- 30 Kasım 2011
- 1.044
- 792
- Konu Sahibi papyonkilikli
papyonkilikli canım beni de yaz ama salı gününe kadar tefriceyimi tamamlamam lazım 3000 lere yaklaştım,,salıdan sonraya kalırsa ben seve seve varım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canim görünce ben de çok sevindim ne vakittir aklimdaydi okumak nasip olur inşallahAllah ım ne büyük....
Okumalıyım...katılmalıyım bu topiğe...
gözlerım doldu resmen benım..
Allah razı olsun vesile olanlardan , sizlerden...
ay öyle deme Sizlerden de razı olsun Rabbim tez vakitte yüreğinizin sıkıntısına derman versin...Allah ım ne büyük....
Okumalıyım...katılmalıyım bu topiğe...
gözlerım doldu resmen benım..
Allah razı olsun vesile olanlardan , sizlerden...
aynen canim görünce ben de çok sevindim ne vakittir aklimdaydi okumak nasip olur inşallah
canım Allah nasip ederse ben listeyi yapıcam biraz daha toparlansın. sanırım 10 kişi olduk maşallah. 25 ine kadar da vakit olsun diyorum. şimdi eksikler var zaten 10 cüz dağıtabiliyoruz. belki iki güne toparlanır.papyonkilikli canım beni de yaz ama salı gününe kadar tefriceyimi tamamlamam lazım 3000 lere yaklaştım,,salıdan sonraya kalırsa ben seve seve varım..
ay öyle deme Sizlerden de razı olsun Rabbim tez vakitte yüreğinizin sıkıntısına derman versin...
süperr o zaman bni kesin yaz çünkü be Rabbime tefriciyemi salı günü teslim edicem Allahın izniylecanım Allah nasip ederse ben listeyi yapıcam biraz daha toparlansın. sanırım 10 kişi olduk maşallah. 25 ine kadar da vakit olsun diyorum. şimdi eksikler var zaten 10 cüz dağıtabiliyoruz. belki iki güne toparlanır.
akşama kadar bekleyelim birkaç arkadaşa da mesaj attım belki cevap gelir onlardan da ondan sonra listeyi yapayım ben. dağınık dağıtmayalım diyorum ben sıradan başlayalım bu durumda 10. cüze kadar geliyoruz. uyar mı size de takibi de kolay olur.süperr o zaman bni kesin yaz çünkü be Rabbime tefriciyemi salı günü teslim edicem Allahın izniyle
Canım bekleyelim dediğin gibi ,,ben şu salıyı aatlatayım Allahın izniyle bir de histerekopi olucam o gün,,,o güne kadar ben de tefriciyemi tamamlarım belki listede artar ,,artarsa belki tekrar bile yaparız cüzleri değişip,,,çok olmak daha iyi.akşama kadar bekleyelim birkaç arkadaşa da mesaj attım belki cevap gelir onlardan da ondan sonra listeyi yapayım ben. dağınık dağıtmayalım diyorum ben sıradan başlayalım bu durumda 10. cüze kadar geliyoruz. uyar mı size de takibi de kolay olur.
Herkesin hangi cüzü yazacağını okuyacaksın değil mi?tyoksa yanlış mı anladım?canım Allah nasip ederse ben listeyi yapıcam biraz daha toparlansın. sanırım 10 kişi olduk maşallah. 25 ine kadar da vakit olsun diyorum. şimdi eksikler var zaten 10 cüz dağıtabiliyoruz. belki iki güne toparlanır.
evet canım atıyorum papyonkilikli 1. cüz Avrenim 2. cüz diye dağıtım yapmayı düşünüyorum size de uyarsa.Herkesin hangi cüzü yazacağını okuyacaksın değil mi?tyoksa yanlış mı anladım?
canım akşama listeyi yapmayı planlıyorum nasip ederse Rabbim uygun olanlar okumaya başlar 25 ine kadar da bitirelim diyorum herkese uyarsa. 10 gün aşağı yukarı.Ne zaman başlanacak ben şuan adetliyim Katılmak istiyorum bir Cüz ne kadar sürede bitecek ayarlama nasıl olacak papyonkilikli
Hayırlı Doğumlar sana inşallah sağsalim kucağına alırsın yani herkes okuyabildiğini mi alacak Orayı anlamadımcanım akşama listeyi yapmayı planlıyorum nasip ederse Rabbim uygun olanlar okumaya başlar 25 ine kadar da bitirelim diyorum herkese uyarsa. 10 gün aşağı yukarı.
Rabbim nasip ederse benim de doğumum yakın sonraki listeleri bir başkasına bile devredebilirim en azından ilk hatimi bitirmek şstiyorum ben de.
ben sırayla dağıtalım diyorum ama mesala yanlış saymadıysam konuya dahil olan 12. kişi sensin sen 12. cüzü okuyacaksın herkes aynı anda okuyacak böylece toplu hatim yapıcazHayırlı Doğumlar sana inşallah sağsalim kucağına alırsın yani herkes okuyabildiğini mi alacak Orayı anlamadım
Yani mesela 20 kişi olunca herkes bir Cüz okuyacak 25 ine kadar süre olacak öyle miben sırayla dağıtalım diyorum ama mesala yanlış saymadıysam konuya dahil olan 12. kişi sensin sen 12. cüzü okuyacaksın herkes aynı anda okuyacak böylece toplu hatim yapıcaz
20 kişi olunca 20. cüze kadar gelebiliriz ikinciyi almak isteyen olursa alır almak isteyen olmazsa yeni kişi bulmaya listeyi tamamlamaya çalışırız her iki durumda da süreyi uzatırız ama. yani benim düşüncem bu uyarsa herkese.Yani mesela 20 kişi olunca herkes bir Cüz okuyacak 25 ine kadar süre olacak öyle mi