- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
- Konu Sahibi pozitifhatun
Kıxlar ilk aşılama tutmadi kAhve leke gelmeye başladı Bugün. .ccanlar Ayetel kürsi yi okuyamıyom o yüzden ..eel mucib i okurum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora gitseydin canim belki yerlesme kanamasindandir.Kıxlar ilk aşılama tutmadi kAhve leke gelmeye başladı Bugün. .ccanlar Ayetel kürsi yi okuyamıyom o yüzden ..eel mucib i okurum..
Evey canım Bendw öle diyorum iki duruma da hazırlanmıştım zati. .hayırlusı ben kan verme işleminden korkuyorum zor oluyor biraz o yüzden leke yi görünce sivilceler de çıktı zati dedim geliyor lar. ..hhayırlusı nw edelim. .ccanım ben telafi Ayetel kürsi yi kumbaradan kullan sak olur mu..Doktora gitseydin canim belki yerlesme kanamasindandir.
Tutmasa bile rabbim zamanini biliyordur.gönderecek bebisini insallah bak hep birlikte dua ediyoruz canim benim
Evey canım Bendw öle diyorum iki duruma da hazırlanmıştım zati. .hayırlusı ben kan verme işleminden korkuyorum zor oluyor biraz o yüzden leke yi görünce sivilceler de çıktı zati dedim geliyor lar. ..hhayırlusı nw edelim. .ccanım ben telafi Ayetel kürsi yi kumbaradan kullan sak olur mu..
arkdaslar ben birazdan disari cikicam siradaki arkadasa okumaya baslasam. huyluduyguya olur mu?