- 7 Mayıs 2012
- 7.214
- 8.238
- 398
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Aminnnn,Rabb'im tüm herkesin gönlündeki dileğini versin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki Allah gonlune gore versinDil-i bitab canım benide sıraya koyarmısın,duaya çok ihtiyacım var.
Evet zor bir hastlik kesin cozumu de yok Rabbim sifamiz versinSen yine benden kotuymussun ben plo ve insulin direnci yüzünden 60 kilodan 98 kiloya ciktim 1 senede ne oluyo dedim doktora gittim troid hapiyla glifor verdi ilaçları kullandim zayiflayacagim yerde 116 kiloya ciktim sonra bi azimle 83 kiloya düştüm orda kaldim veremedim 116 kilo iken 44 gün sonra adet oldum zayiflayinca 40 i buldu adetim arada sırada 43 olur oda pkove cikolata kistinden kaynaklı tabiki lanet hastalik genetik miş neler cektim neler
100 aldim kalan 0dreamy07 babası için 200 aldım kalan 100 Allah acil şifa versin
Tabii Sirada bekleyen arkadaslardan sonra okuruz :)Merhaba,ben de katılmak istiyorum:)))
Çok teşekkür ederim:))) beklerim. Sıradaki arkadaşlara da okuyabilirim. Hangi duaları okuyacağızTabii Sirada bekleyen arkadaslardan sonra okuruz :)
M Meryem0661 duasini ve niyetini yazicak ona okuyacagizÇok teşekkür ederim:))) beklerim. Sıradaki arkadaşlara da okuyabilirim. Hangi duaları okuyacağız
TamamdırM Meryem0661 duasini ve niyetini yazicak ona okuyacagiz
Dil-i bitab kime ne okunacak canim
M Meryem0661 e okuyacktik ama yazmadi henüz
OMRUM79 sen yazar misin canim niyetini duani san okuyalım meryem e de yazdığında okuruz
Allah razı olsun100 aldim kalan 0
489 ya Fettah okuyalim o zaman canim 89 aldim kalan 400 Rabbim maddi manevi selamete feraha cikarsinBu aralar çok sıkıntım var Rabbim beni maddi manevi feraha eriştirsin . Dil-i bitab niyetim bu bunun için ne okunursa sen daha iyi bilirsin,dua seçimini sana bırakıyorum.