Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
inanna ve odysseia duruyor,aşk tanrıçasına da bakarım canım o da duruyor sanırım,arıca ateşin efendisi şaman,illyada ve kleopatra da güzel düşünürsen...
inanna ve odysseia duruyor,aşk tanrıçasına da bakarım canım o da duruyor sanırım,arıca ateşin efendisi şaman,illyada ve kleopatra da güzel düşünürsen...
ilyada satıldı zannediyordum bir arkadaş almak istediğini yazmış geçmiş msj larda. satılmadıysa kleopatra ve illyada'yıda almak istiyorum.özelden msj attım detaylar için.
şaman odysseia tanrıların masalları ilyada kleopatra hekim (bunlardan satılmayanlar hangileri) satılmayan david eddings kitapları hangileri bana ücretleriyle brlkte yazar msn? ve huckleberry fin'in maceralarını da alabilirm satlmadysa ama o yabancılar için tekrar düzenlenen seviyeli kitaplardan mı? öyleyse almam