Her türde ilgi çekici değişik kitaplar..

hadi kızlar kitapları kaçırmayın..

şunuda belirteyim kızlar bu satılan kitapların parasını ben almıyorum,köy de öğretmen olduğum için satılan kitapların parasıyla sınıf kitplığına öğrencilerin seviyesinde kitap alıyorum o yüzden takas yapmıyorum,yani okuduğum kitapları böyle değerlendirmiş oluyorum,kitap alan arkadaşlar hemde okula yardım etmiş oluyorlar...

Kızıla boyalı saçlar ve eşimin eşi yok satılmadıysa almak istiyorum. Ancak site üzerinden mesaj atamadığım için msn adresinizi yazarsanız sağlıklı haberleşiriz. Sevgiler.

yokmu beğendiğiniz kızlar yeni kitap ekleyeceğim...

diğer bazı ktaplarım bunlar orjinal ve 1.sınıf kitaplrdır
kleopatra---gerhard konzelman yazarı
içindeki devi uyandır--anthony robbins
aşk tanrıçası inanma--thomas r.p mielle
odysseia--christoph martin
ilyada--robert krugmann
parıldayan insanar --david eddings

Son düzenleme:
bütün kitaplar 1 haftalığına 5 tl ye düştü kaçırmayın kızllar içlerinde 20 tl ye aldığım kitaplar dahi var....

kitapların hepsi 5 tl dir,yarın yeni kitaplarda ekleyeceğim kaçırmayın çünkü hepsi sıfırdan farksız ve orjinal kitaplar...

michael moorcock un 3 ggüzel eseri

melnıbone li elric
beyaz kur un kaderi
kader denizlerindeki denizci

3 kitap sadece 13 tl kaçırmayın....

fred saberhegenin 2 güzel kitabı kılıçların 1. kitabı ve 2.kitabı sadece 9 tl

[/URL

j.R.R TOLKİENİN 3 GÜZEL KİTABI SİLMARİLİON,HOBBİT VE GÜÇ YÜZÜKLERİNE DAİR 3 Ü SADECE 15 TL....

[URL=http://img801.imageshack.us/i/grnt446.jpg/]

Uploaded with ImageShack.us

TARİH ŞUURUNA DOĞRU 5 TL

YUKARDA BAHSETTİĞİM SİLMARİLİON ADLI KİTAP

Son düzenleme:
İNGİLİZCE SEVENLERE THE PEARL SADECE 5 TL

MAVİ YUNUSLAR SARAYI 5 TL SADECE

BUNLARIN DIŞINDA İLK SAYFAARIMDA YER ALAN KLEOPATRA ODYSSEA VB KİTAPLARDA 5 TL DİR

ramazan ayı boyunca kitaplarımın tanesi 5 tl dir...

hadi kızlar ramazan ayı boyunca kitaplar 5 tl dir

10 eylüle kadar kitapların tanesi 4 tl dir..................kaçırmayın....

daisy benim istediğim kitaplarla ilgili dün 3 adet konu açmıştım. Eğer onlardan elinde olan varsa ben talibim.

Daisy David Eddings in safir gül, yakut şövalye ve elmas taht kitapları hakkındaki yorumunu alabilirmiyim? Ben bu yazarı daha önce okumadım ve okuycu yorumlarına baktığımda övenlerde var, kötü bulanlarda. Okumaya değermi sence?

X