- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.039
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah kabul etsin. Yeni eviniz size güzellikler getirsinDün 1.000 tl ye yakın harcama yaptım
Yeni ev için şükür kurbanı ve misafirlerim için
Bugün de eve gelirken pazara uğradım
Sözde bişey almayacaktım ama sebze vs derken 50 ye yakın harcama yaptım
allah kabul etsin. Yeni eviniz size güzellikler getirsin
Merhaba meyraacım topiğin hayırlı olsun
Oww meyra, evin baya pahalıymış. Evi satamazsak birikim gidecek diyosun da öteki evin de zaten birikim. Hem de kira getirisi ılan. Hem istediğin zaman da nakite çevirebilirsin zaten.merhaba arkadaşlar...
bu hafta sonu karar vermem gerek...
evimi satmazsam bu ayın sonuna kadar yeni alınan evin parasının tamamını ödememiz lazım.. ev yaklaşık 700.000 bine mal oldu.. borcun yarısından fazlası duruyor ve birkaç hafta içinde kapatmamız gerekiyor... evi satmadığımızı varsayarsak elimdeki tüm birikim gidecek ve ben sıfıra yakından tekrar birikime başlayacağım... :)) başka borçlar da var ama vadeli ve faizli olmadığı için rahatım... ne zaman olursa o zaman ödenecek türden borçlar.. ama borç borçtur... :)
bir de bu bahar, olan arsa üzerine prefabrik tarzı, yazın hafta sonları kaçıp kalabileceğimiz bir ev düşünüyorduk... onun için de birikim lazım...
Bebek Battaniye si olur,kıyafet olurmerhaba arkadaşlar :)
bugün bi arkadaşın bebeğini görmeye gideceğim.. hediyeydi pastaydı derken bi 100 tl. gider.. :)
ama ben seviyorum bu hediyeleşme işini... hem arkadaşlıkları pekiştiriyor hem de samimiyeti arttırıyor... hediye almaktan çok vermekten hoşlanırım... bi de ne alacağıma kolay karar verebilsem... :))
Bebek Battaniye si olur,kıyafet olur
Hersey olur yani
Hediye vermeyi ben de severim ne güzel