- 13 Nisan 2015
- 3.735
- 6.542
- Konu Sahibi papyonkilikli
- #1.021
eilenn canim arkadaştan haber yok sanırım.. Ne yapalım bir cüzü bolusup okuyalim mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım bekleyelim bakalimYarın sabaha kadar bekliyorum arkadaşımız c.tesi gunu foruma girmiş
Aynen canım çok haklısın ben her gün mutlaka bakıyorum sayfaya bildirim gelecek mi diye beklemek saçma bana görecanım hepimiz bekliyoruz bir kişi kaldı buradan yazdım özel msj attım başka yapabileceğim birşey kalmadı
sonuçta bildirim gitmese bile 2 günde bir sayfamıza bakılsa iyi olur diye düşünüyorum
eilenn canım bolusebilirz istersen
İlk beş dalgasını okuyorum o zaman canım olur mucanım şuan işteyim eve 23:00 gibi gidiyorum o zamana kadar kimseden ses çıkmazsa kendim okuyacağım
ama sen şuan bir kaç sayfa okuyabilirsen hayır demem tabiki
beş sayfa hangi sure kaçıncı ayette bitiyor arkadasim ben de oradan devam edeyim insallah okuyabildigim kadar okurumİlk beş dalgasını okuyorum o zaman canım olur mu
İlk beş dalgasını okuyorum o zaman canım olur mu
beş sayfa hangi sure kaçıncı ayette bitiyor arkadasim ben de oradan devam edeyim insallah okuyabildigim kadar okurum
Amin cnm ecmain Rabbim senden de razi olsunallah razı olsun kızlar
eğer müsaitliğiniz yoksa lütfen sıkmayın kendinizi okumak için ben akşam hepsini okurum
Canım 96.ayete kadar okuyorum benvesselam_ canım kaçıncı ayette bitiriyorsun Z zencefiltarcin arkadaşımıza bilgi verirmisin oda devamını okumak istiyor
tamam cnm 97 den itibaren okuyorum o halde Rabbim kabul buyurur inşallahCanım 96.ayete kadar okuyorum ben
Senin okuyacagin sayfa
VEMEN YEHDİLLAHÜ diye baslicak tamam mi Z zencefiltarcin
eilenn ben okudum yarim cüzü
Z zencefiltarcin okudum kuzum ben
Bitirince bildirim yapta hatim duasını yapalım insaAllah
Amin kuzum cemil cumlemizin insaAllah.. Bitti ya çok sükür Rabbimekızlar allah bin kere razı olsun sizden
rabbim ne duanız dileğiniz varsa kabul eylesin inşallah