• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her Yemekten Sonra Bir Elma

_turuncu_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
210
1
96
Çok kolay ve kalıcı bir yöntemden bahsetmek istiyorum. Bir aralar oldukça kiloluydum. Ve bunlardan yediğim herşeyin arkasına bir elma yiyerek kurtuldum. Başta komik geliyor, "yok artık" dediğinizi duyar gibiyim. Ama gerçekten süper hem kilo veriyorsun hem kilon kalıcı oluyor çünkü elma metabolizmayı düzenliyor. Benim gitmediğim diyetisyen kalmamıştı. Denemediğim diyet kalmamıştı. 2 ayda 6 kilo verdim. O anlık mucize diyetlerden değil ancak gerçekten kalıcı. O zamandan beride spor yapmadığım ve beslenmeme çok dikkat etmediğim halde kilo almıyorum ki o zamanlar su içsem yarıyor diyenlerdendim. Denemenizi tavsiye ederim yediğiniz her şeyin arkasına bir orta boy elma :)

cidden mi ya süper elmaya bayılırım biraz daha ayrıntılı anlatır mısın canım spor yaptın mı abur cuburdan uzak mı durdun suyu nasıl tkettin sorularım biraz fazla oldu ama kusura bakma kaydirigubbakcemile5

ya ben zaten normaldede su tüketimi fazla bir insanım o dönem ekstra bişi yapmadım. Mesela beslenememe dikkat etmedim. Çikolatayıda azaltmadım:) Yiyeceklerdende kısmadım. Herşeyi yedim ancak her yediğim yemekten sonra bir orta boy elma yedim. Yanlız öğün demiyorum yediğim herşeyden sonra. Yani deyim yerindeyse oturduğum yerden kilo verdim :)

nası yani, hem her istediğini ye, artı üstüne bide elma
veee kilo ver, valla müthiş bişey ama her bünyede aynı etki olurmu acaba :uhm:

okuyunca gerçekten heyecanlandım elmayı hiç ama hiç sevmem ama işin ucunda kilo vermek varsa onu da yeriz :)

AAAAAAAAAAA gerçekten mi?:52:Benim metobolizmam çok yavaş vallahi deli oldum bu habere:53: inşallah bizde de işe yarar.Ayrıca bu konu açılalı çok olmuş acaba uygulayan vr mı:26: daha önce.Olumlu veya olumsuz haberlerinizi bekliyorum.:34:

benim komşum bu diyeti yıllar önce yapmış.4 çocuk annesi ve vallahi dal gibi incecik.onun yöntemi biraz daha farklı.şöyle komşum diyor ki

-her öğünden önce 2 elma ve öğün sonrasıda 2 elma.
-yani 3öğün var toplamda 12 elma

benim komşum bu diyeti yıllar önce yapmış.4 çocuk annesi ve vallahi dal gibi incecik.onun yöntemi biraz daha farklı.şöyle komşum diyor ki

-her öğünden önce 2 elma ve öğün sonrasıda 2 elma.
-yani 3öğün var toplamda 12 elma

Haytım insan zaten elmalardan sonra birşeyler yiyesi gelmez:57::.desene bu işde ..:59:

Back
X