- 5 Nisan 2014
- 1.328
- 9.831
-
- Konu Sahibi papyonkilikli
- #1.921
maşallah canım benim istersen bütün cüzler senin olsun canısı
Ağzına yüreğine sağlık
sen böyle giderse :) tek başına hatim edersin canım benimSağol canımmmBitirebılırsem isterim yine çok iyi olur benım ıcın de
6-7 okundu Rabbim kabul etsin 20 yi de bana yaz8.HATİM LİSTESİ SON OKUMA GÜNÜ 29.04.2016
1.ve 2.cüz @lisaa-89
3.cüzEnfal97
4.cüzpapyonkilikli
5.cüzSenfonim OKUNDU
6-7. cüzVeson
8.cüzEnfal97
9.cüz (tilavet sevdesi) C cansu_tr
10.cüzSenfonim OKUNDU
11.cüzSenfonim
12. ve 13. cüz G guzbahar ( 13.cüz tilavet secdesi)
14.cüz (tilavet secdesi)
15.cüz @hsevda (tilavet secdesi)
16.cüz @hsevda (tilavet secdesi)
17.cüz (tilavet secdesi)
18.cüzSenfonim
19.cüz (tilavet secdesi 2 adet )
20.cüz
21.cüz (tilavet secdesi)
22.cüz
23.cüz (tilavet secdesi)Hannaz
24.cüz (tilavet secdesi) G goxall
25.cüz
26.cüz
27.cüz (tilavet secdesi)
28.cüz
29.cüzvesselam_
30. cüzNautilus (tilavet secdesi 2 adet ) OKUNDU
HANIMLAR 7.HATİMDEN GOXALL HANIMIN CÜZÜ KALDI CUMA GÜNÜNE BİTİRECEK NASİP OLURSA. 8. HATİM İÇİN LİSTEYİ KONTROL EDER MİSİNİZ YANLIŞIM OLABİLİR
sen böyle giderse :) tek başına hatim edersin canım benim
cnm ben.sanirim bugun regl oldum sanirim. bu sefer biraz gec okuyabilirim bildirim yaparim8.HATİM LİSTESİ SON OKUMA GÜNÜ 29.04.2016
1.ve 2.cüz @lisaa-89
3.cüzEnfal97
4.cüzpapyonkilikli
5.cüzSenfonim OKUNDU
6-7. cüzVeson
8.cüzEnfal97
10.cüzSenfonim OKUNDU
11.cüzSenfonim
14.cüz (tilavet secdesi)
17.cüz (tilavet secdesi)
18.cüzSenfonim
20.cüz
21.cüz (tilavet secdesi)
22.cüz
25.cüz
26.cüz
27.cüz (tilavet secdesi)
28.cüz
29.cüzvesselam_
HANIMLAR 7.HATİMDEN GOXALL HANIMIN CÜZÜ KALDI CUMA GÜNÜNE BİTİRECEK NASİP OLURSA. 8. HATİM İÇİN LİSTEYİ KONTROL EDER MİSİNİZ YANLIŞIM OLABİLİR
okudum cnm@bayanhopegulbera @betul8516 @arzm61 Sealand @cetingulsum math27 sultan1356
Hanımlar yeni hatimimizden cüz almak ister misiniz
14 ü alabilir miyim cnm8.HATİM LİSTESİ SON OKUMA GÜNÜ 29.04.2016
1.ve 2.cüz @lisaa-89
3.cüzEnfal97
4.cüzpapyonkilikli
5.cüzSenfonim OKUNDU
6-7. cüzVeson
8.cüzEnfal97
10.cüzSenfonim OKUNDU
11.cüzSenfonim
14.cüz (tilavet secdesi)
17.cüz (tilavet secdesi)
18.cüzSenfonim
20.cüz
21.cüz (tilavet secdesi)
22.cüz
25.cüz
26.cüz
27.cüz (tilavet secdesi)
28.cüz
29.cüzvesselam_
Canım lohusayim simdi 25gun sonra alirim insallah@bayanhopegulbera @betul8516 @arzm61 Sealand @cetingulsum math27 sultan1356
tamam canımCanım lohusayim simdi 25gun sonra alirim insallah
Rabbim ilmini arttırsın canım benim senden de Allah razı olsunCanım her cüzü okumam..Kuran ın Kerimin bütün sayfalarını okumam anlaya anlaya okumam hatta yutmam lazım.. Rabbim ilmimizi arttırsın inşallah...Bu benım ıcın çok önemlı...
O yüzden buna vesıle oldugunuz ıcın önce konuyu açan arkadasıma sonra emeği geçen sen ve eılene ve diğer okuyan tüm arkadaslarımdan kardeslerımden bınlerce kere Allah razı olsun diyorum....Allah ıma sonsuz şükürler olsun..
olsun canım daha dağıtılmadı bile zaten :) dağıtılana kadar sen hop okuyup bitirirsincnm ben.sanirim bugun regl oldum sanirim. bu sefer biraz gec okuyabilirim bildirim yaparim
başladık mı evet isterim canım 26 yı alabilirim@bayanhopegulbera @betul8516 @arzm61 Sealand @cetingulsum math27 sultan1356
Tamam şekerim benim ballı lokmam 26 senindir :)başladık mı evet isterim canım 26 yı alabilirim
ay şımardımmmTamam şekerim benim ballı lokmam 26 senindir :)
:) ne demiş atalarımız '' tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır '' ee sen zaten çok tatlı ve çok şekersin biraz daha şımarınca daha çok okursun inşallahay şımardımmmben böyle butun hatımı okurum
canımm okudukca güzelleşiyoruz biz bence hep birlikte okuyalım güzelleşelimm:) ne demiş atalarımız '' tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır '' ee sen zaten çok tatlı ve çok şekersin biraz daha şımarınca daha çok okursun inşallah
aynen canım veda hutbesinde Peygamberimiz bize iki şeyi emanet etmiş ya Kur'an ve sünnet :) iyi ki etmiş iyi ki Müslüman doğmuşuz ve Müslüman bi ülkede yaşıyoruz çok şükür bin şükür Rabbimizecanımm okudukca güzelleşiyoruz biz bence hep birlikte okuyalım güzelleşelimm
hamdolsun canım başlı başına şükür sebebi Rabbim ayırmasın yolundanaynen canım veda hutbesinde Peygamberimiz bize iki şeyi emanet etmiş ya Kur'an ve sünnet :) iyi ki etmiş iyi ki Müslüman doğmuşuz ve Müslüman bi ülkede yaşıyoruz çok şükür bin şükür Rabbimize
canim 28 cuzu bana yaxin ben okurum a.k.etsinaynen canım veda hutbesinde Peygamberimiz bize iki şeyi emanet etmiş ya Kur'an ve sünnet :) iyi ki etmiş iyi ki Müslüman doğmuşuz ve Müslüman bi ülkede yaşıyoruz çok şükür bin şükür Rabbimize