Her Şeyin Sorumlusu Ben Miyim?

Ne diye annesine yetistirdi ki ?

Gercekten sana deger verseydi boynundaki morluk icin baska birsey uydururdu ve seni kotu duruma dusurmezdi ailesinin gozunde.

O yuzden hic birsey icin kendini suclama.
Haklısın.
Ya da annesini önemsiyor diyelim yemin ettikten sonra sevişmeye gelmezdi.

Haklısın.
Ya da annesini önemsiyor diyelim yemin ettikten sonra sevişmeye gelmezdi.

Annesini onemsese , sozunden cikmasa yemin ettikten sonra sizle iletisime dahi gecmemesi gerekirdi. O yuzden ben bahane aradigini dusundum.

Sen de hicbirsey icin kendini suclama. Bosver gercek yuzunu erken gormussun ne guzel. Mutlu olmaya bak..

Annesini onemsese , sozunden cikmasa yemin ettikten sonra sizle iletisime dahi gecmemesi gerekirdi. O yuzden ben bahane aradigini dusundum.

Sen de hicbirsey icin kendini suclama. Bosver gercek yuzunu erken gormussun ne guzel. Mutlu olmaya bak..
Çok teşekkür ederim.

Kizmayin ama çok enteresan baslamış,çok enteresan da bitmiş.
Cinsellik,insanlarda farkli farkli etkiler birakir ama sizde şiddetli etkiler bırakmış gibi geldi bana.
Oturmamis karakterde bir insanla oturmamış bir ilişki olmadan cinsel anlamda beraberlik yasamayin bence.
Annesinin lafiyla hareket eden bir bireyle olmuyor zamaninda ben de deneyimledim cok acı oldu ama bitti.Onlayken mutluydum ama kafam rahat değildi.
Huzur vermeyen beraberliği de sallayın gitsin.
Hayattaki önceliklerinizi değiştirin.
Acabalarla gecmise yönelik hiçbir şeyi değiştiremediğimiz gibi ruhumuzu sıkmamızın da pek bir anlamı yok.
Olabilseydi ozaman olurdu zaten.
Zorla oldurmaya çalışmak niye ki?

Teşekkür ederim bu harika yorumunuz için.

Kişiliği oturmamış adamlardan uzak durun.
Adam abazanın tekiymiş kadına insan olarak değer vermeyen sadece cinsellik olarak bakan biri.Öyle bir adam sadece dengenizi,kendinize olan saygınızı alt üst eder

Cherry cok mu ciddiye aldın ne

Kişiliği oturmamış adamlardan uzak durun.
Adam abazanın tekiymiş kadına insan olarak değer vermeyen sadece cinsellik olarak bakan biri.Öyle bir adam sadece dengenizi,kendinize olan saygınızı alt üst eder
Kahve yapan bir yerde çalışıyordu onu tanıdığımda, kendisine merhaba diyen kızlara bile yanıt vermezdi neredeyse. Yani öyle kaşı gözü oynayan bir tip değildi. İşini de hakkını vererek yapardı. Müdürleri ondan övgüyle bahsederdi. Benimle konuşurdu arada sırada. Masum hatta şapşal sayılabilecek biriydi. Böyle birinin abaza olduğunu düşünmem, inanmam bile öyle zor ki.

Kimin ne olduğunu anlamak o kadar zor ki dışarıdan.
Görüşmek için cinselliği şart koşması karakterini ele vermiş aslında ama insanız o an kendinizi kaptırdığınız için anlayamamanız da normal
Tavsiyem geçmişe çizgi çekin
Vardır bu yaşadığınızda da bir hayır
Zamana bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…