canım sonraki arkadaşda o sorun orda bir sonraki arkadaşa duanı yaz dedim ondan da ses çıkmadı şimdi ikisi de online bakalım cevap gelir inşallahSonraki arkadasa geçsek ben okumayan arkadas için okuyayim
Nette problem oluyor sayfaya giremiyorum bide vakitlice başlasam diye diyorum hayırlı sicanım sonraki arkadaşda o sorun orda bir sonraki arkadaşa duanı yaz dedim ondan da ses çıkmadı şimdi ikisi de online bakalım cevap gelir inşallah
canım şimdi mavibilgisayar ile irtibattayım yapıyorum listesiniNette problem oluyor sayfaya giremiyorum bide vakitlice başlasam diye diyorum hayırlı si
899 tane okudum.yeni listemiz kızlarr
okunack ayet ;9999 defa
Bismillahirrahmanirrahim
1. Ayet : İnna fetahna leke fetham mübınen
Anlamı : Doğrusu biz sana apaçık bir fetih ihsân ettik.
M mavibilgisayar için okuyoruz
3 salavat ile başlanır;
okunack ayet ;9999 defa
Bismillahirrahmanirrahim
1. Ayet : İnna fetahna leke fetham mübınen
Anlamı : Doğrusu biz sana apaçık bir fetih ihsân ettik.
.arkadaşlar iki salavat arasında söylenen dua geri çevrilmezmiş duaları 3 salavat okuyup duayı söyleyelim sonra 3 salavat okuyup bitirelim.
3 salavat ile başlanilip dua söylenilir 3 salavat ile bitirilir
@kalemero=899
betul8516 =899
M mavibilgisayar =1009
esimaa =899
beyaz_gelincik01 =899
pempeportakal = 899
Sealand =899
tubatesbih =899
G guzbahar =899
@milad_tb =899
E elif003 =899
M mavibilgisayar ın duası ;Allahım sen bir araya getiren birleştirensin sen döndü kulunu ailesiyle bir araya getir kalplerini sevgiyle birbirine bağla Rabbim sen eşiyle çocuğuyla mutlu bir hayat bahşet AMİN
canım sende okumayan sadeceCanım bebişim saglıklı olsun. Saglıkla dogurayım. Ve saglıkla buyuteyım inş.1009 okudum.
Esima nın okumadığını ben okıyayımmıcanım sende okumayan sadeceesimaa kaldı mavibilgisayar okudu
canım dur bir bakayım senin duan yayınlanırken hiç beğenmiş mi beğenmişse okumuş olabilir çünküEsima nın okumadığını ben okıyayımmı
estagfurullah canım helal olsunBugün betül ve kendim için okucam yatsidan sonra okunmuş olarak sayabilirsiniz.
Site kapalı olunca iki günlük duaların birikmiş sırayla hepsini okuyorum inşallah. Sende kusura bakma K kalemero canım. Seni ugrastirdim hakkını helal et. Biliyorsun genelde günü gününe takip eder okurum ama sitedeki problemden dolayı. Neyseki halloldu tekrar kusura bakma hakkını helal et canim
betülcüm maşallahhhh diyeyim öncelikle seninle ilk tanıştığımızda bebeğin 17.haftasındaydı zaman ne çabuk geçiyor 3 hafta olmuşTamam tatlım okurken ole dua ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?