- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #1.941
Saol canim Allah nerede hasta olan varsa cumlesine acil sifalar versinPatronicee bitirdim cnm Özge annene de acil şifalar dilerim.
özge için 342 okudum Rabbim annesine ve tüm hastalara şifalar versin Dualarını ve dualrımızı kabul etsinArkadaslar herkes okudugu sayiyiPatronicee okudum yazsın
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim.
”İnnallahe vemelaikete hüyü sallune alenne biyyiyaeyyühellezineamenusallüaleyhi vesellimuteslima.
ayeti okunur
Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlıyoruz…
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezitenhallübihil’ükadü,vetenfericübihil’kürabü,vetükdâbihil’havâicü,vetünâlübihir’regâibü,vehüsnül’havâtimi,veyüsteskal’ğamâmübivechihil’kerimi,vealââlihivesahbihîfiküllilemhatinvenefesin biaded-iküllimâ’lûmin lek.
okunan kişi O Ozzgeee
okunacak dua sayısı 4444 kişi başına 342 sayı düşüyor duasi okunan 340 tane okuyacak"LISTE KISI ALIMINA KAPALIDIR"
1 -Patronicee =》342 (bitirdi)
2- G guzbahar =》342 (bitirdi)
3-braindamage =》
4-hasbeee =》342 (bitirdi)
5-Saksi_Degilim_Ben =》
6-sevdakusum =》
7-Sealand =》
8-aysimason =》
9-buttrfly =》
10-Kuzu_mm =》242 tane okudu
11-whiterose00 =》
12- O Ozzgeee =》340 (bitirdi)
13- C cemre y =》
O Ozzgeee in duasi;hayirlisiyla annemin bir an once sifa bulmasi tahlillerinintemiz cikmasi sifayla hastaneden cikipevimize gelmemiz...Allahraziolsun(Amin)
Yogunluk olursa baslariz canm ama suan cogu arkadas devam etmeyecegini soyledi bilemiyorumPatronicee yeni listeye baslamicakmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?