- Konu Sahibi papyonkilikli
papyonkilikli arkadadim bende katilmak istiyorum Rabbim hayırlı kolay doğum nasip etsin insallah kendi adıma da tez vakitte hayırlı evlat nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım.ama 25 ine kadar bitirelim yazmışsın orayı anlamadım hatim o zaman bitecek ikinci tura başlayacağız.devam etmek isteyen devam eder etmeyenin yerine yeni kişi böyle mi?20 kişi olunca 20. cüze kadar gelebiliriz ikinciyi almak isteyen olursa alır almak isteyen olmazsa yeni kişi bulmaya listeyi tamamlamaya çalışırız her iki durumda da süreyi uzatırız ama. yani benim düşüncem bu uyarsa herkese.
yok canım eğer 30 kişiyi toparlayabilirsek 25 ine kadar bitirelim eğer 30 kişi olmazsak ilk olarak isteyenlere ikinci cüzü dağıtırız o şekilde de 30 cüzü tamamlayamazsak diğer konulara link atarız tekrar katılmak isteyenlerle 30 cüzü bitirmeye çalışırız ama her iki durumda da eksik cüze göre süreyi uzatırızAnladım.ama 25 ine kadar bitirelim yazmışsın orayı anlamadım hatim o zaman bitecek ikinci tura başlayacağız.devam etmek isteyen devam eder etmeyenin yerine yeni kişi böyle mi?
aminnnn isteyen herkese Rabbim çok aratmadan nasip etsin inşallahpapyonkilikli arkadadim bende katilmak istiyorum Rabbim hayırlı kolay doğum nasip etsin insallah kendi adıma da tez vakitte hayırlı evlat nasip etsin
Ay doğru 30 Cüz dü ben niye 20 den hesap Yaptım yaneyse anladım belki Say'ı 30 olur bekleyelim bakalımyok canım eğer 30 kişiyi toparlayabilirsek 25 ine kadar bitirelim eğer 30 kişi olmazsak ilk olarak isteyenlere ikinci cüzü dağıtırız o şekilde de 30 cüzü tamamlayamazsak diğer konulara link atarız tekrar katılmak isteyenlerle 30 cüzü bitirmeye çalışırız ama her iki durumda da eksik cüze göre süreyi uzatırız
ben tahmin ettim zaten sayıyı yanlış düşündüğünü şimdiden 13 olduk sanırım akşama bir liste yaparım uygun olanlar başlar okumaya. hayırlı işte acele etmek iyiymişAy doğru 30 Cüz dü ben niye 20 den hesap Yaptım yaneyse anladım belki Say'ı 30 olur bekleyelim bakalım
Okuyabilenler başlasın tabi ben okuyamıyorum.25 ine kadar Say'ı da artarben tahmin ettim zaten sayıyı yanlış düşündüğünü şimdiden 13 olduk sanırım akşama bir liste yaparım uygun olanlar başlar okumaya. hayırlı işte acele etmek iyiymiş
iyi dusunmussun canim yarın baslayalim insallah Cuma mübarek günde..yeni katılanlar oldukça dağıtmaya devam edilir olmazsa da yarım bırakacak değiliz bizler tekrar alırız Allah in izniyle..ben tahmin ettim zaten sayıyı yanlış düşündüğünü şimdiden 13 olduk sanırım akşama bir liste yaparım uygun olanlar başlar okumaya. hayırlı işte acele etmek iyiymiş
Canım bana kaçıncı cüz düşüyor. Listeyi tamamla biran önce adet olana kadar bitireyim canımayyy gerçekten çooookkk sevindim ben şimdi listeye başlıyorum en geç 1 saate yayınlarım betul8516 ben de birkaç cüz almayı düşünüyorum inşallah... bu kadar katılım olacağını hiç düşünmüyordum 1 aydır aklımdaydı cesaret edememiştim...
canım şimdilik bu şekilde kalsa size de uyar mı? eğer fazla kişi katılırsa zaten ancak 3 güne bitirebilirim cüzü o zamana kadar ikinci cüzden vazgeçerim.canim ilk olarak birer cuz dagit istersen herkes nasiplensin belki görüp katilmak isteyen olur biz okurken bakarız yeterli katılım olmazsa okuyabilecek olanlara dagitirsin kalanları daha iyi olmaz mi toplu hatim sevabinindan nasiplensin isteyenler geri çevirmiş olmayalim
Bayanlar ilk defa hatim için okuyacağım için yanlış olmasın diye soruyoruz daha önce cüz cüz okumadım hiç ( bana 10. Cüz geldi emin olmak için soruyorum enfal suresi 41. Ayetten başlayarak - tevbe suresini de 94. Ayete kadar mı okuyacağım ??1. Cüz - papyonkilikli
2. Cüz - S Sky_sun
3. Cüz - Avrenim
4. Cüz - Nautilus
5. Cüz - tubatesbih
6. Cüz - gulbera
7. Cüz - eilenn
8. Cüz - Z zencefiltarcin
9. Cüz - Senfonim
10. Cüz - bayanhope
11. Cüz - Veson
12. Cüz - A arzm61
13. Cüz - M mrym99
14. Cüz - G guzbahar
15. Cüz - betul8516
16. Cüz - papyonkilikli
17. Cüz - betul8516
18. Cüz -
19. Cüz -
20. Cüz -
21. Cüz -
22. Cüz -
23. Cüz -
24. Cüz -
25. Cüz -
26. Cüz -
27. Cüz -
28. Cüz-
29. Cüz -
30. Cüz-
Arkadaşlar konuya yazım sırasına göre cüzleri dağıttım. Allahım kabul etsin betul8516 ile birlikte ben 2 cüz aldık isteyen varsa onlara da ekleyebilirim okudukça bildirim yapalım. Allahım kabul etsin...