- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- 498
- Konu Sahibi Patronicee
-
Evet canım yok onu demedim ben hani başta yazılı ya 202 202 diye ben onu iki günde tamamlayacağız diye anlıyordum önceden.. Ben bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama 3 5 veya 7 günde okunmalıymış. Hani bu sayılara göre birşey belirlersek belki daha sistemli olabilir. Sistemsiz olunca ister istemez böyle oluyor..
Onu bende duydum canm mesela cuma baslandiysa diger cuma bitmesi gerekiyormus cok uzatmamak gerekiyormus cunku bu dua bir kilit gibiymisEvet canım yok onu demedim ben hani başta yazılı ya 202 202 diye ben onu iki günde tamamlayacağız diye anlıyordum önceden.. Ben bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama 3 5 veya 7 günde okunmalıymış. Hani bu sayılara göre birşey belirlersek belki daha sistemli olabilir. Sistemsiz olunca ister istemez böyle oluyor..
100 tane alıyorum haymeana içinArkadaslar herkes okudugu sayiyi@Patronicee okudum yazsin
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim.
”İnnallahevemelaiketehüyüsallunealennebiyyiya eyyühellezine amenusallü aleyhi vesellimu teslima.
ayeti okunur
Euzü besmele çekip Salat-ıTefriciyeyiokumaya başlıyoruz…
AllâhümmesallisalâtenkâmiletenvesellimselâmentâmmenalâseyyidinâMuhammedinillezitenhallübihil’ükadü,vetenfericübihil’kürabü,vetükdâbihil’havâicü,vetünâlübihir’regâibü,vehüsnül’havâtimi,veyüsteskal’ğamâmübivechihil’kerimi,vealââlihivesahbihîfiküllilemhatinvenefesinbiaded-i külli mâ’lûmin lek.
okunan kişibraindamage
toplam okunacak dua sayısı 4444 kişi başına 404 sayı düşüyor
1 -@Cgpbas=》404 tane okudu(bitirdi)
2- @Patronicee=》404 tane okudu(bitirdi)
3-@brainmadage=》404 tane okudu(bitirdi)
4- @_haymeana_=》172 tane okudu( P patronice den ilave)
5- @muhat=》404 tane okudu(bitirdi)
6- @whitepearll=》404 tane okudu(bitirdi)
7-@mustafabusra=》404 tane okudu(bitirdi)
8-@guzbahar=》404 tane okudu(bitirdi)
9-@buttrfly=》404 tane okudu(bitirdi)
10-@sevdakusum=》404 tane okudu(bitirdi)
11-@kumrukusum=》404 tane okudu(bitirdi)
okunansayı:4212
kalan sayı :232
braindamage (yesim) Arkadaşımızınduası:Allahımbanavetüm iş sıkıntısı çekenlere hayırlı iş nasip et,aklımızdaki tümolumsuzdüşünceleri tüm kapalı olan kapıları hayırlısı ile doğruya kavuştur.Gireceğim sınavları alınımınakıyla hayırlısıyla kazanabilmeyi nasip eyle.
Aileme,annemebabama,tümMüslümankardeşlerimeuzunömürlerhayırlıölümlernasipeyle.Bizidoğruyoldanayırma,kazadanbeladankötülüklerdenkötü insanlardan uzaktut..Amin.
dün okumustum 10 tane ama çıkmadı galiba neyse kusura bakma
inan ki okumaya çalışıyorum 3 konum da ha var bide günlük zikirlerim var en basında belirttim 10 yada 20 okuyabilirim diye hatta eger geri kalınıyor ise çıkayım bile dedim hem özelden hem burdan@_haymeana canım eksik az olunca herkes elinden geleni yapabiliyor fakat tamamına yakını olunca yetişmiyor lütfen biraz gayret et biliyoruz çocuk iş güç zor oluyor
15 tane okudum demissin eklendidün okumustum 10 tane ama çıkmadı galiba neyse kusura bakma
lafam karıştı dün yazdım mı ne kadar okudum inan bilmiyorum sen de etiketlemişsin falan ya eyvah dedim unutmuşum yazmayı15 tane okudum demissin eklendi
Evvelsi gun aksam okumussun canmlafam karıştı dün yazdım mı ne kadar okudum inan bilmiyorum sen de etiketlemişsin falan ya eyvah dedim unutmuşum yazmayı
tamam özürdilerim gerçekten dün eşim evdeydi oy verdik kv deye gittik gece geç geldik agrılarım vardı uyumuş kalmışımEvvelsi gun aksam okumussun canm
dünkü okumayıo yazmamışım özürdilerim ama yinede saymayabilirsin ben bugün okuyunca bildiririm inan yetişemiyorum misafirim pek eksik olmuyorEvvelsi gun aksam okumussun canm
Dun okudun buraya mi yazmamissin?eger dogru anladiysam onun uzerine saydünkü okumayıo yazmamışım özürdilerim ama yinede saymayabilirsin ben bugün okuyunca bildiririm inan yetişemiyorum misafirim pek eksik olmuyor
dün okudum günlük 10 yada 15 okuyorum ama dün yazmamışım mesajlara baktım yokk unutmuşum yazmayıDun okudun buraya mi yazmamissin?eger dogru anladiysam onun uzerine say
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?