- 13 Nisan 2015
- 3.735
- 6.542
-
- Konu Sahibi papyonkilikli
- #1.461
tabi ki canım yazdım
canim 28. cüzü bana yazar misin
tamam canım Allah kabul etsin şimdiden15. - 16. Cüzleride ben aldım tatlım.
Eklersın
Allah razi olsun canim, Rabbim hatiminizi kabul etsin. Ben bu tura katilamayacagim.bayanhope , sultan1356 , E-brulim , Enfal97 , A arzm61 , gulbera , Nautilus , mor868061 , @lilyumdelisi , Yagmurun_kizi Hanımlar yeni hatim listesinden cüz almak isterseniz bilginiz olsun diye etiketledim hayırlı günler
Peki canım 5. hatimin duası daha yapılmadı arada sayfaya göz at olur mu şekerimAllah razi olsun canim, Rabbim hatiminizi kabul etsin. Ben bu tura katilamayacagim.
Takipteyim canim, bildirim yapmayan arkadastan haber gelir gelmez duasini yapacagim.Peki canım 5. hatimin duası daha yapılmadı arada sayfaya göz at olur mu şekerim
tamam canım Allah razı olsunTakipteyim canim, bildirim yapmayan arkadastan haber gelir gelmez duasini yapacagim.
5. cüzü alabilirsin eğer kabul edersen canımben katılıyorum 6/7/10/13/30 hariç alabilirim
bayanhope , sultan1356 , E-brulim , Enfal97 , A arzm61 , gulbera , Nautilus , mor868061 , @lilyumdelisi , Yagmurun_kizi Hanımlar yeni hatim listesinden cüz almak isterseniz bilginiz olsun diye etiketledim hayırlı günler