- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #2.561
Aferin sana bayağı bi acele etmissin ben kendime diodum catlak dieKizlar sabah sabah cok fena salaklik yaptim ben transferimin 4.gunu olmasina ragmen gittim test yaptim ya dayanamadim seytan durttu adeta kasiklarimdaki batmalar sunlar bunlar derken negatifi gordum tabi
Yapmayacaktim pazar gunu yapacaktim ama iste aptalligima geldiAferin sana bayağı bi acele etmissin ben kendime diodum catlak die9. Gun yapmistim 12 de yapmam gerekirken
O kadar cok igne kullandimki isimlerini unuttum unutmak istedim sanırım. Doktor ne verdiyse uyguladim. Ama ismi yabanci gelmediKuzu_mm canim transferin 5. gunu ovitrelle diye bir igne kullandin mi
Yumurta gelistikten sonra catlamasi icin tek toz kullanmistik canim ama kafami karistiran neden transferden sonra kullanicam onu anlamadimO kadar cok igne kullandimki isimlerini unuttum unutmak istedim sanırım. Doktor ne verdiyse uyguladim. Ama ismi yabanci gelmedi
Aa evet ilginc geldi banada. Sordunmu doktoruna bisey dedimi?Yumurta gelistikten sonra catlamasi icin tek toz kullanmistik canim ama kafami karistiran neden transferden sonra kullanicam onu anlamadim
O gun hic aklima gelmedi acikcasi sormak bugun.dank etti kafaya ambalajin uzerine 23.03.2016 gobekten diye yazdiAa evet ilginc geldi banada. Sordunmu doktoruna bisey dedimi?
Tutunmaya yardimci oluyormus canim sanirim hucrelerin bolunmesini sagliyormus burada bi konu acilmis kullananlar olmus benim gibiO gun hic aklima gelmedi acikcasi sormak bugun.dank etti kafaya ambalajin uzerine 23.03.2016 gobekten diye yazdi
Himm anladim vardır doktorun bildigi diyordum. İnşallah güzel haberlerini alacağız haftasonuTutunmaya yardimci oluyormus canim sanirim hucrelerin bolunmesini sagliyormus burada bi konu acilmis kullananlar olmus benim gibi
Ilahi @ozgee81Patronicee cnm yine hızımı alamadım 2 fazla kaçırdım bir arkadaşımız iki eksik okusun.
saydin78 cnm duanı okudum ama 446 adet oldu sen henüz tamamlamadıysan kendi duanı iki eksik okurmusun
Allah dualarını dileklerini hakkında hayırlısıyla tez zamanda kabul etsin
Tamam bitanem bitirmedim henüz 2 eksik okurum ben :) agzina yuregine sağlık kuzucum. Aminnnn insAllah canım hepimizin inşAllahPatronicee cnm yine hızımı alamadım 2 fazla kaçırdım bir arkadaşımız iki eksik okusun.
saydin78 cnm duanı okudum ama 446 adet oldu sen henüz tamamlamadıysan kendi duanı iki eksik okurmusun
Allah dualarını dileklerini hakkında hayırlısıyla tez zamanda kabul etsin
Gecmis olsun canim 100 tane okurum senin yerine bu aksam100 okudum cnm
Esimin ayagi alciya alındı isede gidemedim gelen gidende oluyo zor okudum ama ins cok gec kalmadan tamamlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?