Misafirim var canım.. Pek bakamıyorum canımcım...
u-mutlu lale Kartanesi_26
Kızlar bende okudum duanızı allah kabul etsin :)
umutLatahzen canim Doğum günün kutlu olsun
Doğum günün kutlu olsun kuzum inşallah yeni yaşında evinize bebişin de gelir sağlıkla kuzum ♥
umutLatahzen canimm dogum günün kutlu olsun senin de hediyen bebis olsun inşallah.
Kartanesi_26 canım duani ettim. Rabbim yavrunu sağ saglim kucağına almayi nasip etsin Inşallah ♥
umutLatahzen tatlım nice mutlu, sağlıklı, bebisli yaşlara. .Doğum günün kutlu olsun canim
umutLatahzen canım doğum günün kutlu olsun Rabbim bir daha ki yaşında kucağında bebisinle girmeyi nasip etsin inşallah.
u-mutlu lale Kartanesi_26 duanizi okudum kizlar Allah kabul etsin insallah gönlünüzden gecenleri hakkinizda hayirli eylesin
u-mutlu lale Kartanesi_26
Kızlar bende okudum duanızı allah kabul etsin :)
umutLatahzen canim Doğum günün kutlu olsun
Canlarım hepinizin ağzına sağlık dualarımız kabul olsun inşallah Rabbim hepimize gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin.. güzel yüreğinize ağzınıza sağlık..u-mutlu lale canım duanı dün okumuştum.girip yazamadım.. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin ablacım...
Allah kabul etsin dualarınızı canlarım ağzınıza sağlık benim için dilediklerinizi Rabbim sizlerede nasip etsin güzel yüreğinizden geçenleri nasip etsinu-mutlu lale kuzum duanı okudum Rabbim nasip etsin gönlündekini inşallah
Doğum günün kutlu olsun canım.. Sağlıkla sıhhatle eşinle dostunla uzun bir ömür geçirirsin inşallah gülüm..Kızlar güzel dualarınız dilekleriniz icin tesekkür ederim Allah razı olsun amin amiiinn canlarim benim.. :) ❤
Doğum günün kutlu olsun canım.. Sağlıkla sıhhatle eşinle dostunla uzun bir ömür geçirirsin inşallah gülüm..
İyi olmana sevindim canım. Bende yumoşu çatlatmaya çalışıyorum.misafirim var yatılı pek takılamıyorum canım.. Kızım da iyi çok şükür teyzesi... Öpüyorum seni canım.. Bu ay bol bol dua et bizlere...Allah razı olsun tüm dua eden yüreklerinizdenRabbim hepimize yavrularımızı koklamayı nasip etsin inşallah...
umutLatahzen cnm dualarının gerçekleşeceği yılların olsun,iyi ki dogdun güzelim
LeYLa_21 cnm yavaş yavaş tiksinmelerim geciyor, hep mayhoş, ekşi, tuzlu şeyler tüketiyorum... Tatlı ile hiç aram yok... Genelde evde uzanarak geçiriyorum işte... Biraz bunaldım ama mecburiyetler bu yönde...sen nasılsın? Kızın Nasıl cnm?
selam kızlar
kimsecikler yok burda
herkes pazar gezmesine mi gitti acep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?