Amaaan, öğrenciyken bin kişi kaldı evimde yatılı,birine özel nevresim vermedim, kimse de mikroptan ölmedi.
Ben de onca arkadaşımın evinde kaldım, bana özel yıkanmış nevresimde kalmadim. Hiç de igrenmedim uyudum kalktım yani, otele mi geldim hizmet bekleyeyim?
Şu insanların temizlik hastalığı doğayı mahvediyor. Gereksiz açılan çamaşır makinası kaç ton su harcıyor, temiz olsun diye atılan deterjanlar, evi kirklarken döktüğün çamaşır suları... Hepsi denizlerdeki yaşamı nasıl kirletiyor...kimsenin haberi yok!
Ay en temiz beniiiim
Bravo, alkışlıyorum

denizdeki yunuslar da sana minnettar!
Yıllarca en çocuklarının sağlığını düşünen, en hijyenik anneler evi çamaşır suyuyla temizleyip durdular , bakın şimdi çamaşır suyunun nasıl zararlı olduğu,bir sürü hastalığa davetiye çıkardığı . Bence iki kere kullanılmış nevresimde yatmak insana zarar vermez ama her gün çamaşır makinası açmak doğaya büyük zarar verir.
Bu arada annem ablam falan da yıkar eder mutlaka. Ama ben umursam, saçma gelir. Daha bu hafta bir haftalığına misafirim geldi şehir dışından, beraber uyuduk,kedi tüyleriyle dolu yatağımda. Hiç de aklıma gelmedi 'dur yeni nevresim sereyim, ayıp olmasin' falan diye. Zaten ben ona gittiğimde o da bana özel nevresim sermez,ben onun kedi tüyü dolu yatağında uyurum:)
Yaaaani ben olsam sallamazdim,beğenmeyen kalmasın :)