- 31 Ekim 2006
- 2.759
- 2.939
- 698
- Konu Sahibi braindamage
-
YA Fettah hatmine mi canım 239.121 kere okunuyorKendim ve B beren80 hariç diğer herkesi okudum bende. Bu gün kendimi de okurum ve biter inşaAllah. Ayrıca kendi hatmim için eksik kalan olursa bana söyleyin tamamlamaya çalışayım. Sonra ki hatime katılmayacağım arkadaşlar. Kendim için ya Fettah hatmine başlamaya niyetim var. Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.
Duzelir diyor doktor ama duzelcegine degerleri cok dusmus beni sigara icmiyom diye kandirmasina mi yanayim o kdr giden paraya mi yanayim daha sonucu almadim ama cok dusuk bir ihtimal tutmasi asilamanin zaten yuzde 20 sansi var iyi degerlerle sinira dusmus neredeyse degeriÇok üzüldüm canım ama bu şuanlık bir durum mu peki yani geçici değil mi bilmediğim için soruyorum kusurabakmainşallah hayırlısıyla inancını yitirmeden dua etmeye devam edelim
Beren in duasini bulamadim kizlar ben ona okudummu hatirlamiyorum yardimci olur musunuzYA Fettah hatmine mi canım 239.121 kere okunuyor
Evet canım inşaALLAH yarın mübarek Cuma ile başlayacağım. 239.121 adet olan hatme niyet edeceğim.YA Fettah hatmine mi canım 239.121 kere okunuyor
Hayırlısı olsun canım rabbim yüzüne gülsün inşallahDuzelir diyor doktor ama duzelcegine degerleri cok dusmus beni sigara icmiyom diye kandirmasina mi yanayim o kdr giden paraya mi yanayim daha sonucu almadim ama cok dusuk bir ihtimal tutmasi asilamanin zaten yuzde 20 sansi var iyi degerlerle sinira dusmus neredeyse degeribeslenme sifir adamda 50 kg nerdeyse allah buyuk evet dyorum esimin boyle pervasiz olmasi beni mafediyor bu da allahtan ama elimzden geleni yapmaliyiz yok adam gamsz
Allah kabul etsin canım yardımcı olurumEvet canım inşaALLAH yarın mübarek Cuma ile başlayacağım. 239.121 adet olan hatme niyet edeceğim.
Bu hatme hep birlikte baslasak başka katılmak isteyen de olursaEvet canım inşaALLAH yarın mübarek Cuma ile başlayacağım. 239.121 adet olan hatme niyet edeceğim.
Bugün diğer duaları bitirip yarın cuma ile başlasak kızlar?Bu hatme hep birlikte baslasak başka katılmak isteyen de olursa
Canım o arkadaş hiç paylaşmadı duasını sanırım unuttu ona okuyamayacagiz maalesef..Beren in duasini bulamadim kizlar ben ona okudummu hatirlamiyorum yardimci olur musunuzbraindamage
Canım öyleyse eğer biraz da eşine dua edelim ki biraz bilinci yerine gelsin, biraz da rest çeksen acaba ters mi düşer bilmiyorum tabi de. Erkekler her konuda gerçekten ciddiyetsiz oluyor biraz bizim kadar önemsemiyorlar ama inancını yitirme bol bol dua edelim açamayacağı kapı yok gerçekten inanarak edersek olur mutlaka..Duzelir diyor doktor ama duzelcegine degerleri cok dusmus beni sigara icmiyom diye kandirmasina mi yanayim o kdr giden paraya mi yanayim daha sonucu almadim ama cok dusuk bir ihtimal tutmasi asilamanin zaten yuzde 20 sansi var iyi degerlerle sinira dusmus neredeyse degeribeslenme sifir adamda 50 kg nerdeyse allah buyuk evet dyorum esimin boyle pervasiz olmasi beni mafediyor bu da allahtan ama elimzden geleni yapmaliyiz yok adam gamsz
Rabbim yardımcın olsun inşaALLAH. Yapılan hatimler, okunan dualar hürmetine en kısa zamanda olur inşaALLAH.Duzelir diyor doktor ama duzelcegine degerleri cok dusmus beni sigara icmiyom diye kandirmasina mi yanayim o kdr giden paraya mi yanayim daha sonucu almadim ama cok dusuk bir ihtimal tutmasi asilamanin zaten yuzde 20 sansi var iyi degerlerle sinira dusmus neredeyse degeribeslenme sifir adamda 50 kg nerdeyse allah buyuk evet dyorum esimin boyle pervasiz olmasi beni mafediyor bu da allahtan ama elimzden geleni yapmaliyiz yok adam gamsz
Bu hatme hep birlikte baslasak başka katılmak isteyen de olursa
Benim için uygun ama başka bir gurupta başlamıştık 10 kişi idik. Ama zamanla bazı arkadaşlar fire verdi. Ben sonlardaydım bana nasip olmadı zaten 4. kişide bıraktık. Yine aynısı olsun istemem. Bu ara çok zorlanıyorum maddi manevi o yüzden bir şeyler yapma çabasındayım. Eğer isteyen olursa ben katılırım.@
Bugün diğer duaları bitirip yarın cuma ile başlasak kızlar?
Dediğiniz doğru birine okunup diğerine okunmazsa hakkı gecer hem de olmaz yani eğer bir şey yapmak istiyorsak istikrarlı olmamız lazım ben insallah ya fettah hatmine katılırım yarina kadar katılmak isteyen yazsınBenim için uygun ama başka bir gurupta başlamıştık 10 kişi idik. Ama zamanla bazı arkadaşlar fire verdi. Ben sonlardaydım bana nasip olmadı zaten 4. kişide bıraktık. Yine aynısı olsun istemem. Bu ara çok zorlanıyorum maddi manevi o yüzden bir şeyler yapma çabasındayım. Eğer isteyen olursa ben katılırım.
Allah razi olsun resti cektm coktan zaten daha raporu gorur gormez rabbim kabuo etsin insallahCanım öyleyse eğer biraz da eşine dua edelim ki biraz bilinci yerine gelsin, biraz da rest çeksen acaba ters mi düşer bilmiyorum tabi de. Erkekler her konuda gerçekten ciddiyetsiz oluyor biraz bizim kadar önemsemiyorlar ama inancını yitirme bol bol dua edelim açamayacağı kapı yok gerçekten inanarak edersek olur mutlaka..
Benim için uygun ama başka bir gurupta başlamıştık 10 kişi idik. Ama zamanla bazı arkadaşlar fire verdi. Ben sonlardaydım bana nasip olmadı zaten 4. kişide bıraktık. Yine aynısı olsun istemem. Bu ara çok zorlanıyorum maddi manevi o yüzden bir şeyler yapma çabasındayım. Eğer isteyen olursa ben katılırım.
Yok kızlar herkese mutlaka okunacak, yarıda bırakmak yok yani ben önceden de çok dua topikleri bitirdim bu hafta biraz ağırdan gitti sanki çünkü hem mazeretli arkadaşlar hem de benim özel yogunluklarimdan dolayı çok takip edemedim kim okumuş kim okumamış diye yoksa isim isim sürekli etiketleyip hatırlatıyorum :)Dediğiniz doğru birine okunup diğerine okunmazsa hakkı gecer hem de olmaz yani eğer bir şey yapmak istiyorsak istikrarlı olmamız lazım ben insallah ya fettah hatmine katılırım yarina kadar katılmak isteyen yazsın
Katilan herkese ayri ayri mi okunacak yoksa tum dualarimizin kabulu için sayıdan dusulerek bir seferligine mi okunacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?