Caim gununde bildrm yaarsan ii olur fazla okunuyp sonra sayi onemli burdaakdnz07 ve ruzgarinannesii için okudum allah kabul etsin
canım yarından okumaya başlarsın önemli değil listenin sonuna eklerim seni bu gün sayılar belli yarın eklerim seni inşallahkızlar ben listenin en başından kaçırdığım kişiler icin okusam beni de sona ekler misiniz . mümkün değilse yeni listede olurum ins
ilk arkadaşlara okumayacak miyim hakka girmiş olmayayım Canmcanım yarından okumaya başlarsın önemli değil listenin sonuna eklerim seni bu gün sayılar belli yarın eklerim seni inşallah
canım onların sayısı tamamlandı ama istersen okuduğun yerdeki arkadaşlardan paylaştırırz....sana sıra geldiğinde ama bu mesele değil burda dua kardeşliği yapıyoruzilk arkadaşlara okumayacak miyim hakka girmiş olmayayım Canm
olur canım benim olur arkadaşlarada burda bildirim yaparsın içinden nasıl geçiyorsa...6 arkadasa okumamış olacam Canm . ben onlar icin 2 tane fetih suresi okuyup bağislasam olur mu . salavatta çekerim hepimizin niyetine
sonuçları bildirirsin bizlere inşallah ,iş ortaklığımıolur canım benim olur arkadaşlarada burda bildirim yaparsın içinden nasıl geçiyorsa...
beni unutmayın kızlar dualarınızda bu aralar çok karar aşamasındayız Rabbim baksın yüzümüze emeklerimiz boşa gitmesin hayırlı güzel bir ortaklık yapalım...amin
Bildirmem mi hiccc bir alayım hayırlı haberi allahın izniylesonuçları bildirirsin bizlere inşallah ,iş ortaklığımı
357 tane olan mı canım ?Canim ben gece okuycam anca firsatim oluyo bana okundu yazavilirsin.
yabide bu zikiri gun icine yaysak olur mu yoksa bikerede bitirmek mi lazm
Yok canim bu feTih suresinin ilk ayeti357 tane olan mı canım ?
tabi canım başlangıcını duayla yaparsın sonra istediğin gibi okursun bitirirken de salavatla bitirirsin bende 1-2 defa okuyorum bazenYok canim bu feTih suresinin ilk ayeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?