- 27 Nisan 2012
- 15.606
- 18.698
- 498
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
ne kadar toplandı sorması ayıpKalorifer .Kömürle ısınıyor . Yakıt parası da çok toplandi ama yetmiyor o ısı.Elektirikli ısıtıcı da yakıyorum usuyunce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar toplandı sorması ayıpKalorifer .Kömürle ısınıyor . Yakıt parası da çok toplandi ama yetmiyor o ısı.Elektirikli ısıtıcı da yakıyorum usuyunce
Kızlar cafe vb.tarzda mekanların olmadığı doğunun çok küçük bir ilçesinde öğretmenim.Tek eğlencemiz kızlarla birbirimizde kalıp akşam çay dedikodu yapmak . Arkadaş ortamım çok da geniş değil gelenler ayni kisiler.Her yatılı kalan misafirden sonra nevresim çarşaf yıkamaya çalıştım ama kurumuyor hava da çok soğuk.Hem de elektirik faturaları o kadar cok geliyor ki makine çalıştırmaya korkuyorum.Her gelenden sonra hepsini yıkamalı miyim ne var ne yoksa .sizler nasıl yapiyorsunuz .Ev işlerini de bu sene yapmaya başladım galiba zor geliyor bilemiyorum bazı şeyleri
komşuların kaçak kullanım bedelini ödüyorsundur :)Kızlar bir de sizlerin de mi elektirik faturası 150 ve üstü geliyor . Çok mutsuzum yakıta çok para verdim .Yaşadığım memleket de Ağrı çok soğuk onun da etkisi vardır ama ilk defa bu sene fatura ödemeye basladim ondan mi bu kadar dokunuyor bana acaba anlamadimEvi haftada bir süpürüyorum geri kalan günler gırgır felan eski usul kullanıyorum ev isleri yapmak da zor geldi .Ileride kizim olursa hep ona ogretecegim birden başlayınca çalışmaya ve ev işlerine çok zorlaniyorum .Buraya icimi dökmek istedim biraz da
![]()
korkunçArkadaşlarının nabzını yokla....sen her onlarda kaldığında belki onlar da yikamiyordur nevresim-carsaf...![]()
Bu kardeşimiz için sorun olan nevresim yilamak-kurutup ütülemek ..bence arkadaşları için de sorun oluyordur sonuçta aynı ilde yaşıyorlar.Kendisi kullanılmış nevresimde yatiyorsa onlar da yatsın.korkunç![]()
evet mantıklıBu kardeşimiz için sorun olan nevresim yilamak-kurutup ütülemek ..bence arkadaşları için de sorun oluyordur sonuçta aynı ilde yaşıyorlar.Kendisi kullanılmış nevresimde yatiyorsa onlar da yatsın.![]()
Evimde haftada en az 1 defa kalan eşimin abisi var bir de benim 2 tane arkadaşım var.. Hepsinin çarşaf takımları belli ve misafir odasında dolapta durur.. herkes kendininkini bilir yatağını kendi serer yatar.. Ortalama ayda bir hepsini birden yıkarım, yani haftada 3 defa çarşaf nevresim yıkayacak halim yok, çok şükür o kadar manyak değilimKızlar cafe vb.tarzda mekanların olmadığı doğunun çok küçük bir ilçesinde öğretmenim.Tek eğlencemiz kızlarla birbirimizde kalıp akşam çay dedikodu yapmak . Arkadaş ortamım çok da geniş değil gelenler ayni kisiler.Her yatılı kalan misafirden sonra nevresim çarşaf yıkamaya çalıştım ama kurumuyor hava da çok soğuk.Hem de elektirik faturaları o kadar cok geliyor ki makine çalıştırmaya korkuyorum.Her gelenden sonra hepsini yıkamalı miyim ne var ne yoksa .sizler nasıl yapiyorsunuz .Ev işlerini de bu sene yapmaya başladım galiba zor geliyor bilemiyorum bazı şeyleri
Şöyle yapın o zaman. Örnek vereyim Ayşe nin nevresimini her Ayşe geldiği zaman ona verin. Ayşe iki üç kez yatsın sonra yıkayın. Fatma gelince onunki ayrı olsun onu da iki üç gelmesinden sonra yıkayın. Sürekli değişmiyorsa gelenler böyle çözebilirsinKızlar cafe vb.tarzda mekanların olmadığı doğunun çok küçük bir ilçesinde öğretmenim.Tek eğlencemiz kızlarla birbirimizde kalıp akşam çay dedikodu yapmak . Arkadaş ortamım çok da geniş değil gelenler ayni kisiler.Her yatılı kalan misafirden sonra nevresim çarşaf yıkamaya çalıştım ama kurumuyor hava da çok soğuk.Hem de elektirik faturaları o kadar cok geliyor ki makine çalıştırmaya korkuyorum.Her gelenden sonra hepsini yıkamalı miyim ne var ne yoksa .sizler nasıl yapiyorsunuz .Ev işlerini de bu sene yapmaya başladım galiba zor geliyor bilemiyorum bazı şeyleri
Arkadaşlarının nabzını yokla....sen her onlarda kaldığında belki onlar da yikamiyordur nevresim-carsaf...![]()
Sırf merakımdan soruyorum: (ben çamaşır yıkama konusunda ruh hastasıyım onu kabul ediyorum o yüzden ben konu dışı zaten) O kullanılmış nevresimleri katlayıp dolaba mı koyuyorsunuz? Bir de misafire ayrı havlu veriyor musunuz?Merhaba ben her misafirden sonra yıkarım. Ama haftada 1-2 gelen bir kuzenim var ona diyorum ki bak bu senin takımın başka kullanan yok o zaman bir süre kullanıyor sonra yıkıyorum. Ama kimsenin kullandığını başkasına vermiyorum.
Aynı havlu olabilemez:)Sırf merakımdan soruyorum: (ben çamaşır yıkama konusunda ruh hastasıyım onu kabul ediyorum o yüzden ben konu dışı zaten) O kullanılmış nevresimleri katlayıp dolaba mı koyuyorsunuz? Bir de misafire ayrı havlu veriyor musunuz?
Amacım gerçekten eleştirmek falan değil, manyaklık seviyemi ölçmeye çalışıyorum. Tamamen kişisel merak benimki![]()
Eğer asılan çamaşır ve mandal aynı renkte (ya da fazlası ile uyumlu) olacak diyorsanız, muhtemelen küçükken kaybettiğim kardeşimsinizAynı havlu olabilemez:)
Nevresimi katlarken de başın ve ayağın değdiği yerler bir araya gelmemeli, yatılan kısım içeride kalacak ve boydan değil enden katlanacak. Alın size manyaklık seviyesi :)))