- 27 Şubat 2019
- 1.129
- 966
- 53
- Konu Sahibi braindamage
Sizin için Fatiha okudum...hergün elinizi karnınıza koyup 7 ayetel kursi okuyunKizlar carsamba asilamam var 1er fatiha okurr musunuz saglikla tutmasi icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin için Fatiha okudum...hergün elinizi karnınıza koyup 7 ayetel kursi okuyunKizlar carsamba asilamam var 1er fatiha okurr musunuz saglikla tutmasi icin
Okudum canimKizlar carsamba asilamam var 1er fatiha okurr musunuz saglikla tutmasi icin
Gerçekten çok sevindim canım iş mi eş miKızlarrrr dualar ne alemde??? Bitirelim de bir diğer duaya geçelim :))
Bu arada sanırım benim duamın biri kabul oldu Allah razı olsun hepinizden :))
İş canım :)))Gerçekten çok sevindim canım iş mi eş mi
Çok üzüldüm canım ama bu şuanlık bir durum mu peki yani geçici değil mi bilmediğim için soruyorum kusurabakma inşallah hayırlısıyla inancını yitirmeden dua etmeye devam edelimBizim degerlerbugun cok kotuydu asilama yapildi ama cok dusuktu yuzde 20 olann umut yuzde 1 falandir artk olan da düşmus cok uzgun ve yorgunum butun gunkapkaranlik bi odada uyumak istiyorum
Lütfen canım hiç moralini bozma sonu hayırlı olucak İnan gerçekten ama sen lütfen moralini bozma sana dua edilirken neden olumsuzluk düşünüpte duanı etkiliyorsunBizim degerlerbugun cok kotuydu asilama yapildi ama cok dusuktu yuzde 20 olann umut yuzde 1 falandir artk olan da düşmus cok uzgun ve yorgunum butun gunkapkaranlik bi odada uyumak istiyorum
Diğeri de olur inşaallah canım hakkında hayırlısı neyse o olsunİş canım :)))