Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canim inan ki bilgim yok ama E-brulim bu dualari hazirlarken adetli okunuyor diyordu belki ugrarsa cvp yazar bize..
Birde cok degil gunluk yuz defa okuyacagiz ya olmadi temizlen öylr oku yetistirirsin zaten
Duanin anlami cooook guzel cidden hissederek okuyacagimiz bi dua ..

Al_pi ellerine sağlık canım yarın bildirim yaparım okur okumaz bu arada sınraki paylaşımına da baktım 11 ekim de tam bana denk gelmiş.. Dualarımız dileklerimize ahiretimize vesile olsun inşallah
Evet canim yaa bende ona baktim ilk sana gelmis .. Rabbim kabul eylesin dualarimizi .. Duayi biraktik topikte hamile kalmadi herkeste dogurdu artik dualara baslamak lazimdi gelsin minnaklarimiz

İnan bitmiyor sürekli bir korku. Kalp atışını duymak icin insanlar heyecan yapar ağlar duyduğunda, ben korkuyla gittim acaba ordami diye. kalp atışını duydum ama ne heyecan ne bisi doktora sorduğum ilk soru iyi mi... dediğim gibi sanırım dogurana kadar böyle olacak yine de diyorum allahım sana şükürler olsun herşey yoluna girecek herşey iyi olacak diye kendime moral veriyorum.
Allahım insallah sana ve tüm isteyenlere bu guzel duygulari yakın zamanda yaşatır nasıl olduğunu bildiğim icin içten dua ediyorum. İnsallah yakın zamanda guzel haberlerinizi duyarız :)

alpim eline saglik insallah bu dua vesilemiz olur

Hayırlı sabahlar kızlar.. Nasılsınız? Ben çok üzgünüm..
Dedemi kaybettik cenazemiz vardı, giremedim pek..
Dün mevlidi şerifi okundu.
Rabbim mekanını cennet eylesin..
Bir hayal bir rüya gibi dedem artık yok...

Cnm,başınız sagolsun... Rabbim mekanını cennet eylesin...büyüklerin kaybı farklı bir acı... Rabbim geride kalanlara sabır versin...

Günaydın kızlar nasılsınız?

Enyacığım dedeciğinin mekanını Allah cennet eylesin, size de sabırlar versin.
Giremeyince ben de annenlesindir diye düşünmüştüm. Annen Nasıl oldu?

Kartanesi_26 canım annen Nasıl oldu? Patoloji raporu çıktı mı?
Kalp atışları için ne Zaman gideceksiniz :)

Hoşbuldum canım nasılsın? Son haftaların nasıl geçiyor?
Emme reddi değil sütüm azaldı stresten. Emzirmek karşıdan göründüğü kadar kolay değilmiş ve yine dikkat edilmesi gereken bir sürü şey varmış. İnsan yaşamadan bilemiyor ki bu sözlerim şikayet edermişim gibi algılanmasın. Sütümün yetmemesi beni üzdü, sanki çocuğuma hazır mama verince kötülük edecekmişim gibi hissettim. Duygusallık, hormonlar hepsi bir araya gelince saçmalayabiliyorsun :)
Sagolun kızlar allah razı olsun rabbim herkese nasip etsin hayırlısı ile ismi Ismail Eymen oldu cnm
Bahtı da adı gibi güzel olsun paşanın :) eymen ismini çok seviyorum
Şükür Özlem'im iyi diyelim iyi olalım. Griptim biraz, kıza da bulaştı haliyle... Biraz onun huysuzluğu var. Sen nasılsın gülüm?
Hoşbuldum gülüm sende hoşgeldin :) bende bazen aynı senin gibi kendimi kızarken buluyorum sonra diyorum ki bu masumun suçu ne insan kendini her zaman kontrol edemiyor. Allah güç kuvvet versin, hamd olsun bu duyguyu geç de olsa tattık, bizi pişman olacağımız sözlerden hareketlerden korusun ve en önemlisi isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.
Nasıl alıştıysak birbirimize insan düşünmeden/özlemeden edemiyor
Hayırlı uğurlu olsun, bol bol bebişler getirsin Allah'ın izniyle. Benim okumalarım olmasa bende katılırdım size. Eklerim tabi canım :)

Ellerine emeğine sağlık gülüm bu haliyle ekliyorum ilk sayfaya. Rabbim inşallah tez vakitte sınavınızı sonlandırıp sizi evlatlarınıza kavuştursun.

Kızlar benim bildiğim kadarıyla tesbihatlar abdestsiz ve adetliykende okunuyor. Dua listesini hazırlarken buna göre aramıştım duaları, inşallah okuduğum bilgiler doğrudur.

Başınız sağolsun canım. Dedenin mekanı cennet olsun inşallah.

Tesekkürler ebrum ♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…