Her türde ilgi çekici değişik kitaplar..

kitapların hepsi orjinaldir korsan kitap yoktur,alınca bunu görürsünüz zaten,ve kitapların hepsi yenidir,

kitap fiyatları 3 ve 7 tl arasında değişmektedir.orjinali 15-16 tl lik kitaplarımı 7 tl den satıyorum kızlar,3 tl 4 tl 5 tl ye her fiyata kitabım var.

beğenerek okuyacağınız 2 kitap daha illyada ve güneş Tanrısı Ra nın kızı kleopetra...a.s

Son düzenleme:
daisy kitapların çok güzel.ıyi bir okuyucusun belli.Babil i kaçırdığımıa üzüldüm.Son iki kitabı okudum.Başka ekleyecek misim? Bir de ödeme nasıl oluyor ve kargo ne kadar bilgim yok hiç alışveriş yapmadım bu şekilde.Anlatırsan sevinirim.Sevgiler

slm canım,kays adlı arkadaşa gönderdim yeni Babil i kargomu almış iyiki senden alışveriş yapmışım kitaplar çok yeni diyor,canım ben ptt ile gönderiyorum,3 tl kargo parası tutuyor o kadar,alan kişide posta hesabım var bankaya para yatırmasına gerk filan kalmadan ptt den hesabıma ücretini yatırıyor o kadar, yani 5 dk lık iş,yine kitap ekliycem canım almayı düşünürsen görüşürüz,kitaplar inan yepyeni ve orijinal biraz titizim eşyalarımı hep özenli kullanırım,görüşürüz canım,özelden bana mesaj atabilirsin..

bu da çok hoş bir kitap.

Harald Braem in güzel bir kitabı Ateşin Efendisi Şaman...

Son düzenleme:
bayanlar daisyden 3 tane kitap aldım, aklımda olan kitaplardı zaten ama iyi ki ondan almışım diyorum. kitaplar inanılmaz temiz hiç kullanılmamış gibi, romanlar genelde yıpranmaz zaten ama mesela benim kitaplarıma baktığım zaman okunduğu belli olur kapak hafif deforme olur filan. samimi söylüyorum bu kitaplar yeni gibiydi şaşırdım hatta=) ayrıca sağolsun her soruma anında cevap verdi çok ilgili, hoşunuza giden kitaplar varsa kaçırmayın derim. tekrar çoooooooooooook sağol daisycim a.s.

daisy bu arada yine yurt yayınlarından "Alamut'a Dönüş" var mı sende?

çok güzel bir kitap- ibni sina nın talebesi hekim.

kızlar ayrıca ilköğretim seviyesinde elinizde ingilizce hikaye kitabı varsa okulda kullanmak üzere göndermek isteyen olursa sevinirim,çocukların durumu iyi değil kaynak sıkıntımız var ben de biyere kadar karşılayabiliyorum yardım da bulunmak isterseniz bana ulaşabilirsiniz

hadi kızlar yokmu kitap okumak isteyen daha ekleyeceğim..

romanların hepsini 5 tl yaptım kızlar kaçırmayın...

canım buraya eklediğim kitapların hepsi var

X