Her türde ilgi çekici değişik kitaplar..

merhaba canım bence bütün yazarlar okumaya değer,iyi ya da kötü sabit gözle bakmamak için sabit düşünmemek için bence her çeşit eser ve yazarı okunmalı,farklı fikir ve görüşleri de öğrenmek sabitlikten aynı tarzdan çıkmak adına,iyi ya da kötü kişiye göre değişir canım benim beğendiğimi başkası beğenmez vs,okuyunca sen karar ver eniyisi,kitaplarım yeni ve fiyatıda düşürdüm zaten canım....

daisy cim elbette her okuyucuya göre yorum değişir. Özellkle benim gibi çok fazla kitap okuyan ve kitap düşkünlüğü olan biri için ne okumak istediğini bilmek çok kolay. Benim öğrenmek istediğim yazarın dili akıcımı ? , konu sürükleyici mi yoksa kısır döngü içinde mi?, yazım hataları var mı? vs. gibi bilgilerdi. Ben her tür yazar ve konuya açığım. Tek şartım yukarıda yazdıklarım konusunda problem olmasın. Neyse vakit bulursam online kitap satışı yapan sitelerden diğer yorumlara bakmaya çalışırım. Almaya karar verirsem haber veririm. Teşekkürler ilgilendiğin için.

dili akıcı ve yazım hatası yok canım,sen düşün almak istersen burdan mesaj atarsın bana ok,10 eylüle kadar 4 tl zaten bütün kitaplarım...

mrb canım..ben eşimin eşi yokkitabını istiyorum mümkünse tabi..özleden bana atarmasın fiyat nekadar +kargo ücreti..merak ettim bu kitabı..ilgin için tşkler

mrb canım..ben eşimin eşi yokkitabını istiyorum mümkünse tabi..özleden bana atarmasın fiyat nekadar +kargo ücreti..merak ettim bu kitabı..ilgin için tşkler

canım o itabı bi arkadaş aldı burdan satıldı yani,başka almak istediğin kitap varsa onu göndereyim canım...

4 tl kampanyamda son 5 gün.....

kitaap kampanyamda son 4 günnnnnn

kampanyam 1 hafta daha uzadı bayanlar...

Kızlar taşınacağımız için bu cuma gününe kadar kitapların tanesi 3,5 tl dir.....................

hadi bayanlar 3,5 tl kitaplar.....

3,5 tl ye bu kalit de kitapları hiçbiyerden alamzsınız bayanlar...

canım çoğu mevcut elimde sen hangilerini düşünüyosun söyle ben ona göre yazayım...

ewet 3,5 tl ye bu kitaplar kaçmazzz.

daisycim, şimdi gördüm kitapları 3,5 lira yapmışsın hala satıştaysa alacağım bir kaçını

ewet canım hala satışta 3,5 tl kampanyam normalde bitti ama sana yine 3,5 tl olsun canım ok....

Yıkıma Giden Adam
Tanrıların Masalları
Hekim
İlyada
bunları istiyorum, satılmadı di mi?

canım tanrıların masalları ve hekim satıldı,yıkıma giden adam ve ilyada duruyoe fakat yıkıma giden adam 2 kitaptan oluşuyor Alfred Bestlerin kitabı kaplan kaplan ve yıkıma giden adam 2 seri halinde,istersen o 32 sini ve ilyadayı göndereyim canım,diğer kitaplarda duruyor,

tamam canım çarşamba yolluyorum ok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…