- 23 Ocak 2019
- 2.942
- 10.012
- 34
- Konu Sahibi memurhanim
1.000 okudum
Kalan 58.000
Kalan 58.000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bonusum etiket yanlış ama senin kalbin çok güzel .desteğin için teşekkür ederim
Olsun cnm hiç önemli değilHiç farkında değilim ne kadar benziyomuş
500 aldım1.000 okudum
Kalan 57.000
Yaa ne güzel dua etttin çok mutlu oldum500 aldım
Kalan 56.500
Rabbim dualarını kabul etsin
Hem zorlu hemde çok stresli bir yolculuk ama tadını çıkar rabbim güzel sonuçlar almanı nasip etsin
Sağlıklısından ikiz ikiz versin inşallah
Çok teşekkür ederim Rabbim ne muradiniz varsa versinŞimdilik 500 aldım. Allah im gönlünüze göre versin.56000
Rabbim ne muradiniz varsa versin cnm500 tane okudum. Yüce Allah kolaylıkla nasip etsin. Müjdeli haberlerinizi bekliyorum.
Kalan 55000
Allah razı olsun bin kere500 daha okudum Allah kabul etsin.
55500
Allah razı olsun destek verdiğin icin canım :) Karışıklığı farkettiğin içinde çok teşekkür ederimmemurhanim canım kalan sayıda bir karışıklık olmuş 2 kez saydım 12.500 okunan, sizde kontrol edersiniz Kalan 57.500
1.500 aldım RABBİM hayırlısıyla müjdeli haberler almanı nasip etsin aminnnnnn
Kalan kelimeyi-i tevhid 56.000
Kızlar selamlar. Hepimizin gönlünde istekleri, dilekleri, olması için yalvardıklarımız var. Ben tüp bebek tedavisine başlayacağım.Olmayanı olduran Rabbimin izniyle şuan başladığım bir tevhidim var, bana yardımcı olur musunuz? İnşallah yaradan hepimizin muradını kabul eder.
Usulü: Bir tesbih besmele Bir tesbih estağfurullah el azim Bir tesbih la havle Vela kuvvete illa billahi aliyyül azim çekiyoruz. Ve başlıyoruz (Lailaheillallah) Her yüze geldiğimizde Muhammedin Resulullah diyoruz. Her yüzde mutlaka bunu söylüyoruz. Hepinizden yardım ve katılım bekliyorum.
Gelin ortak olalım ve hepimizin dilekleri için çekelim LAİLAHEİLLALLAH.......