim.. Çok şükür bak ne yapıcam derken hamile kalmışsın çook şükür yaa inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına aldığın günleri de görmeni de nasip eder:dua:

nasilsin canim belirtiler var mi stres bitti degil mi
İyiyim canım çok sağol :)
Bitti sayılır stres birde kalp atışını duyduğumda tamamen bitecek insaAllah..
Belirti olarak arada giren biraz kasık agrim var,bikacgundur baş dönmesi var,bide oylee çok abartı olmayan dokununca göğüslerim agriyor :-)
Bakalım güzel günler bizimledir insaAllah.
Sen nasılsın ?

Son düzenleme:
Kızlar merhaba herkese
Uzun zamandır yoktum önce projelerim vardı pek uğrayamıyordum. Ama girmeden ara sıra takip ediyordum.

Şu an hamileyim.

32 yaşındayım çarşamba doğum günümdü Rabbim bu yıl doğum günümde bana Susamı mı verdi.
Allahım hepinizin gönlüne göre versin benim hiç istemediğim bi aydı hamile kalmak için hiç kafamda yoktu oldu. Eşimle aşılamada anlaşamamıştık ve ben çok yorulmuştum. Rabbim böylesini nasip etti. İnşallah sonuna kadar gideriz.

Şu an coraspin ve iğne kullanıyorum. Karnım ağrıyor sürekli okula gidip geliyorum. Allah yardımcı oluyor bi şekilde.

@deeploneliness @Ters Lale canım sizleri çok özledim. @TaeYang canım beni merak etmişsin hatırladığın için çok teşekkür ederim.
@umutLatahzen canım beni merak etmişsin sende çok teşekkür ederim güzelim. İnşallah sende iyisindir.
Hepinizi öpüyorum.
Öncelikle gözün aydın canım bebişini sağlıkla kucaklarsın inşallah...

İyiyim canım çok sağol :)
Bitti sayılır stres birde kalp atışını duyduğumda tamamen bitecek insaAllah..
Belirti olarak arada giren biraz kasık agrim var,bikacgundur baş dönmesi var,bide oylee çok abartı olmayan dokununca göğüslerim agriyor :-)
Bakalım güzel günler bizimledir insaAllah.
Sen nasılsın ?
insallah az kaldi onuda duymaya canim . bende iyiyim öyle evde takiliyorum .
Bdv nedir canım?
bir derdim var forumu leylos yoksa sen hic bakmiyor musun:-)

Kizlar dua listesinin yarisina kadar okudum @deeploneliness dedigi gibi dua bana ugurlu geldi.. rabbim hepimizin dualarini kabul etsin :)

Can'ım benim ne güzel ya Allah sağlıklı bi gebelik geçirmeyi nasip etsin inşallah :)

Kızlar merhaba herkese

Şu an hamileyim.

Hepinizi öpüyorum.

Can'ım ya çok sevindim maşallah merak etmiştim yoktun hayadır :)
Allahım yaaa bugün sabahtan giremedim tipiğe 2 bebiş haberi geldi artık hep mi geç girsem ne :D
Rabb'im sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlaaarrrr... :)

Al_pi Al_pi Duanı okudum canım, Rabbim herşeyin en güzelini en HAYIRLISINI nasip etsin sana her zaman. .

Al_pi Al_pi canim duani okudum Allah bebegini sag salim kucagina almayi nasip etsin canim saglikli mutlu bi hamilelik gecirirsin insallah

Al_pi Al_pi Duanı okudum canım, Rabbim herşeyin en güzelini en HAYIRLISINI nasip etsin sana her zaman. .
Allah razi olsun canim .. Rabbim dualarini duysun hem bana hem sana herseyin en guzelini hayirlisini nasip etsin :KK15:
Al_pi Al_pi canim duani okudum Allah bebegini sag salim kucagina almayi nasip etsin canim saglikli mutlu bi hamilelik gecirirsin insallah
Aminnnn Canim Allah razi olsun .. :KK15:

Mor Seven Mor Seven

Tebrik ederim arkadaşım çok sevindim,
çok güzel haberler alıyoruz peş peşe..
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin..

=)

Çok teşekkür ederim kızlar hepinize ayrı ayrı.
Evet bebek yapmışım farketmeden öyle de geldim :anneadayı::KK45:
Melissa da mı hamile yaşı küçüktü hani ben yanlış hatırlamıyorum inş nolur kusıra bakmayın kızlar benim 850 öğrencim var haftasonu okulum var tutamıyorum her şeyi aklımda.
Hayırlı olsun bebiş.
_Verda_ _Verda_ enyam seni de özledim.

Saye- Saye- canım çok teşekkür ederim en kısa zamanda yürekten diliyorum Rabbim sana da nasip etsin.
V vesselam çok sevindim sana da inş benim gibi duyarsın canım ilk defa bunda duymak nasip oldu. Sana da sonuna kadar nasip etsin bana da canım.
LeYLa_21 LeYLa_21 Allah razı olsun ablam.Rabbim sana inş bi kere daha nasip etsin.
u-mutlu lale u-mutlu lale etiketlenme bildirimi olmamış canım ama hiç önemli değil yüreğini biliyorum.özledim.
@deeploneliness yok mu buralarda? Özledim seni.
Al_pi Al_pi çok sevindim sana da canım. İnş pıtpıtları sen de duyarsın canım. Sonuna kadar sağlıkla götürmek nasip olur canım

@umutLatahze canım benim. Geç gir sen topiğe 12 den sonra gir. Önceden erken girseydin şimdiye bebişim gelmişti ama neyse :KK200::KK53: demek bi ara gene geç girmişsin ki bebişim oldu. Allahım sana da ol desin hemen oluversin canım benim.(tam etiketleyemiyorum seni anlayamadım)

Yine yazıyorum kızlar beraber geçtik biz bu yollardan çok zordu benim için her şey. İnanın evladım olmasaydı ben koruyucu aile olacaktım hala da niyetim var. İnsan anne sevgisine muhtaç. Allahım böyle nasip etti bana çok şükür.
Rabbim nasıl istiyorsa gönlünüze göre öyle versin.

Melissa da mı hamile yaşı küçüktü hani ben yanlış hatırlamıyorum inş nolur kusıra bakmayın kızlar benim 850 öğrencim var haftasonu okulum var tutamıyorum her şeyi aklımda.
Hayırlı olsun bebiş.

Saye- Saye- canım çok teşekkür ederim en kısa zamanda yürekten diliyorum Rabbim sana da nasip etsin.
V vesselam çok sevindim sana da inş benim gibi duyarsın canım ilk defa bunda duymak nasip oldu. Sana da sonuna kadar nasip etsin bana da canım.
LeYLa_21 LeYLa_21 Allah razı olsun ablam.Rabbim sana inş bi kere daha nasip etsin.
u-mutlu lale u-mutlu lale etiketlenme bildirimi olmamış canım ama hiç önemli değil yüreğini biliyorum.özledim.
Al_pi Al_pi çok sevindim sana da canım. İnş pıtpıtları sen de duyarsın canım. Sonuna kadar sağlıkla götürmek nasip olur canım

@umutLatahze canım benim. Geç gir sen topiğe 12 den sonra gir. Önceden erken girseydin şimdiye bebişim gelmişti ama neyse :KK200::KK53: demek bi ara gene geç girmişsin ki bebişim oldu. Allahım sana da ol desin hemen oluversin canım benim.(tam etiketleyemiyorum seni anlayamadım)

Yine yazıyorum kızlar beraber geçtik biz bu yollardan çok zordu benim için her şey. İnanın evladım olmasaydı ben koruyucu aile olacaktım hala da niyetim var. İnsan anne sevgisine muhtaç. Allahım böyle nasip etti bana çok şükür.
Amin gülüm Allah razı olsun. Sende sağlıkla yavrunu kucakla inşallah gülüm...

Hayırlı olsun bebiş.

Canım gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Back