-
- Konu Sahibi papyonkilikli
- #1.381
nasip canım. ben 18. i bitireyim kaırsa bir cüz daha alırım.19. cüzümath27 arkadaşımız istedi senden bi kaç dakika önce canım
Tamam canım kusura bakma Allah şimdiden kabul etsinnasip canım. ben 18. i bitireyim kaırsa bir cüz daha alırım.
okuma tarihi bu hafta sonuna kaldı çünkü daha alınmamış bir kaç cüz var canım benim Allahtan bi aksilik olmazsa 2. cüzü alırsın canım inşallah
arkadasim ben 20. cüzüde okuyayim alan olmadiysa insallahokuma tarihi bu hafta sonuna kaldı çünkü daha alınmamış bir kaç cüz var canım benim Allahtan bi aksilik olmazsa 2. cüzü alırsın canım inşallah
yok canım alan olmadı şuan itibariylearkadasim ben 20. cüzüde okuyayim alan olmadiysa insallah
tamam canim ben onuda okuyayim insallahyok canım alan olmadı şuan itibariyle
teşekkürler canım Allah razı olsun
Allah razı olsun canım benim bende okumak istiyorum aslında ama hastalandım hastalanacağım bide işyerindeyim akşama bakalım nasip kısmettamam canim ben onuda okuyayim insallah
teşekkürler canım Allah razı olsun
Allah senden de razi olsun canim vesile oluyorsun bizim okumamamizaAllah razı olsun canım benim bende okumak istiyorum aslında ama hastalandım hastalanacağım bide işyerindeyim akşama bakalım nasip kısmet
Cümlemizden inşallah canım benimAllah senden de razi olsun canim vesile oluyorsun bizim okumamamiza
Canım alınmayan cuzler olduğu için okumak isteyenler rahatlıkla alsin okusun diye kalan cuzler için 5 yada 6 gün dedim sizlere de uyarsa