- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- 498
- Konu Sahibi braindamage
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum şimdi yazabildim
kavs-i kuzah canım duanı paylaşabilir misin?
Sonucu paylaşır mısın? Rabbim hayırlısıyla seni de evladına kavuştursun.Hatta birazdan test yapıcam canım , inşAllah çift çizgiyu görürüm
Ben bu aydan çok ümitliydim ya , ama tek çizgi oldu canım malesef diğer aya inşAllahSonucu paylaşır mısın? Rabbim hayırlısıyla seni de evladına kavuştursun.
InsAllah Allah'ım bebek isteyen tüm aileye hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsinBen bu aydan çok ümitliydim ya , ama tek çizgi oldu canım malesef diğer aya inşAllah
Amin canım, Rabbim herkese gönlündekini versin inşAllahInsAllah Allah'ım bebek isteyen tüm aileye hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin
Senin için 28 tane okudum rabbim kabul etsin inşallahCanım benim duam
Allahım hayırlısıyla bu ay hamile kala bileyim, sağ salim bebeğimi kucağıma ala bileyim , Allahım bana sağlıklı, sıhatlı, salih evlatlar nasip eyle
1. Dünya ve ahirette peygamberimizin istediği herşeyi istiyorum.
2. Rabbimin beni ailemi ve tüm Müslümanları yolundan ayırmamasını, kendi rızası doğrultusunda bir hayat sürmemizi istiyorum.
3. Evlatlarımın salih Saliha olmalarını, rıza-I ilahi doğrultusunda yaşayan mümin kullar olmalarını diliyorum.
4. Eşimle aramdaki muhabbetin sevginin saygının artmasını ve Firdevs cenneti eşi de olma doğrultusunda yaşamayı istiyorum.
5.Maddi ve manevi bereket, maddi ve manevi şifa istiyorum.
6.Duamın kabul olması için okuyan tüm kardeşlerimin de gönlünden geçenlerin hayırlısıyla olmalarını istiyorum. (Müslümanlar kardeştir.)
teşekkür ederim canımSenin için 28 tane okudum rabbim kabul etsin inşallah
Allah razı olsun. Senin de duaların kabul olsun.Senin için 28 tane okudum duaların kabul olur inşallah
Senin niyetine okudum canım Allah kabul etsinCanım benim duam
Allahım hayırlısıyla bu ay hamile kala bileyim, sağ salim bebeğimi kucağıma ala bileyim , Allahım bana sağlıklı, sıhatlı, salih evlatlar nasip eyle
Canım senin niyetine okudum Allah kabul etsin1. Dünya ve ahirette peygamberimizin istediği herşeyi istiyorum.
2. Rabbimin beni ailemi ve tüm Müslümanları yolundan ayırmamasını, kendi rızası doğrultusunda bir hayat sürmemizi istiyorum.
3. Evlatlarımın salih Saliha olmalarını, rıza-I ilahi doğrultusunda yaşayan mümin kullar olmalarını diliyorum.
4. Eşimle aramdaki muhabbetin sevginin saygının artmasını ve Firdevs cenneti eşi de olma doğrultusunda yaşamayı istiyorum.
5.Maddi ve manevi bereket, maddi ve manevi şifa istiyorum.
6.Duamın kabul olması için okuyan tüm kardeşlerimin de gönlünden geçenlerin hayırlısıyla olmalarını istiyorum. (Müslümanlar kardeştir.)