Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

umutLatahzen canım doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllara inş seneye daha kalabalık olursunuz

u-mutlu lale Kartanesi_26
Kızlar bende okudum duanızı allah kabul etsin :)

umutLatahzen canim Doğum günün kutlu olsun

Doğum günün kutlu olsun kuzum inşallah yeni yaşında evinize bebişin de gelir sağlıkla kuzum ♥

umutLatahzen Nice guzel yaslara canim.. Rabbim gonlunden gecenleri nasip etsin insallah :-*

umutLatahzen canimm dogum günün kutlu olsun senin de hediyen bebis olsun inşallah.

umutLatahzen canım doğum günün kutlu olsun Rabbim bir daha ki yaşında kucağında bebisinle girmeyi nasip etsin inşallah.

Kızlar güzel dualarınız dilekleriniz icin tesekkür ederim Allah razı olsun amin amiiinn canlarim benim.. :) ❤

Herkese iyi akşamlar kızlar.. annemdeyim misafirlerimiz var şehirdışından anca bakabildim
u-mutlu lale Kartanesi_26 kızlar duanızı okudum Allah kabul etsin inşallah hayırlı evlatlar versin

u-mutlu lale Kartanesi_26 duanizi okudum kizlar Allah kabul etsin insallah gönlünüzden gecenleri hakkinizda hayirli eylesin

u-mutlu lale Kartanesi_26
Kızlar bende okudum duanızı allah kabul etsin :)

umutLatahzen canim Doğum günün kutlu olsun

u-mutlu lale Kartanesi_26 kızlar duanızı okudum Allah kabul etsin inşallah

u-mutlu lale canım duanı dün okumuştum.girip yazamadım.. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin ablacım...
Canlarım hepinizin ağzına sağlık dualarımız kabul olsun inşallah Rabbim hepimize gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin.. güzel yüreğinize ağzınıza sağlık..

Allah razı olsun tüm dua eden yüreklerinizden Rabbim hepimize yavrularımızı koklamayı nasip etsin inşallah...

umutLatahzen cnm dualarının gerçekleşeceği yılların olsun,iyi ki dogdun güzelim

LeYLa_21 cnm yavaş yavaş tiksinmelerim geciyor, hep mayhoş, ekşi, tuzlu şeyler tüketiyorum... Tatlı ile hiç aram yok... Genelde evde uzanarak geçiriyorum işte... Biraz bunaldım ama mecburiyetler bu yönde...sen nasılsın? Kızın Nasıl cnm?

İyi olmana sevindim canım. Bende yumoşu çatlatmaya çalışıyorum.misafirim var yatılı pek takılamıyorum canım.. Kızım da iyi çok şükür teyzesi... Öpüyorum seni canım.. Bu ay bol bol dua et bizlere...

selam kızlar
kimsecikler yok burda
herkes pazar gezmesine mi gitti acep :)

ben temizlik yapıyorum canım,
kendimi temizliğe verdim,
kışa hazırlık temizliği
isim bile buldum, düşün.

=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…