- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- 498
- Konu Sahibi braindamage
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben düşük yapıyorum iki gündür yoğun kanamam var okuyamadım son dört kişiye
Çok geçmiş olsunKızlar ben düşük yapıyorum iki gündür yoğun kanamam var okuyamadım son dört kişiye
Geçmiş olsunKızlar ben düşük yapıyorum iki gündür yoğun kanamam var okuyamadım son dört kişiye
Ben katılırım inşallahAyetel Kürsi Kendim içinde okudum bitti şükür.
Arkadaşlar ben bu sabah geç kaldığım için niyetimi alamadım Ya Fettah hatmi için. Eğer benimle birlikte yapmak isteyenler var ise kaç kişi olursak ona göre bir plan yapabiliriz. Yoksa yarın ve ya bir sonra ki gün ben kendim başlayacağım inşaALLAH.
Canım çok geçmiş olsunKızlar ben düşük yapıyorum iki gündür yoğun kanamam var okuyamadım son dört kişiye
Bende katilmak istigorum
Bende katilmak istiyoruumm
Selamunaleykum arkadaşlar ben de katılmak isterim mümkünse
Kızlar hala katılmak istiyor musunuzzz?? :))Kızlar ben de listeye katılmak istiyorum da :)
Bem katilmak isterim insallahKızlar tefriciyye okusak katılmak isteyen olur mu acaba? Ya da devam etmek isteyen?
ben halaa istiyorum mazaretliyim zaten tefriciye de olurKızlar hala katılmak istiyor musunuzzz?? :))
Bu arada mazeretli arkadaşlar çok olduğu için bazen zorlanılıyor. Derim ki salat-ı tefriciyye mi okusak? Mazeretliyken de okuruz hem farklı bir dua denemiş oluruz.
Katılmak isterim canımKızlar tefriciyye okusak katılmak isteyen olur mu acaba? Ya da devam etmek isteyen?