- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
-
- Konu Sahibi papyonkilikli
- #1.541
alınmayan 4 cüz var herhangi birini alabilirsin canım5. Hatmi okuyan arkadaşların isimlerini tek tek anarak Arapça ve Türkçe'den hatim duasını Yaptım Rabbim kabul etsin inşallah
6. Hatmin Duası için okumaların bitmesini bekliyorum inşallah
bugün okurum inşallah canım benim Rabbim niyetini şimdiden kabul etsinKIZLAR TUP BEBEK TEDAVIM ICIN 41 YASIN OKUTMAK ISTIYORUM.
3 GUNDE BITIRMEYI DUSUNUYORUM.YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?
24. Cüzü alayım o zaman cnm beni yaz 24 e okuyunca bildirim Yaparımalınmayan 4 cüz var herhangi birini alabilirsin canım
tamam güzellik seninde maşallahın var Allah daha da çok okutsun inşallah24. Cüzü alayım o zaman cnm beni yaz 24 e okuyunca bildirim Yaparım
tamam güzellik seninde maşallahın var Allah daha da çok okutsun inşallah
çok güzel canım benimde hem kendi okuduğum cüz var hem burada okuduklarımı yazdığım cüzler var :) bide hep hatim sonunda 23.cüzü ben okuyorum hep o kalıyor vardır bundada bi hayır diyorumAmin cnm elimizden geldiğince okuyoruz kendi hatmimi yapmak istiyorum inşalah bu cüzler 8.cüz olacak:))
sagol cnm allah razi olsun.bugün okurum inşallah canım benim Rabbim niyetini şimdiden kabul etsin
tamam Ayşecim inşallah unutmam Rabbim yar ve yardımcın olsunsagol cnm allah razi olsun.
ismim ayse.carsamba randevum var.insallah yumurtalarim buyuyodur.
1 aydir igne vurulmaktan yoruldum.emegimiz bos cikmaz insallah...
Merhaba arkadaslar nasilsiniz??? Malesef listeyi devralamayacagim ama hatme katilmak istiyorum. eksik cuzlerden birini bana verebilir misiniz??? Bebegim kimi zaman durmuyor huysuzlaniyor listeyi takip edemeyebilirim ama okur ve bildirim yaparim ne olur kusuruma bakmayin
tam ben yazıyordum ki yazmış arkadaşımız şuan listeyi ben takip ediyorum hakkını helal et canım ... bebeğin nasıl buarada sen nasılsınMerhaba arkadaslar nasilsiniz??? Malesef listeyi devralamayacagim ama hatme katilmak istiyorum. eksik cuzlerden birini bana verebilir misiniz??? Bebegim kimi zaman durmuyor huysuzlaniyor listeyi takip edemeyebilirim ama okur ve bildirim yaparim ne olur kusuruma bakmayin
Canim kirkimiz bitti kizim oldu ismini yazmayim sltakip ediliyorum :) soyle yapalim takip eden arkadas listeyi tamamlayinca bana mesaj atsin ben ilk sayfada yayinlayim olmaz mi? 17. Cuzu alabilirim bu aradaCnm merhaba nasılsın bebiş nasıl lohusa bitti mi ne çabuk geçiyor zaman kız mı oğlan mıydı belki yazdın unuttum Rabbim sizlere bağışlasın inşallah adı ne?
17-21-22 boş birini seçebilirsin.bu arada cnm ilgili kişilere mesaj atsak topiği ilgilenen bir arkadaşa devretsek çünkü ilk sayfada yayınlansa ordan takip daha kolay oluyor
bebegim iyi hamdolsun ben de iyiyim. Gebelikte hemoroid oldum onun sikintisi var buna sukrolsun. Benden yana helal olsun ne demek asil siz helal edin.tam ben yazıyordum ki yazmış arkadaşımız şuan listeyi ben takip ediyorum hakkını helal et canım ... bebeğin nasıl buarada sen nasılsın
çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah listeyi dediğim gibi ben takip ediyordum ama benden önce eilen takip ediyordu ben kimsenin işine engel olmak istemem tamam şimdilik 17. cüzü size yazabilirimCanim kirkimiz bitti kizim oldu ismini yazmayim sltakip ediliyorum :) soyle yapalim takip eden arkadas listeyi tamamlayinca bana mesaj atsin ben ilk sayfada yayinlayim olmaz mi? 17. Cuzu alabilirim bu arada
bebegim iyi hamdolsun ben de iyiyim. Gebelikte hemoroid oldum onun sikintisi var buna sukrolsun. Benden yana helal olsun ne demek asil siz helal edin.
Iyi olmanıza sevindim cnm okuyanları okundu diye takip etmek gerekiyor ya senin için zor olur diye dedim bu şekilde yapabilirseniz sorun yokCanim kirkimiz bitti kizim oldu ismini yazmayim sltakip ediliyorum :) soyle yapalim takip eden arkadas listeyi tamamlayinca bana mesaj atsin ben ilk sayfada yayinlayim olmaz mi? 17. Cuzu alabilirim bu arada
bebegim iyi hamdolsun ben de iyiyim. Gebelikte hemoroid oldum onun sikintisi var buna sukrolsun. Benden yana helal olsun ne demek asil siz helal edin.
tamamdir canim. Liste tamamlaninca bi sekilde basa aliriz. Ya da adminlere mesaj atsak bu konunun ilk mesajini baskasina da acabilir mi soralimçok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah listeyi dediğim gibi ben takip ediyordum ama benden önce eilen takip ediyordu ben kimsenin işine engel olmak istemem tamam şimdilik 17. cüzü size yazabilirim
Iyi olmanıza sevindim cnm okuyanları okundu diye takip etmek gerekiyor ya senin için zor olur diye dedim bu şekilde yapabilirseniz sorun yok
Canım ben 13.cüzü okudum. Secdesinide yaptim6. HATİM LİSTESİ
1. CÜZVeson OKUNDU
2. CÜZSenfonim
3. CÜZ C cansu_tr OKUNDU
4. CÜZVeson OKUNDU
5. CÜZbayanhope OKUNDU
6. CÜZSenfonim
7. CÜZNautilus
8. CÜZNautilus
9. CÜZ (tilavet secdesi) @lisaa-89
10. CÜZEnfal97 OKUNDU
11. CÜZ A arzm61