- 23 Ocak 2019
- 3.033
- 10.273
- 34
-
- Konu Sahibi memurhanim
Tabiki ederim canım Allah razı olsun200 okudum
Kalan 69.350
Duan insAllah hayirlica kabul olur. Benim duam için de bana dua eder misin?
500 tane alayim kalan 62.850Kızlar selamlar. Hepimizin gönlünde istekleri, dilekleri, olması için yalvardıklarımız var. Ben tüp bebek tedavisine başlayacağım.Olmayanı olduran Rabbimin izniyle şuan başladığım bir tevhidim var, bana yardımcı olur musunuz? İnşallah yaradan hepimizin muradını kabul eder.
Usulü: Bir tesbih besmele Bir tesbih estağfurullah el azim Bir tesbih la havle Vela kuvvete illa billahi aliyyül azim çekiyoruz. Ve başlıyoruz (Lailaheillallah) Her yüze geldiğimizde Muhammedin Resulullah diyoruz. Her yüzde mutlaka bunu söylüyoruz. Hepinizden yardım ve katılım bekliyorum.
Gelin ortak olalım ve hepimizin dilekleri için çekelim LAİLAHEİLLALLAH.......
Allah razı olsun canım850 tane aldım .Allah hayırla güzellikle sonuçlandırsın
Kalan 62.000
canım benim allah razı olsun kalan doğru buraya gelip yazman bile beni mutlu etti.ben de 100 tane alayım canım... 61.900 mü kaldı benim matematik kötü,okuyunca yazarım yine canım :))))) allah kucağını doldursun <3
canım benim allah razı olsun kalan doğru buraya gelip yazman bile beni mutlu etti.
Kendi yorumuma yorum yapayim bare .500 tane daha aldim .61.400500 tane alayim kalan 62.850
Allah gönlüne göre versin
Tüp bebek tedavin sürecin cok güzel gecsin
Bebegini en kisa zamanda kucagina al amin
Görmedim canım kusura bakma bir yandan iş bir yandan ev bildirimi takip edememişimKendi yorumuma yorum yapayim bare .500 tane daha aldim .61.400
Yok canim sorun degil şaka yaptimGörmedim canım kusura bakma bir yandan iş bir yandan ev bildirimi takip edememişim
Desteğinin için teşekkür ederim cnm.kaplumba hızında ilerliyor biraz zor bitirecem galibaYok canim sorun degil şaka yaptim
Elimdeki okumalarim bitsin gene yardim ederim canim merak etme allahin izniyle biterDesteğinin için teşekkür ederim cnm.kaplumba hızında ilerliyor biraz zor bitirecem galiba
Bonusum etiket yanlış ama senin kalbin çok güzel .desteğin için teşekkür ederim1000 tane okudummemurehanim Allah kolaylık nasip etsin tedavinde hayırlı sonuç al inşallah.
Kalan burdaki sayıya göre 59.000